Tur att Theo

Tur att Theo är för liten för att uppfatta vilken otroligt dålig dag det var igår. Han födelsedag. Dom jagade mig ifrån alla håll och kanter. En himla massa samtal att ringa och boka nya tider. För att sen inse att JAG har glömt bort tider. Fy vad jobbigt.
Men igår var första gången som jag faktiskt kände att hela sjukhuscirkusen börjar att ta på krafterna. Det känns som östra är vårt andra hem och sahlgrenska är vårt tredje.
Men igår var vi i alla fall på östra på ögonmottagningen och där kunde dom se att hans synnever var lite outvecklade för hans ålder. Dessutom hade han ett brytningsfel på det ögat som har vart slemigt hela tiden. Så har inte det gett med sig till i höst kommer det bli en operation för att vidga tårkanalen och då kommer dom göra en grundlig undersökning av ögonen. Men glasögon skulle han i vart fall slippa. Men han har fått lappar som han ska ha på det "friska" ögat för att öva upp det "dåliga" som han kommer ha en halvtimma om dagen.

När Mikael väl kom hem fick Theo öppna sitt paket och Jonte ett litet.
Det var uppskattade grejer.









Sen blev det tårtkalas:



Både Theo och Jonte tyckte tårtan var jätte god. Sen åt vi gifflar med Theo tyckte inte det var så jätte gott men Jonte glufsade i sig.
Sen vid 7 kom Thommy och Stino o ch vi skulle ha lite myskväll och äta pizza och så. Men bara en kvart senare blev kidsen så trötta så jag gick och la dom. Sen lagom tills jag hade hunnit äta upp. Hör vi ett gallskrik i från kidsens rum. Då visar det sig att Jonte har spytt ner hela sig och sängen så då gick det trevliga sällskapet hem till sig. Sen bestod hela kvällen av att tvätta, torka, snyta, trösta. Men idag mår han hur bra som helst ingen kan tro att han låg och kalva igår.
Men han får inte äta någon mer tårta med grädde på i vart fall.

Kommentarer
Postat av: johanna

naaawsi vilka söta barn du har! Längtar som tusan.

2011-03-23 @ 14:36:22
URL: http://meragradde.blogg.se/
Postat av: Christina

Ja det var ju trevligt så länge det varade... =) Men så kan det gå. Och inte vill man ju chansa heller när vi har så mycket för oss ;D och Theo verkade rätt nöjd ändå.



Kramkram

2011-03-23 @ 17:22:01
URL: http://misskissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0