Slamsugare

Japp i dag ska kloakdykarna komma å spola rent avloppen. Gött de eftersom det alltid är stopp. Hoppas bara att det inte kommer att stinka. Jag hatar verkligen avloppsstanken. Jonte ligger å sover. Han vaknade vid halv 5 å ville ha mat sedan ville han ha en lång prat å skrattstund med sin mamma så han somnade inte om förrän vid halv 8 då det var dags för en annan att kliva upp.

Längtar till i eftermiddag när mamma å Hannie dyker upp.




Kommentarer
Postat av: Christina

ååh att du ens orka upp ur sängen.. eller ja, jag tror jag döör av trötthet snart.. men ska få i mig lite förbjuden dryck så kanskekanske hehe God morgon på dig hjärtat..

2008-12-12 @ 08:29:02
URL: http://misskissie.blogg.se/
Postat av: Josephine

Natten har varit underbar =) Förhoppningsvis var det jag som hade käkat något dumt. Drack en del apelsinjuice, käkat pepparkakor och choklad mm. Igår käkade jag bara "bra" grejor och han mådde mycket bättre. Nu vet jag ju inte riktigt vad som gjorde att han fick ont men kan lika gärna inte äta något utav det, bara för hans skull :) Så skönt att se när de mår bra och inte har ont. Sen började vi ju me magdropparna, kan ju varit en bra grej också.

Skönt att Jonathan mår bättre. Det lycka det :)

Kram på er alla.

2008-12-12 @ 13:09:06
URL: http://josephinegustavsson.blogspot.com
Postat av: mimmie

åhh vilken lycks. hoppas du får lite egen tid då;)jo då. wille håller på å få tänder så han sover inte och har feber och käkar en ggn i halvtimmen dygnetrunt. känner mig som en jäkla mjölkko... men men... puss å kram

2008-12-12 @ 19:28:12
URL: http://mammamimmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0