Ont ont ont

Ja ont det har jag men de går fan inte fortare för det. Jag har i vart fall fått sovit lite i natt. Så nu hoppas jag på att det kommer att gå fort. För det är grymt jobbigt att ha ont å inget händer. Har det inte kommit någon bebis tills i morgon blir det nog ett besök hos bm så hon kan se efter om det händer något eller om jag går å har ont i onödan.
Jag är grymt less på den här väntan nu.Jag vill bli mamma

En liten luring

Ja de va ju jävla rolig dag det här. Vaknade vid halv tre i natt å kände ett grymt tryck i ryggen. Min första tanke var att jag hade legat konstigt så jag gick upp å var på toa sen gick jag å la mig igen. Men bara efter tre minuter kände jag trycket igen. Men löjlig som man är tänkte jag eh de e väl inget men när det återkom några flera gånger så väkte jag Mikael å sa jag tror att det finns någon som vill ut nu. Så vi gick upp å satte oss å klocka värkarna som var mellan tre och fem minuter. Jag hade inte ont men ringde till förlossningen vid 5 å frågade vad dom ansåg. 
Dom tyckte att vi skulle vara hemma ett tag till å äta lite frukost och ta det lugnt. Men vid 7 började det ändras lite i värkarna och det gjorde ont så då ringde vi å sen åkte vi in.
Dom tog ctg kurva och lyssnade och allt såg bra ut. Jag hade regelbundna värkar men inte så kraftiga. Så kollade bm hur pass öppen jag var å det kändes rätt dumt när hon säger 1 cm. Så hon ordinerade lite promenad runt östra. Jippi tur för oss att vädret var bra. Sen när vi kom tillbaka lyssnade dom på hjärtat och kollade lite. Sen vid lunch tog vi en ny promenad. Sen var det byte av bm så hon som kom sen kollade hur öppen jag var å då hade jag öppnat mig till hör å häpna 1,5 cm sen gjorde vi en ny ctg kurva och tog ett blodprov å allt såg fin fint ut. Så hon tyckte att det var säkert för oss att åka hem igen å vänta hemma.
Vilket känns mycket bättre vi var på östra från 7.30 till 15.30. Så nu är vi hemma å inväntar på att värkarbetet ska upptas igen. Men de går segt. Vi får väl se om de blir någon bebis i dag eller i natt eller i morgon. Men börjat har de ju gjort.
Känns lite surt bara att få åka hem igen. Men nu blir det till att vila och äta som gäller.

+-0 dagar kvar

Ja idag var då beräknat förlossningsdatum men min å pojkens  bebis verkar ju inte vara något mönster barn direkt. Då dom flesta barnen brukar ligga med ansiktet vänt mot ryggen så ligger vårat med ansiktet mot magen. Så när jag var hos barnmorskan i dag frågade hon om jag hade haft några värkar å så men en värk för mig ska kännas å göra lite ont. Så jag sa nej. Men när vi hade mätt och lyssnat på hjärtat och jag skulle resa mig upp spände magen sig som fan men de gjorde inte ont. Så jag passa på å fråga bm vad det var för något. Då säger hon att det är en stark sammandragning och hon tyckte att det var lite konstigt att jag inte kände av den  mer än att det spände. så hon sa lite fint där att du kanske kommer in till förlossningen och är helt öppen. Hahaha sa ja de vill jag väl kanske inte med om. Lite förvarning tack. Hon erbjöd sig att titta efter hur öppen jag var. Men med Linda som medföljare avböjde jag. Ska jag göra den sortens undersökning vill jag veta det i förväg. men om jag kommer tillbaka nästa gång så skulle vi kika efter.

