Tjäna pengar

Ibland så får jag mina bra ideer. Den här är jag extra nöjd med faktiskt. Så nu blir det till att gå ut och jaga loppisfynd.


Igår va Linda här med lilla Wille och Jonte blev total såld. Han tyckte det va jätte roligt med en liten valp som man hade en chans att smita ifrån innan den han pussas. Theo tyckte han var lite väl hårig med för busgika ögonbryn så Theo försökte fixa till det till willes stora skräck.

På torsdag kommer mamma, Winston och Hannie banny hit. det ska bli så himla mysigt. jonte kommer bli helt överlycklig. han kommer bli jätte jätte glad. Han har sagt att han saknar sin nanna och momo mycket och att han härtar dom.


Kommentarer
Postat av: johanna

men det är väl klart? vem gör inte det liksom?! :D puss!

2011-02-13 @ 12:06:13
URL: http://meragradde.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi.. har inga kymmer med möss, det är värre med spindlar här faktiskt:P Jaa det är en liten näbbmus. Vet inte hur stora de blir men skulle tro att denna inte var vuxen iaf. Den sprang inte så fort och visste liksom inte riktigt hur den hade det :P hehe.

Ja de är verkligen superhäftiga dessa arbetsbyxor. Vi ska försöka köpa ett par nya i bättre storlek när tillfälle ges :)

Visst är det underbart att se sina barn tycka om varandra... det är sååå mysigt.

Ha det gott nu.

KRamkram

2011-02-16 @ 15:17:39
Postat av: M-L

Det var tider det!

2011-02-23 @ 08:34:00
URL: http://mammamimmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0