Gott nytt år



Gott nytt år


Skit dag

  1. Trött som fan
  2. Mikael jobbar hela dagen
  3. Ont i huvudet
  4. Ska tvätta om 1 timma
  5. Har tråkigt

Japp min dag är allt utom bra. Jag hade velat få upp grejerna på väggen igår men min kära pojk var inte hemma förrän vid tolv å då va han ju tvungen att sova för han jobbar hela dagen idag. Så vi får väl se när grejerna kommer upp. Till helgen säkert. Det käns lite som när man vart och köpt en kläning som man tittat på jätte länge å bara väntar på ett tillfälle när man kan använda den. Det tar för lång tid. Jag vill att det ska vara klart helst igår.

Får väl se hur morgondagen artar sig. Planerna är ju lite si å så.
 



Mor å son

IKEA

Japp nu har vi vart på IKEA å shopat grejer. Hoppas bara att Voss grejer inte tar för lång tid att flytta så att vi kan få upp det på väggarna oxå.

Men innan vi var på IKEA var det ju läkar besök å först var det vägning å mätning. "Lill" grabben väger 5860g och är 61cm nu mera. Det går fort som attans de e ju knappt man hinner med. Å redan nästa gång ska vi prata vaccinationer. Sen träffade vi barnmorskan som vi hade under graviditeten och Jonathen flirtade som tusan med henne. De va roligt att han var på toppen humör. Men lite jävlig var han med för först skulle vi väga mäta å då kissade han. Sedan när vi kom in till docktorn och blöjan åkte av kom det ännu mera kiss. Men tydligen hade alla andra kids gjort det idag så de va ju bara en i mängden. 

Nu vaknar killen så nu blir det nog lite mat... 

Söndag bloody söndag

Shit vilken trist dag. Har inte gjort något i helgen eftersom Mikael jobbade. Jag fick med mig Stino till affären igår fast hon mådde skit. Men tur va väl det att hon kom ut å fick lite luft =O)

I morgon blir det docktorn med Jonathan en rutin kontroll sen bär det av till IKEA å shopa lite saker så våran vägg blir klar någon gång. Hade velat åka å shopa för mitt pressent kort i morgon men vi får väl se.



Tror nog allt att jag kommer få en datanörd till =OP
Han sitter helt paralyserad


Julen

Ja julen var allt lite anorlunda mot vad jag är van vid. Men den var verkligen jätte bra. Det var jätte mysigt att träffa alla. De va en aningens jobbigt att inte sova hemma å inte ha ett skötbord utan byta blöjor på golvet men de gick det med. På lördags kvällen var jag å min lilla familj på besök hos både Bebben å Mimmie det var jätte trevligt. Fast hos Bebben var det så himla varmt.
Det blev inget julfirande med Hannie hon kom på julaftons natten förhon var tvungen att gå på midnattsmässan i kyrkan för hon komfimerar sig. Så när hon väl kom var hon jätte sjuk så på juldagens morgon åkte hon hem till hennes pappa. Jätte tråkigt men man kan ju inte ro för att man blir sjuk.

Idag har va vart hos farmor å ätit och bra mått bra. De e så skönt att komma hem till henne fö de e den enda jultradditionen jag har kvar. Det har jag gjort enda sedan jag var liten. Hon är ju trotts allt 80+.

Vi fick massa braiga julklappar. Massa saker till Jonte å andra bra ha saker.




Här är våran lilla familj på julafton Jonte kanske inte gladast i världen men
man kan ju inte få allt =O)



Hel familjen Eng/Sundberg från vänster: Jonathan, Pappa, Jag, Farmor, Sarha, Joel



Lyckades till och med fånga ett skevt flirt leende av min lill kille





Farmors hund Nalle tyckte allt att Jonathan smakade jätte gott.

Dagen före dagen med stort J

Julafton såklart. Jag sitter här 06:51 för jag tänkte att jag skulle få betala räkningarna ifred. För om fyra timmar ska jag bege mig in till stan å shopa dom sista julklapparna. Förhoppningsvis är det inte massa folk redan då men man vet inte. Detta är ju trots allt den mest hysteriska dagen på hela året.

Men jag vet vad jag ska ha så jag hoppas på att det ska gå fort å relativt smärtfritt.