Men jag har inte bara vart på mördarcentralen. Jag har ju faktiskt shoppat idag med. Två tröjor, två linnen, två par örhängen, mascara, foundation (eller hur de nu stavas ) och en ny hårborste. Sen var jag, Linda och Stino och åt på jensens böffhus. Lika god mat som vanligt. Efter staden bar det av till Willys å ÖB. Det var nästan så vi inte fick plats i bilen själva när alla påsarna var packade. Men de gick till slut så nu finns det lite mat hemma igen gött de. 
 I morgon blir det tvättning för hela slanten trök eftersom Mikael inte är hemma och kan hjälpa till men jag är ju en power women så jag fixar nog de själv.
Min duktiga handy man fixade avloppet i badkaret för en halvtimma sedan efter min dusch när jag stog med vatten ända upp till knäna. så nu rinner det på fin fint igen. Så i morgon kanske jag till och med unnar mig ett bad vi får se.

Nu blir det sängen...


1 dag kvar?

Ja tiden den går men resten står still. Hoppas verkligen att den vill komma denna veckan. Jag hade lite funderingar på om jag skulle bege mig in till staden. Men jag vill ju inte åka själv om det skulle bli brottom till östra. Jag behöver ha en ny mascara å lite annat bös. Jag beställde grejer från ellos igår mest julgardiner å ojojoj vad dyrt det blev men tur var att jag hade en rabatt på 300 spänn annars hade det blivit ännu dyrare.
Vi får väl se vad som hittas på. Än så länge har jag inte kommit ur min morgonrock än så de blir en dusch innan det händer mer action.

I morgon ska vi till BM å se vad hon säger. Det ska bli intressant. Vi kommer nog bara mäta å lyssna som vanligt. Efter besöket ska vi gå till mio och köpa en lampa som vi hittade där förra gången.

HOPPAS ATT NI ANDRA MÅR BRA.


2 Dagar kvar?

Knodden trivs nog bra i magen. Det måste helt enkelt vara så. Io för sig förstår jag den detta vädret är ju inget vidare att välkomnas av. Men jag önskar nog trots allt att den ville komma ut nu i alla fall. 
idag har jag än så länge myst lite med pojken ch sedan följt med honom in till stan för att äta på burger king. Det är ju deras tradition innan varje blåvitt martch. För jag är rktigt trött på att bara sitta hemma och vänta. Men nu i efterhand ångrar jag mig allt lite. För när vi hade ätit klart tog vi en liten promenix ner till blåvita shopen ingen lång bit alls men min kropp bojkottar allt vad som heter att gå längre än tio meter så nu sitter jag här å har skit ont i hela höft å ryggpartiet. 
Men det får väl vara värt det denna gången jag slapp ju att sitta inne. 

Efter martchen ska Kenny å Robban följa med hem. Dom hade beställt kaffe men för deras säkerhet får dom fixa det själva. Jag dricker ju inte kaffe själv å jag vill ju gärna inte ta dö på dom. Så vi får väl se.

EN LÅNG EVIG VÄNTAN... 


3 dagar kvar?
NOPP INTE IDAG HELLER


4 Dagar kvar?

Ja nu sätter jag dit det där frågetecknet. Det känns som den aldrig vill komma. Min jobbarkompis ringde nyss å ville höra hur vi hade det. Men när jag sa att vi fortfarande bara var två trodde hon att jag drev med henne. Om det ändå hade vart så väl.
Jag tycker allt att det är en j*vligt lång leveranstid på min lilla knodd. Jag hoppas för allt här i världen att jag slipper bli igångsatt. Jag har ju inte ens haft en enda förvärk. Inte för att alla har det. Men det är ju det "normalaste".
Sorry systeryster men jag tor allt att din plan inte funkar. Visst du har ju planerat till i morgon så jag kan ju egentligen inte säga något förrän på söndag.
Vi får se, vi får se.

Denna dagen är jätte trist. Grå å tråkig. Kl skulle lika gärna kunnat vara 16:00 i stället för 10:40. Tråkiga nyheter direkt på morgonkvisten gör ju inte dagen bättre. Eller ja tråkiga å tråkiga de va ju samtidigt posetivt. Jag undrar hur allt kommer att bli när jag är redo att återvända å börja jobba igen?

