2 dagen

Det går faktiskt bra med modifast. Det är inte alls så äckligt som jag trodde det skulle vara. Ett stort plus är ju att det finns så många olika smaker att välja på. Det hjälper ju en del. Det blir ju  bra enfomigt att bara dricka exempelvis choklad smak i två veckor. Men tuggbehovet är hemskt. Man kan ju inte ens tugga tuggummi för att då kan man gå ur ketos (då kroppen bränner sitt eget fett enkelt uttryckt). Så jag får väl tugga på tungan eller något.


Nu ska dom där kinderna försvinna


Jonte leker mer än gärna med sin lillebror och oftast är han väldigt snäll och klappar, pussar och kramas.



Jacket i pannan är ifrån skärbrädan. Och igår när vi skulle hem ifrån dagis hade Jonte så brottom hem till pappa att han vurpa med ansiktet före och skrapade upp läppen och näsan


Helt sjukt om en vecka är lillskiten 10 månader. Tiden har bara sprungit förbi. Det är nog tur att han är lite efter när det kommer till utvecklingen eftersom det känns som jag missat hela bäbisstadiet.


Kommentarer
Postat av: Stino

Konstigt tomt här är det.. En räserkatt som livar upp kökssittningarna men väääldigt lugnt.. hmm Här var ett tillfälle där du utnyttjat paletten till fullo mucho beautiful!! :))



Kramkram

2011-01-16 @ 13:36:42
URL: http://misskisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0