Vid tre beger vi oss till kallare breddgrader alltså till falköping för att vara där över jul. Jag längtar jätte mycket till i morgon det ska bli så himla mysigt.

Nopp nu är det betalning av räkningar som gäller. Innan lillkillen vaknar av att mamma inte ligger brevid.


God jul på er allihop


jultomten


Mer förståelse...

Jag förstår vad du menade Bebben när du sa att jag var en "kass" vän när Alva kom. Jag fattade inte det då men jag förstår det nu. Saker å ting blir tio gånger klarare när man har fått barnsjälv. Det finns saker man aldrig kan förberead sig på. Men det är som du säger det skulle vara kul att bli tillfrågad ibland.
Jag önskar att vissa saker kunde göras ogjorda men aldrig Jonathan.

I går var vi å shopade lite med Stino å hon hittade en skitsnygg kläning som satt som en smäck på den lilla kroppen. Du kommer bli skit snygg på jul gumman.
Jag har defenitivt kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. en sån där person som klär upp kändisar =OP
Jag är nog världens bästa å sämsta person att handla med. För jag är sjukt ärlig. Ser din röv fet ut i dom jeansen så lovar jag att jag inte är den sista med att säga det. Tur att Stino låter mig hållas. Hon får bli min kändis å jag hennes "påklädare" =O)

Jag önskar att jag med kunde hitta en kläning till jul . Jag får åka å spana på tisdag å knö med alla andra julklapps shoppare jippi.

Orättvist



Livet är allt bra orättvist...



Det som är givet för andra verkar inte lika givet för alla =O(



Hemmafru

Så var det en ny vecka

Idag har vi vart i vårgårda å spanat på Mikaels mamma å pappas nya place. Dom har målat sin trappa röd. Ganska ovanligt men jätte fräckt. Jag önskar oxå att jag hade ett helt nytt hem som jag kunde göra vad jag ville med. Men tyvärr går ju inte riktigt det. får nog vänta några år när vi kan köpa ett eget ställe å göra som vi vill. Det finns många ideer.

I morgon hoppas jag på en sväng till allum men vi får väl se. Vore kul matt hitta en kläning att ta på sig till jul. Men vi får väl se.


Ensam

Känns trist som fan nu när man har blivit själv igen. men det har vart riktigt skönt att ha dom här. Synd bara att mamma fick migrän och blev liggandes nästan hela dagen igår. Hon tog Jonte i tre timmar så jag och Hannie kunde gå på stan ett tag. Jag har köpt alla mina julklappar nu. Bara Mikaels kvar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. 
Det är lite trist att man bor så långt ifrån dom. Hade önskat att jag kunde träffa dom när jag ville =O(
Men nu är det bara 9 dagar kvar tills jag får träffa dom igen. 

Tänkte att jag skulle visa hur duktig min lilla grabb har blivit. Sitter alldeles själv med lite hjälp av Hannie.

 

Slamsugare

Japp i dag ska kloakdykarna komma å spola rent avloppen. Gött de eftersom det alltid är stopp. Hoppas bara att det inte kommer att stinka. Jag hatar verkligen avloppsstanken. Jonte ligger å sover. Han vaknade vid halv 5 å ville ha mat sedan ville han ha en lång prat å skrattstund med sin mamma så han somnade inte om förrän vid halv 8 då det var dags för en annan att kliva upp.

Längtar till i eftermiddag när mamma å Hannie dyker upp.




Mamma

I morgon kommer min bästaste mamma å stannar ända tills på söndag =O)
Hannie banny följer med oxå. Det ska bli jätte kul. Tur att Hannie är världens bästa blöjbytare för de enda jag behöver oroa mig för är maten å gött de. Jag kanske till och med hinner ta en sväng till gymet. Vi får se.

Nu ska jag gå å stoppa knorten i säng.

Ba baj

Tvätta

Ja idag är det tvättdag. Gött de speciellt när Mikael är hemma. Så nu får vi rena kläder.
De fick bli ensamtittande på dom desperata husfruarna igår för Stino hade annat för sig.

Jag längtar till julen de kommer kännas jätte konstigt för vi ska vara hemma hos min syster och de blir jag, Sarha, Hannie, Joel, Mikael, Jonathan, Mamma och Pappa. Jag kan inte komma ihåg när jag firade jul med mamma å pappa sammtidigt det har inte hänt sedan jag var liten. Hoppas julen blir så bra som jag har föreställt mig.

