Färdig

Nu har jag buzzat klart med pampers blöjorna. Dom som Jonte fick testa. Dom är faktiskt riktigt bra. Skitbra uppsugningsförmåga. Men som vanligt är ju pampers inte priset ute i affärerna värda enligt mig. Speciellt inte när man har en skit unge som Jonte som måste byta blöja ganska många gånger under dagen. Så jag håller mig till det gamla vanilga.
Men det är roligt att testa och se vad man tycker. Jag kan i vilket fall som helst rekomendera dom för jag tyckte dom helt klart var bra.


Kommentarer
Postat av: johanna :)

hihi, behövde man vara 18? :)

2010-10-12 @ 16:47:22
URL: http://meragradde.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag hade grava cellförändringar på livmodertappen som de idag skärt bort. Läkaren var super och lyssnade och accepterade att jag ville göra det bara med lokalbedövning för att kunna ha Theodore snabbt igen och inte behöva vänta med amningen länge. Förstår din oro och "ångest" över att din operation och inte kunna vara den mamma man vill vara varje dag. Theodore är allt jag tänkt på inför denna dagen. Men man får se det som att man får ta den tiden som krävs för att kunna vara den bästa supermamman resten av livet istället :O) Lycka till för dig med sen.

2010-10-13 @ 14:19:32
URL: http://miniwe.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0