Fy design igen

Fy för den lee vad det tar tid och energi att fixa ny design. Speciellt när det inte blir som man själv vill. Men nu se deet någorlunda bra ut.

Så var det fredag

Japp å i helgen är Mikael ledig. I morgon blir det en tripp till vårgårda till svärföräldrarna. Men annars är inget planerat.

I går var det torsdag å min å Stinos tv date criminal minds. Mycket revligt som vanligt. Innan det var vi även en liten sväng på willys shoppa.  Fick köpt lite krubb.

Idag händer inget speciellt bara slappa. Tanken var att vi skulle gå ut men i ärlighetens namn så  känner jag inte för det. Grått å trist är det.

Jonathan gillar verkligen sin gudmor nr2 hon är det näst roligaste som finns efter hans pappa. Kan det  bero på att Stino är så bra på att le och gå ner på samma nivå?
han har även kommit på att att man kan göra jätte höga ljud så det låter som jag har en påfågel hemma. Det är nästan så man får ont i öronen.



Fuktskador?

Ja det skulle jag nog tro att Jonathan skulle få efter allt mitt pussande. Men han verkar ha klarat sig.

Vi var på ullaed igår å vi hittade lite nya kläder till Jonathan och lite annat bös. Tyvärr hade ju Mikael inte ätit frukost så jag missade några avdelningar tur i oturen. De kostar ju att ligga på topp. Så nästa gång vi åker dit får Jonathan stanna hemma, Mikael ätit frukost och inte ha så brottom.
Jag lyckades även sätta igång larmet på Martinshop (favorit i repris) kanske inte den affären man drömmer om att få igång larmet på men som sagt jag har gjort det förr fast här i gbg.

Jag köpte ett par jeans igår som sitter som en smäck över allt förutom runt magen men idag har jag vart inne i stan en snabbis för att hämta Bebben så då passa jag på att göra en snabbvesit på intersport och köpa en energetics (en blå grej som man tränar magen på genom att glida fram och tillbax på golvet) jävligt jobbigt och det känns i magen hoppas bara att den gör nytta oxå.

Nu kommer nog min kära pojk hem snart. Så det blir väl lite soff mys till Jonathan har somnat sen blir det lite scrapbook pyssel *jippi*

Japp nu drar vi snart

I söndags hade jag den offeciella badpremiären i badkaret efter Jonathan föddes och de va så jävla gött.

Igår var vi på kungsmässan å de va väl ingen hitt direkt. Men det som var allra bäst av allt de var att dom hade ett amningsrum med skötbord och grejer hur gött som helst att slippa sitta på toa å amma lill plutten. Efter kungsmässan drog vi till IKEA i kållered jag hittade lite bös men inget jag egentligen behövde.

Idag är tanken att det ska bäras av till ullared. Så himla gött ni som läst här ett tag vet ju att jag i princip velat åka dit sedan i juni förra året å nu blir det äntligen av. Men först blir det till att betala räkningar alltid lika kuligt.


Spana in...

Jag fattar inte hur ni andra lyckas lägga in filmer på er blogg men länken nedan visar min å Jonathans film:

http://www.familjeliv.se/hem/nennr1/video.php?v=q4tr2w96

Vad händer idag?

Bra fråga. Vet inte Mikael jobbar hela dagen. Så vi får väl se vad jag hittar på. 

Igår tittade vi på Changeling. En otroligt bra och tragisk film. Jag hade ont i magen halva filmen för den var så hemsk. Ett absolut måste att se. Synd bara att kvaliten var dålig men det glömde man bort efter ett tag.


Poster

I morgon tänkte jag att  jag skulle gå till gymmet för då är Mikael ledig Men vi får väl se. Det är ju inte bara längre att gå dit när det passar mig. Finns en del andra saker som spelar in.

En vanlig sketen lördag

Japp Mikael har börjat jobba å själv hemma med plutten var man igen. Trist värre  men som tur är jobbar han bara till 3. Men imorgon jobbar han hela dagen.

Än så länge idag har jag bara myst med min lillkille å busat så klart. Tänk vad bra  vi har det här i sverige att vi kan vara hemma å bara skrota med våra kära barn å ta hand om varandra. Det är något vi verkligen ska vara tacksamma för.

Mina tankar går till det lilla samhället i belgien Dendermonde. Till alla berörda. Fy vilken hemsk upplevelse. Hur bearbetar man en sån sak? Hur förklarar man för barnen vad som hänt? Hur lång tid kommer det att ta innan det kopieras i sverige? Hur ska man våga att lämna sitt eget barn på dagis? Det har ju trots allt redan hänt här i sverige.
Usch hemska tanke.


