Fredag

Idag är lill killen 4 veckor gammal. Svårt att tro. Skönt att tiden går för ju fortare tiden går desto fortare blir han av med sin kolik. Magdropparna funkar kanske mot "kvälls koliken" men nu istället kom den vid 4 och artade sig i konstant skrikande till 6 på eftermiddagen. Hellre på eftermiddagen än på kvällen/natten. Men jag vill helst av allt inte att han ska ha den alls. Men det kanske tar ett tag innan det funkar som det ska.

Mikael jobbar i helgen så nu var man själv igen. Det blir mycket själv tid. Både mysigt och lite jobbigt eftersom man bara kan göra saker när han sover. Men men jag hoppas att det blir bättre snart och grabben kan vara lite mer självständig.




Kommentarer
Postat av: Josephine

Ja verkligen. Fast tänker nog inte ta fram så mycket julsaker i år. Lite ljusstakar och lite dukar och så. Bara så det blir lite juligt :) Har märkt att Pontus också har lite ont i magen under just pruttandet, fast än så länge skriker han inte. När började Jonathans kolik? Nä måste gå och se om jag kan värma vetekudden och slänge på brösten. H*lvete vad ont de gör.

Kram kram

2008-11-28 @ 16:36:36
URL: http://josephinegustavsson.blogspot.com
Postat av: emma fransson

naww vad söt han är :)

2008-11-28 @ 16:45:00
URL: http://www.emmafransson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0