Här händer mycket

Ja fast samtidigt inget. I helgen var vi hemma hos mamma å hälsade på. trevligt med sällskap när grabben skulle kika på fotboll med grabbarna. På söndagen skulle ja å plutten va hundvakt medans mamma å syskonen var i ullared men Jonte fick jätte hög feber å ja fick fixa vakt på annat håll.

På söndag kväll när jag å familjen kommit hem till götet var det bara att åka till östras barnakut. För då hade febern blivit änu högre och Jonte hade varken ätit eller druckit.
Vid 4 fick vi reda på att han tydligen fått ett magvirus som orsakat alla mag bekymer å den höga febern. Men virus försvinner oftast av sig självt så vi skulle bara se till att få i honom vätska. Men de känns inget bra att han inte vill äta.
Igår var det feber gos hela dagen.Stackar pojk han hade runt 40 graders feber hela dagen.
Idag har den i vart fall legat på 39 grader. Det kändes inget bra att lämna Jonte hemma med farmor när han var sjuk men tyvärr betalar ju inte räkningarna sig själva.



Mina trötta herrar ligger å vilar på östra 03:00

Idag gick jag bredvid min första dag å det kändes hur bra som helst där kommer jag att trivas.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Ja, det är verkligen superjobbigt att känna att man inte kan göra något för de små.

Va skönt, det låter ändå som att det går åt rätt håll då :) Pontus käkar lite här också, mest yoghurt, lite välling, banan och så. Vätska är inte speciellt poppis av något slag, går väl ner lite vatten och så. Men han tror allt vi ger honom är äcklig alvedon och öppnar inte munnen, än mindre sväljer. Så det är lite jobbigt men skönt att något går ner.

Idag har Pontus inte haft högre feber än 38.1 så precis på gränsen till att inte vara feber. Men litar inte på att det blitt bättre förrän all feber är borta :) Men hoppas att det är på G åt rätt håll.

Ta hand om er.

Kram kram

2009-10-14 @ 15:47:47
URL: http://josephinegustavsson.blogspot.com
Postat av: Christina

Jo han berätta allt att de lagt ner en hel del jobb på bilen =) Nu är det bara att hålla tummarna för att den håller ett år.. För då har den varit värd varenda krona :D Jag tyckte att den var Jätte fin.. =)



Satt precis vid fikat och berättade för mammi vad som väntar på söndag kl 19 Gossip Girls haha Har haft nedräkning i en vecka nu..



Hoppas ni har det bra.. Kramar

2009-10-16 @ 17:39:40
URL: http://misskissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0