Nu sover min lill plutt så jag tänkte att jag skulle bege mig till min pyssel hörrna =O)







Uppskatta det du har för i morgon kanske du inte har det kvar.
 

Sjukling.

Min lilla plutt har blivit sjuk. Han är förkyld som fan å har hosta. Stackars krake å snyta sig finns ju inte riktigt med riktigt än. Hoppas att det går över snart.
vi skulle gått hem till Linda och ätit idag men de blev ju inget av det . Känns ju inte schysst att dra ut lill plutten när han är sjuk.

Så i stället har vi gått hemma i vardags sunken. Kan ju hoppas på att man någon gång kommer ur den. Händer inte mycket i min värld i övrigt. Hoppas på att vi kan åka till ullared snart jag å pojkarna men vi får väl se hur det blir med den saken.

Tänder?

Kan det vara så att min lille plutt håller på att få tänder. Allt tyder på det i vart fall. Han dreglar mer, biter på allt som kommer i hans väg, är gnällig som fan, störd sömnryttm, halvkass i magen. Hoppas bara att dom vill dyka upp snart för det är en pina det här. Han är gnällig till tusen å det går inget göra.

Idag har mitt paket ifrån panduro kommit så det ska jag bege mig å hämta å sen är tanken att jag ska till gymmet men vi får se hur det går med den planen.  Jag hoppas på bra.

Igår var det en mycket lugn dag bortsett ifrån allt gnäll. Vi var å handla mer action än så var det inte.

Nopp nu ska jag gå å väcka min stora pojk.

***************************************************************************************************************************************
Ja nu har dagen gått. å jag har hunnit vart på gymmet å redan fått träningsvärk i låren. Om jag kan röra mig i morgon är jag väldigt nöjd. Jag har även vart och hämtat paketet från panduro och hunnit pyssla lite. Det är sjukt vad beroende framkallande det är.

Snart är det baby å barn mässan eller ja om en månad. Den 27 fabruari till den 1 mars.  Det ska jag allt gå på.

Återigen en Måndag

Konstigt att det bara går runt runt runt. Tiden den går för fort ibland utan att vi ens hinner att tänka.  Det finns så mycket vi tar för givet. Så mycket vi glömmer att vissa uppskattning för. Vi saknar ju inget så länge det finns hos oss men när det är borta för alltid då är det oåterkalleligt.

Jag läste http://singelpappa.blogg.se/index.html så himla sorgligt men ändå så väldigt stark. Defenitivt läsvärd. Det är sådana livsöden som gör att man blir påmind om att vi ska ta hand om varandra och att vi ska vara rädda om det vi har. Tråkigt att man måste bli påmind om det för att föstå vad livet är skört.

Uppskatta det du har för i morgon kanske det inte finns kvar!








Grattis till oss

Ja idag var det 6 år sedan min kära pojke sa dom magiska orden. Vi har hängt ihop i 6 hela år. Vi har hunnit med mycket under dessa år. Jag hoppas det blir 1000 till.

Man älskar honom mer och mer för var dag som går. Tänk att vi har våran egen liten skrutt. Det största man kan skapa här i världen är ju trots allt ett nytt liv.

I WILL STAY
I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
Is it true when you say that you love me
And is it true that I'm the one?
In the day we walk together,
in the night I think of you.
Is it true when you say that you love me
And is it true that I'm the one?
I will phone your mother and ask her
if I can marry you.
I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
Is it true when you say that you love me
And is it true that I'll go on?


I helgen har jag vart hos min mamma i falköping. Jag tycker synd om er där uppe för fy för den lee vad det var kallt att jag inte frös ihjäl. Det gjorde ju inte saken bättre att det var svinkallt i mammas lägenhet.  Mammas hund Winston skyddade Jonathan så fort han gnällde lite var han där och skulle trösta. Det var jätte roligt att se. Jonathan är så himla duktig han kan stå upp nu och han hoppar å gör gårörelserna. Jag tror han kommer vara en av dom få som hoppar över krypstadiet.





Här hittade jag Winston i går kväll när jag skulle krypa ner i sängen brevid Jonathan.

Fin besök.