           
Ganska likt min mamma faktiskt                               Mikael 1952
så här hade jag sett ut 1952

Vill du kolla hur du hade sett ut http://yearbookyourself.com/  (Tack Maja för tipset shit va roligt)

5 dagar kvar

Jag vet inte riktigt varför det känns som att knodden inte tänker att ploppa ut dom närmsta dagarna. Men jag känner det på mig. Hoppas för guds skull att jag har fel. För nu får jag inte igen brallorna längre. Huvudet är så långt ner. 
Idag har det inte hänt ett piss. Jag har suttit här å gluttat. Pojkarna är åter igen å gör teori. Stino kommer ner om 1 ½ timma för vi ska laga mat ihop. så det är nog dags att sätta lite fart å göra hemmet pressentabelt.  

Devar meningen att jag å pojken skulle åkt in till stan å tittat på lite grejer men så blev det inte. Jag sitter här hemma å blir grå. men samtidigt vet jag det att om jag åker någonstans så kommer jag inte kunna röra mig sen. Så det är lite som att välja mellan pest eller kolera. Vet inte riktigt vad som är värst. Men jag längtar till jag kan få tillbaka mitt liv. Att kunna hitta på saker igen få gå ut på en promenad. Så jag hoppas allt att det lilla livet vill komma ut å hälsa på mamma å pappa snart.

För er som inte ser vad det står:
Kyrkans UngdomsKör

6 Dagar kvar

Så idag var det en vanlig skiten onsdag då. Händer inte för mycket i dag heller. Mikael å Thommy ska plugga körkortsteori på körskolan igen så själv kommer man allt att vara ett tag. Jag funderar på om jag ska pyssla med något men frågan är bara vad.
Jag har haft lite ont i magen i natt så jag har sovit kasst mer kasst än vanligt alltså. Så vidare pigg är man ju inte det heller.

Kalaset i går va trevligt fast kort så går det när man vill se två helt olika prgram på tv. Jag tycker synd om dig gumman som verkligen hade hoppats på att han skulle gilla den. Men det var ju en vild gissning. Hoppas bara att han hittar något han gillar i stället nu då. Kladdkakan blev bra den med jag hade lite hasselnötsmassa i och den blev jätte god.

Idag är det i vart fall sol ute...

7 DAGAR KVAR

Jag har vart hos bm idag och lyssna på hjärtat och mätte. Allt såg bra ut. Huvudet låg långt ner å det har jag känt att den har åkt ner mer och mer. Det känns ungefär som när man borrar i en tand fast i blygdbenet. De gör inte ont men det är obehagligt som fan.  Hon trodde dock inte att vi skulle få ett baota barn hon trodde den skulle ligga under 3500 men de e ju svårt at säga innan. Men det finns ju mycket som talar för att det skulle vara så.

Idag fyller Thommy år så jag har vart å fixat ett paket till honom å jag måste snart sätta fart och baka kladdkakan som jag nu har lovat att baka. För den verkar ju folket se fam emot.  Men först blir det nog lite matlagning det låter oroväckande mycket innifrån magen.

8 dagar kvar

Ojoj vilken grå dag vi har fått idag.  Energin flödar ju inte direkt. det ser grått och trist ut ute å jag skulle nog inte gå ut även om jag fick betalt för det. I sådana här lägen är det väldigt skönt att inte ha hund. 
Stino var här nere en sväng och beklaga sig för att hon visste hur det kändes att dö. Då frågade Mikae
l om hon var bakis. Nopp ännu värre svarade hon "mensvärk". Då var jag snäll nog och förklarade för henne att det nog inte riktigt var samma sak som att dö. Medlidade? Vad är det? Det måste vara väldigt skönt att ha mig som vän i sådana lägen =P

Pojkarna är i väg och pluggar lite körkort teori. Hoppas bara att lite fastnar. de e ju inte jätte kul att plugga något som är ett ont måste om man nu vill ha det där kortet. Själv går jag här hemma å dräller. Vågar inte riktigt lämna lägenheten i fall det skulle bli dags. Men som det känns nu har nog knodden bestämt sig för att stanna där inne ett bra tag till.  
Men på lördag har ju min syster BESTÄMT att den ska komma så vi får väl se. Hoppas att hon har rätt.

