Hem ljuva hem

Nu har jagå Jonte kommit hem igen. Efter två fruktansvärt tråkiga veckor. Det hade nog vart roligare m man känt någon man kunde umgås med men Tyvärr gör jag ju inte de i vårgårda. Robban var gullig och kom å höll mig sällskap ena lördagen vilket givetvis var mycket uppskattat.

Jag är så himla glad över att jag inte bor i etage lägegenhet, har katter å alla dess tillbehör. Jonte vet hur både katt mat å katt sand smakar. Han vet även hur man klättrar upp för hela trappen själv. De va ett fasligt springande fram och tillbax. För att inte tala om alla kattjakter Jonte va ute på.
Frågade man Jonathan om kissen kunde få en puss jagade han dom med öppen mun och gav dom en slem puss.


Jonathan å Rocky myser i fotöljen


Jonathan är vänlig nog att ge Rocky en blöt puss


Jonte kliver över Woody

Jonathan har nu mera två tänder där nere å tre där uppe. Men mera är på väg. Han kan hitta å hämta tutten om man ber om de, man kan få en puss ibland spontant men även om man ber om de. Han pekar på saker hela tiden och "pratar" massor (mamma, pappa, tutte, tut, titta, vovve, kisse, nej) dom orden använd flitigt. Jag frågade Jonte om han tänkt sig att börja gå snart. Men de va ett bestämt ne'e. Så vi får väl se. Han verkar rätt nöjd i våra armar.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Låter skönt att vara tillbaka hemma :) Hemma är ju såklart bäst.

Ja han är helt otrolig, idag har han gått över hela vardagsrummet och även köket alldeles själv, nästan ´lite halvsprungit också :) Det skitkul att det händer grejer. Däremot snackar han inte speciellt mycket, eller han säger inte så värst många hela ord, det är mamma, pappa och tutte mest bara. Så det märks hur olika barnen är, för är de inte duktiga på ena saken så är de duktiga på den andra :)

Jo det är bara bra med oss tack. Vi busar mest hela dagarna, myser, jobbar lite ibland också.

Skönt att det är bra med er. Vi måste ses snart när ni har tid och lust och så :) !?

Kramkram

2009-09-28 @ 18:05:12
URL: http://josephinegustavsson.blogspot.com
Postat av: Johanna

jag saknar dig! hoppas vi ses snart, det verkar som att det har gått riktigt fort för jonathan 0:) hoppas du mår bra, och allt är väl. saknar, OCH ;) älskar dig!!!

2009-09-28 @ 19:44:02
URL: http://meragradde.blogg.se/
Postat av: marie-louise

vad har du gjort i 2 veckor? he he wille bara älskar katter, de smakar så gott;)

2009-09-30 @ 09:06:39
URL: http://mammamimmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0