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder för mycket mer har jag inte att säga.

   

Tisdag

Herrejösses de va ett tag sedan jag uppdatera.

I lördas va vi hos Mikaels kusin och hans familj och umgicks vi fick jätte fräcka kläder med myror på till Jonte. Vi var nog inte hemma förrän vid halv 1.
I söndas va vi på liseberg men samma kusin. De va jätte mysigt fast kallt. Plus att Jonathan ville inte ligga i den kalla vagnen så jag fick gå å bära honom hela tiden.
I går var vi BVC å mäte å vägde. Jonathan väger nu 5200g å är 56cm lång. Så det går undan. han skrattar å ler. Klättrar å står gör han mer än gärna. Han grejar som tusan. Hans ben är jätte starka han kommer med all säkerhet börja kräla snart.  Efter besöket på bvc åkte vi åter igen till samma kusin för att titta på hockeyn.

Idag händer inte mycket vad jag vet. Tänkte bjuda ner Stino för att titta på sista avsnittet av dom desperata husfruarna sen i kväll. De går ju alltid att loka med glögg å pepparkakor =)

Ikea å långpromenix

Ja igår var jag, Stino å Jonathan ute på en långpromenix i hela 1 timma å en kvart. Var rätt skönt att röra på döfläsket. Men de snöa å haglade lite på oss. Wilma tyckte Jonathan var jätte intressant och var tvungen att köra ner sitt huvud i vagnen med jämna mellanrum för att se efter om han hade rymt. Hon e allt söt hon.

Sen när vi kom hem var det bara att ge lillen lite mat å byta för sen bar det av till IKEA men dom höll ju på att bygga om där så allt stog huller om buller och de va mest skit. Men vi köpte en ny kudde till Jonathan och Mikael och en stor grön gosedjurs flodhäst. Den har jag tittat på länge.

Idag blir det nog till att åka å handla om gubben är pigg nog när han kommer hem. Han försov sig rätt bra i morses. Men jag tror nog inte att det ska bli några problem.


        

1. Det syns ju vem det är som bestämmer =OP
2. Wilma lyssnar efter ljud ifrån vagnen
3. Jonathan sover sött under promenixen
4. De e ju tur att man inte ser ut som en stoppad korv. Jag skyller på all skit jag faktiskt har i fickorna
5. Sjuklingen Stino att hon ens orka knalla så långt som utanför dörren är en gåta

Ensamt

Ja de e för jävla ensamt. Önskar att det fanns mer än 24 timmar på dygnet.

Idag har jag å Jonathan inte gjort ett skit jag försökte att plocka lite här men de e fan inte lätt. Igår va vi hemma hos mamma men i Falköping var det ett förjävla väder. Så vi kunde inte stanna så länge det han att komma mer än 20cm snö under våran vistelse. Å det är ju trots allt en bra bit hem. Men de va jätte trevligt att överraska mamma.
Sen tog vi en snabbvesit i vårgårda Jonathan försökte smaka på smulans nos men de ville hon inte riktigt vara med på.

I morgon var det torsdag å oplanerad.

Shopping

Ja det hade vart kul synd bara att man måste hålla i pengarna nu så de blir några julklappar. Men idag efter vi hade vart på familjerättsbyrån så åkte vi till rusta å där köpte vi en jätte snygg väggljusstake. Sen åkte vi till allum å kikade lite. Mikael köpte ett headset så han kan tjöta i teletuten när han kör bil. De kändes jätte lyxigt att komma ut bland folk å kika i affärer de va ju trots allt ett tag sedan man gjorde det. Men Jonathan ville inte riktigt vara med på noterna å ligga tyst å sova i vagnen. Han ville mycket hellre sitta på mammas arm å spana. Men vad gör man inte för dom små liven.

I morgon blir det nog att försöka få upp resterande julgrejer men vi får väl se hur det går. Insåg ju rätt snabbt att det saknas belysning i ett x antal fönster. Jag fick ju inte sätta upp mina stjärnor så vi måste hitta andra ljuskällor. Tittade lite när vi var på rusta men dom va inget fina. De blir till att leta vidare. 

Nu är Mikael offeciellt ägare till Jonathan =OP

RSS 2.0