Om man tittar på min mage är den inte lite lik mumintrollen?
 
               

Magbilden för idag.

9 Dagar kvar

Nu tänker ni säkert: Jasså inte idag heller. 
Å jag tänker det samma. Jag bara längtar efter att få hälsa på det lilla liv som finns inuti mig. Jag vill oxå klämma och känna å snusa. Men my time will come. Jag tycker bara att det går för j*vla långsamt. Men en sak är väldigt säker jag har börjat att samla vatten mina fingrar är tjockare än prinskorvar och dom kliar som fan. Så det är nog ett tecken på att det börjar närma sig.
I natt har jag sovit jätte oroligt å vart uppe å gått å grejat. Man vill ju inte föra för mycket väsen nu när Mikael äntligen fick sova ut. Men när klockan var 10 gick det inte längre. Jag kunde bara inte sova mer å då hade jag ändå inte sovit mer än två timmar i stöten. 
När jag kommer in på förlosningen kommer jag redan vara slutkörd utan att ens ha börjat.
Det hade ju känts lite mer meningsfullt att gå upp mitt i natten för att ta hand om sitt barn istället för att inte ha ro i kroppen. 
Jag hoppas verkligen att det blir min tur snart.
Jag längtar så jag håller på att dö.   

10 dagar kvar

Man skulle lätt kunna börj undra vad jag gör upe kl 06:30. Å i ärlighetens namn så gör jag det med. Men går man och lägger sig kl 11 å vaknar både 1, 4, 6 så är det inte så lätt att somna om. Så jag byter taktik om jag sitter här en stund kanske jag blir trött igen och kan få sova lite.
Vi kommer att få en bebis som är en nattuggla det kan jag slå vad om. Lik mamma å pappa. Konstigt att det är roligare att vara uppe på  nätterna än dagarna. Det borde ju va tvärt om.
Jag undrar vart den här dagen ska ta vägen om det kommer ske något vettigt eller bara skit?

11 Dagar kvar

Igår var Josephine här å hälsa på det var jätte trevligt. Jag hade inte träffat henne sedan hon hade inflyttningsfest för säkert två år sedan. Kändes konstigt att krama någon som har en stor mage med. det var lite som när man var liten och hade stoppat kudar innanför tröjan. Men det var roligt att prata gamla minnen och bara sitta och tjöta.
Morgonen var dock inte så trevligt vi var på Sahlgrenska först jag och Mikael för han skulle ta lite prover. Men alla på den avdelningen gick nog inågon dimma för det tog evigheter. Sen när vi väl var klara åkte vi in till stan för att köpa färg så jag kan måla ramarna. Å för att köpa en ny stickad tröja till mig för min favvo har gått sönder till Mikaels stora glädje. Så för att han skulle bli nöjd fick han allt vara med och välja och tro det eller ej det tog honom 5 min att hitta en lång stickad tröja som dessutom var på rea. Det bästa av allt var nu att jag hade en kupong på 50 kr plus 10% rabbat på mitt clubkort så allt som allt betala jag ca 170 spänn för en tröja som egentligen kosta 500 från början.
De e inte så dumt att ha med pojken på shoping synd bara att han hatar att vara med.

Idag jobbar pojken så nu är man själv. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Måla ramarna kan ju vara en god ide så Mikael kan sätta upp dom. Han har väntat på det jätte länge.


V: 38+3
Barnet:

Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas. Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel. Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.

