Sov sov sov

Hur svårt kan det vara att bara sova. Theo har kommit in i en period där han somnar som vanligt vid nattning men vaknar efter ca en timme och tar då allt från en kvart till flera timmar att natta om. Det är så man blir riktigt galen och mest arg å frustrerad. Det gör ju inte saken bättre att det blir lite med sömn på jobbet heller. Ne jag vet snart inte vad man ska göra.

Idag har vi jagat tomteluva till kidsen men tydligen var vi lite sent ute. En till Jonte hittade vi och sen får Theo ha den trång inte så värst snygga som Jonte hade förra året. För i morgon är det lucia tåg som gäller på dagis.

Jonte har sjungit massa julsånger han kan nästan hela " i ett hus i skogens slut" å sen kan han "tipp tapp" men det är oxå det enda i sången. Blinka lilla stjärna går lite bättre. Idag dök även en ny sång upp lusse lille. Men tydligen kan jag inte uttala det rätt och får därför inte sjunga. Nej mamma lösse lelle. Haha å Theo klämmer i med lelle lelle. Hur kommer det sig att just jag fick dom bästa ungarna i världen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0