Kass uppdatering

I helgen har vi inte gjort något speciellt. Städat och slappat. Jonte och Theo har blivit förkylda typiska dagisbasilusker. Men Jonte ska i vart fall tillbax till dagis i morgon.
I söndags hade jag shoppingdag med Stino. Hur trevligt som helst. Synd bara att jag hade sån migrän och inte riktigt kunde njuta av den goda maten.
Men några bra fynd blev det allt.
Träningsskor 250:-
Väska250:-
Döskallering 89:-
Kläder till Jonte 449:-
Lite annat smått å gott

Vi var på IKEA igår igen och igår införskaffade vi oss en ny pall så Jonte når upp till handfatet, doftljus, ljuslyktor  i glas som jag ska dekorera, Orkideer 2 stycken för 49:- st billigt som fan sen blev det 2 nya badrumsmattor.
Men det får nog bli en tripp till. För jag vill ha 2 orkideer till och en till badrumsmatta.

Grattis till Thommy som klarade mckortet idagÄnnu ett besök på östra

Ja idag var jag på östra igen å fick dropp. Mitt värde låg på 24 så det var lite sämre än förra veckan då det låg på 27. Idag var första gången som jag mådde riktigt illa och nästan svimmade när hon satte nålen. Fy vad obehagligt det  är. Fast det är den känslan som brukar infinna sig i normala fall. Dock verkar jag ha vant mig nu under sommaren men tydligen kom hon åt en nerv i armen för de gjorde riktigt ont.

I morgon blir det nog en tripp till lek och buslandet. Men vi får se.

Äntligen fick vi sålt lilla skitbilen så nu har vi bara pärlan kvar. Gött de.


Såld!


Kanske???

Om tre veckor är det defenitivt. Då får jag veta om det kommer bli en operation eller inte. Jag är ju redan inställd på att det kommer bli en och för min delkänns det lika bra det. Men vi får se det är en evig väntan.

Helgen som vart har vi varit i vårgårda hos svärföräldrarna och myst. Vi lekte även i lekparken jag å Jonte det fans mycket saker där att leka med men tyvärr blev det för kallt så vi fick gå in igen.

Igår hade jag en heldag med Stino väldigt trevligt faktiskt. Ser fram emot helgen.

När universum skapade kvinnan måste dn haft en riktigt dålig dag =O/Kräftansdag utan kräfter WTF

Ja i fredags var jag först och fick dropp sen var det bara att sätta sig på tåget för att åka tbax till falköping. Jag råkar ju faktiskt tycka om att åka tåg så länge jag åker själv och inga barn för då är det nästan pest.

På lördagen så var jag och Jonte ute och lekte med monster Sarha i plantis sen på vägen hem träffade vi Bebben så då var vi ju tvugna att tjöta lite skit det var så sjukt längesedan jag träffade henne. Sen väl hemma hos mamma var det bara att hoppa in i duchen och göra sig i ordning för kvällen. Jag var riktigt förväntans full för man kom ju ihåg det som när man var liten. Vid 5 åkte vi hem till pappa och Eva Vi hade jätte trevligt och satt och drack och tjöta skit sen bar det in till Tidaholm. Men väl i öltältet visade sig till vår STORA BESVIKELSE att dom inte serverade kräfter utan att dom gjorde det på hotellet. Men ingen lycka på hotellet heller och bryggeriet hade inträde så de blev inget med det. Så vår dag slutade tidigt.Min bror Joel


Sarha och Cirre


Pappa och Eva inne i öltältet


På söndagen vaknade jag pigg och glad och vid frukosten kom monster Sarha och lekte.
Vid 3 kom Anton och hälsade på med sitt lilla underverk. Så himla trevligt och Jonte tyckte allt Isabell var rätt söt.  


Anton och Isabell


Mina fina systrar


Vet dock inte vad detta är för mongos

Allt har ju tyvärr ett slut och jag och Theo fick ta tåget hem. För igår var det ett nytt hörseltest och det visade reaktion vid 80 decibell bättre än förra gången så för hoppnings vis kan detta växa bort för förra gången gav det inget resultat alls. Sen var vi uppe och hämtade Jonte så nu är hela familjen hemma igen.


Hoppas ni orkat läsaSnabbvesit

Ja idag har jag vart på vårdcentralen i falköping och tagit prover. Tyvärr visade dom att mitt värde låg på 16 vilket innebär att jag va tvungen att åka hem och få dropp i morgon men sen bär det av tbax.
Jag Jonte och Theo har vart hos mamma och lite hos pappa sedan i torsdags. Det har vart fullt upp. Så himla mysigt att vara hemma hos både mamma och pappa.


Theo myser i Cirres knä


Hannie tog sig ett bad med mina pojkar. Väldigt uppskattat av dom båda


Eva och Jonte leker i vattenpölarna


Jonte passade på att bada i morfars utebadkar

Mer bilder kommer sen efter helgen


Vad kortison gör med kroppen


Detta är taget dagarna innan jag åkte in till akuten i juni


Detta är taget idag

Inte konstigt att jag inte känner igen personen som tittar tbax i spegeln.
Tvättar dag

Idag blir det tvätt hela dagen. Men så kan det gå när man inte tvättat på 2 veckor. Så himla trist. Men va gör man när alla kommer hem ifrån sina semestrar och tvättstugan är uppbokad.

I helgen har vi inte gjort alls mycket. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde i fredas. I lördags jobbade Mikael och jag å Stino hängde med kidsen käkade pizza och bara slappa. I går var Mikael och jobbade igen och vid 4 kom Jontes och Theos farmor medans pappa och farfar var på fotboll. Vi var ute i skogen och skulle leta blåbär vi hittade kanske 20 plus dom som hamnade i Jontes mun efter han väl vågat smaka.Jonte drar runt på Theo med hjälp av filten


Jontes nya användnings område för sin bobbycar. Rutchkana


gummistövelmannen. Han kan ta på dom självRSS 2.0