Mamman:

Din kropp är snart redo att föda, livmoderhalsen mjukas upp och du vet vid det här laget hur en förlossning kan starta. Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sig under de här sista veckorna. Det är helt normalt om du känner dig labil och svänger mer i humöret. Kanske är du mer inåtvänd, blir lättare irriterad och upplever att du inte får någonting alls gjort. Andra får en plötslig ny energi och en lust att städa. Det är inte ovanligt att höggravida kvinnor sätter i gång med storstädning av huset, med ett storbak eller med att laga massor av mat inför kommande behov. Antagligen är det en drift vi bär med oss. Vi "boar" och ser om vårt hem som ett led i förberedelserna inför barnets ankomst.


13 Dagar kvar

Sakta men säkert går det. Känns som en hel evighet. Nu är både jag och Mikael trötta på att vänta vi vill bli föräldrar nu på en gång. Så igår när jag fick jätte ont i ryggen säger Mikael "det kanske är värkar" och log jätte brett. Å jag som hade ont sa lite arg ja men i så fall är det ju bara en å det gills inte.
Man går här och känner efter hela tiden och villatt det ska göra ont. Tillslut tror jag nog att det är fantomsmärtor allt ihop.
Men jag får nog ta och försöka tänka på annat annars kommer det kännas som det tar för alltid.

idag har jag inte gjort ett skit än så länge Mikal är på körskolan och pluggar och jag borde gå å fixa i köket men orken sviker i detta vädret. Jag har inte lust att göra ett skit. Men det kan ju inte se ut som fan heller så de e väl bra att ta sig i kragen. det lär ju inte finnas någon som tar jobbet ifrån en direkt.
Först blir det nog ett samtal till Stino.

14 DAGAR KVAR

Jag har ju gått runt å sagt att när Emmas bebis bestämt sig för att komma ut är min välkommen när som helst.
Å igår var det äntligen dags för Emmas å Martins bebis att möta världen. Grattis till er båda två hoppas att allt gick fint och att ni mår bra.
Men för min del känns det som det närmar sig med storm steg. Jag är lite nervös men samtidigt så fixar nog kroppen det där själv. I annat fall finns det ju proffs där som hanterar galna mammor varje dag så jag får helt enkelt lita på dom.

Nu blir det lite frukost. Grattis åter igen till Emma å Martin jag väntar på en utförlig rapport så jag känner mig lite mer förbered =P


16 Dagar kvar

Jag har insett något pinsamt. Ni vet när ni var små å hade idoler och satt fastklistrade 3 cm framför tv:n när den stora idolen visades. Min sådan idol var michael jackson och självfallet var det black or white som var favo videon. Men tittar man 6,38 minuter in i videon händer det som jag tyckte var absolut fräckast av allt hela hans dans move gjorde mig helt såld. Grejen är bara att just denna delen är jätte töntig och inte för 5 öre bra. så det jag satt å var helt såld över som 7 åring satt jag igår och asgarvade åt och var nästan lite generad över att ha tyckt var bra.
dessutom är Tyra Banks med i videon.
Jeje se efter själva å säg vad ni tycker: http://www.youtube.com/watch?v=YVoJ6OO6lR4

Idag har jag tvättat och inte gjort så mycket mer faktiskt. Bara slappat och tagit det lugnt.
Våran inneboende har nu flyttat ut och jag måste erkänna att det är rätt skönt. Nu kan jag ladda för det som komma skall i lugn och ro. Hoppas att det vill ske snart bara.

Nu blir det sängen.


17 dagar kvar

Redo för mentalen? Ja man skulle i vart fall kunna börja undra. För fy fan vad hormonerna spelar spratt. Först nu kan jag bli riktigt riktigt irriterad. Men så fort jag öppnar munnen och ska säga något så börjar jag lipa som om någon hade dött. Hellt hejdlöst och okontrollerbart. Stackars Mikael som måste leva med detta psykfall.
Hade jag fått välja hade jag vart "normal" för gudarna ska veta att det tar på kraftern att sitta å gråta oavbruttet i flera timmar. Sen känner man sig helt patetisk för de går ju inte låsa in sig på dass i flera timmar å tycka synd om sig själv.
Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Hoppas på att det går över snart.

Känner mig lite febrig men det är nog för allt gråtande. men jag känner mig helskum. Undrar vad som kommer ske idag. Mikael springer runt här å grejar. Jag vet inte riktigt vart den plötsliga energin kom ifrån men jag delar den inte.

18 dagar kvar

Känner mig lite arg å baggig idag. Jag vet varför men irritations momentet finns kvar hur gärna jag än vill bli av med det. Så det är väl bara att bita ihop. Jag hoppas att jag slipper göra det länge till. 

Igår började jag med scrapbooken på riktigt. Men jag har insett ett litet (läs mega stort) problem mitt allbum som jag köpte är inbunden och det blir inte så bra när man ökar på bladen så när jag är klar kommer den inte gå att stänga. Så om ni har planer på att göra en scrapbook köp ett allbum med ringrygg så ni kan vika över bladen. Hoppas att ni fattar vad jag menar.
Senare på kvällen kom Stino ner för hon ville ha lite hjälp med att göra slingor. Hår råkar ju vara en av mina hobbys så de klart att jag hjälpte henne. Men när vi var klara å hon suttit där i 45 minuter syntes inte ens en anstiftan till färgskiftning så den färgen var verkligen skit. Hoppas att hon får ertjätning.

Det här jävla tangentbordet hoppar över bokstäver och skiter i mellanslag så jag hoppas att ni förstår vad det står. Jag längtar efter våran stationära dator.
Så här blev gipsmagen saknas bara namn, längd, vikt sedan är den helt klar.


Här är ett blad ur scrapbooken.


En magbild V.37+3

20 dagar kvar

Igår var vi på MVC å det gick jätte bra. Mitt blodvärde såg jätte bra ut det var till och med bättre än första gången jag var där. Huvudet var fixerat och allt såg jätte fint ut. Så det vara bara fritt fram å föda på bäst jag ville. Å tro mig om det bara hade hängt på mig vore det redan klart. Sista dagen med föräldragruppen var igår oxå å för en gångs skull var det faktiskt riktigt kul. Det var massa prat och inte alls så stelt. Synd bara att det var sista gången.
Efter en lång dag på ett och samma ställe vi var ju trots allt där ifrån ½2 till 5 så åkte jag å pojken in till stan för att köpa en ny hårtrimmer till han. Sen åt vi på jensens. det har vart mycket jensens det sista. Men de blir ju så när maten är bra.

Idag har jag vart inne i stan med Stino och shopat lite. Jag har köpt massa scrapbook grejer så nu ska jag fixa ett allbum till knodden. vet inte riktigt hur jag ska börja bara. Men jag tänkte att efter ett bad kanske inspirationen kommer. Kan ju i vart fall hoppas.
Men dock får man nog börja inse sina begränsningar lite. För fy fanken vad ont jag har i ryggen och fötterna. Så efter en dag på stan känns det i kroppen. Trist de kanske är så här det känns när man blir gammal att man inte kan göra saker man en gång har gjort och tagit för givet.  Usch vad jag inte vill bli gammal =(

22 dagar kvar

Ojojoj vad tiden går. Idag är det min namnsdag elle ja det är ju egentligen Jenny men de e nära nog. Jag sitter och väntar på att min kära jobbar kompis ska höra av sig för hon ska komma på besök.  Våran stationära dator är paj igen så nu sitter man vid den bärbara å tangenterna funkar ju sådär om ni undrar över alla stavfel.

Sarha å Cirre sov här i lördas efter dom hade vart på punkkonsert så innan dom trillade in vid småtimmarna var det filmkväll med sällskapet två trappor upp. De blev ju inte riktigt dom filmerna som var tänkt men de blev en film i vart fall. Sen i söndas bar det in till stan vi kikade lite på skivor i skivaffären på centralen å där träffade jag David ifrån skolan. Jag har stöt på honom ganska många gånger under sommaren å han säger alltid att jag ska hålla hårt i Mikael och inte göra slut med honom. Å efter 5½ år har jag inga planer på det. Efter skiv gluttandet bar det av till jensens buffhus oh där satt vi i tre timmar och åt å Sarha å Cirre drack. Sarha bjöd å jisses vad notan blev dyr 900 spänn å lite till. Men smakar det så kostar det brukar det ju heta. Maten var jätte god å det var jätte trevligt. 

Våran inneboende är fortfarande kvar. Börjar promenera lite på nerverna att aldrig få vara själv hemma. Men jag hoppas att jag vänjer mig. Försöker att tänka posetivt. Igår när jag å Mikael kom hem var disken gjort å det var jätte skönt att slippa tänka på de. 

Idag har det vart storstädning på hög nivå så nu är det nt och fint och luktar gött.  Tur att Stino har sådan bra dammsugare när våran är så kass. måste verklgen köpa en ny. jag har hittat en på elgiganten men den finns bara ute i bäckebol och jag släpar inte gärna en dammsugare därifrån. Jag hoppas att den kommer ut i nätshopen så jag kan beställa hem den i stället. Mycket smidigare. Så så länge delar vi dammsugare med Stino och Thommy två trappor är ju inte så kämpigt att släpa den.

nopp nu ska jag gå å fixa tillmig lite så inte Maria tror att man blir helt igen slappad när man blir gravid =P

24 dagar kvar

Jag såg dig allt när du kom  hem bara sekunderna efter kom nämligen jag hem. Jag såg er allt i trapphuset. Hoppas att ni hade trevligt. Jag är nyss hemkommen ifrån Linda. Jag hade trevligt men filmen däremot var inte så himla rolig de var en väldigt långdragen film. Men va gör det när sällskapet är bra.

I morgon kommer min kära systeryster å ska sova här. å de e väl allt hon kommer att göra för dom behövde bara en sovplats. Hade ju vart kul att umgås lite. Men har man planer så har man.
Våran inneboende sedan i tisdags är fortfarande kvar jag vet inte riktigt när han beger sig hemmåt. Men finns det rum så gör det.

Annars finns inte mycket planerat för i helgen vi får väl se vad som sker. Mikael jobbar så det händer nog inte överdrivet mycket.Det vore roligt om ni kunde gissa kön och när knodden väl kommer.
Beräknad förlossningsdatum är 28/10.


 Gissat:                                                               

Pappa Mikael 1/11 pojk                                                 
Sandra 1/11 pojk                                                                
Josephine 31/10 pojk
Linda 27/10 pojk
Emma 25/10 flicka
Stino pojk
Moster Sarha 25/10 KL:13.49
Farmor flicka
Mormor flicka
Maja 30/10 pojk
Robban pojk

Gissat:
Pojk:7
Flicka: 3

26 dagar kvar

Idag har jag sovit jätte länge vaknade för en kvart sedan. Men sedan har jag ju vart uppe några tusen gånger i natt med. Det tar fan knäcken på mig att behöva gå på toa var annan timma. Sen har jag mitt i natten fått så himla ont i magen precis under brösten och ovanför naveln alltså i mitten inte på sidorna. Någon som vet vad det kan vara?
Jag får fråga bm på tisdag.

Jag håller på att måla min gipsmage jag visar bilder sedan när den är klar. Det kommer bli kanon fint.

Här kommer lite uppdatering på gissningslistan:Det vore roligt om ni kunde gissa kön och när knodden väl kommer.
Beräknad förlossningsdatum är 28/10.


 Gissat:                                                               

Pappa Mikael 1/11 pojk                                                 
Sandra  pojk                                                                
Josephine 31/10 pojk
Linda 27/10 pojk
Emma 25/10 flicka
Stino pojk
Moster Sarha 25/10 KL:13.49
Farmor flicka
Mormor flicka
RSS 2.0