Ja idag har Mikaels moster vart här och hälsat på. Det var trevligt. Men jobbigt för innan hon kom får jag runt här för att göra hemmet pressentabelt å det var inte fullt så lätt när man ska roa sin son oxå. Men jag lyckades något bra i vart fall.
I stort behov av en dusch men de hans inte med innan hon kom. Så det får väl bli i natt eller nått.

I morgon var det fredag å då funderar jag på om jag skulle ta mig en tripp in till staden. Men vi får väl se. Finns lite stuff som jag vill ha.

Jag tänkte jag skulle lägga ut en bild på mina tuffa nya gardinersom jag fick av min kära svärmor


Scrapbook

Japp jag tror jag har blivit beroende av detta pyssel göra. Kul som fan är det i vart fall. Jag gillar att pyssla  det är väldigt rogivande. Men det tar tid. Det är defenitivt inget man skyndar igenom å hoppas att det blir bra av sig självt. Nopp det tar sin tid.

Idag har jag vart inne i staden å träffat Bebben väldigt trevligt jag saknar våra stunder. Men vi gick i affärer och leta grejer som Bebben skulle köpa. Vi hittade en as bra grej men de kan jag inte avslöja vad det var. Sen var vi inne i Stinos favorit affär Clas Ohlsons och köpte limpistol skit billigt å bra att ha när man scrappar. Sen hittade jag åter igen en stickad tröja på gina.

Nu när jag vart hemma har jag suttit på panduros hemsida och hittat en himla massa saker jag så väldigt väldigt gärna vill ha. Men jag får i såfall beställa det efter räkningarna är betalade de e ju den där jävla fordonsskatten som ska betalas denna månaden. Så vi får se hur det blir med det.

Här kommer lite bilder på mina alster:
(kilicka på dom så blir dom större)







Jag klämmer även in en nytagen bild på mig:




Ny dag

Ja de var väl det en jävligt trist sådan. Mikael fick bege sig till axess akuten nu för vårdcentralen är ju ingen ide att boka in sig till. Väntetide där var tydligen en vecka. Helt sjukt. Stakars min lilla pojk.
Tvätta står på agendan idag trist värre men sånt som måste göras.

Lillskiten ligger å sover men måste snart väcka honom eftersom jag måste ner till tvätten å kan ju inte lämna honom själ. Önskar att vi hade en egen tvättmaskin de hade vart gött. Men de kommer nog det med.

Kollade igenom lite bilder igår å jag hittade en del roliga sen den gamla tiden.


  1.  

     

     

     

    ´Mikael å Thommy
  2. Jag å Mikael
  3. Jag å Stino
  4. Jag
  5. Pingu
  6. Stino å Martin
  7. Emma, Stino, Linda, Sanna, Jag, Pingu och Emma
  8. Linda å Andreas


   

Ny design

Japp jag vet att det är svårt att se vad det står men ni får markera så länge tills jag kommit på något bättre. Körsbärsblommorna är lite vår längtan. Redan tänker ni då. Å de tror fan de för de här trista vädret blir man bara deppig av.

Nu blir det sängen tror jag bestämt...

Måndag

Japp så var det måndag igen. En ny vecka å nya tag. Jag ska snart pallra mig i väg till hemköp å hämta mitt å Jonathans packet. Det ska bli riktigt roligt att hämta. Jag hade hoppats på att kunna gå till gymmet men pojken min har drabbats av  nackspärr så han kan inte ens lyfta Jonathan å då e de ju lite svårt att passa honom när jag är borta. Så det får väl bli när hans nacke är bättre.

Helgen har vart rätt trist. tittat lite på film å bara vart hemma. Vädret har ju vart skit med så de har inte vart roligt att gå ut heller.

Får väl se vad denna veckan har att bjuda på. Hoppas att det händer något spännande. Ser i vart fall fram emot helgen. Men det är ju några dagar kvar till dess.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nu har jag vart ute i busvädret och hämtat packetet och brallorna satt asbra bortsett från en liten (läs stort) undantag mina sid kärleks handtag av löshud som uppkom efter förlossningen. Men med lite träning blir det nog bra det med.
Overallen som jag beställt till lilleman är asstor men han kommer ju inte direkt bli mindre så han kommer allt växa i den oxå.

Umgängesrätt

Ja här med ansöker jag om umgängesrätt. Inte med Sonen utan med Pojken. Det är konstigt att man kan ha så mycket saker att göra hela tiden =O(

Trist helg är det i vart fall. Hoppas att shrek pigga upp dig igår. För min del blev det ingen film.

Det är bättre att säga som det är på en gång så slipper man skiten.

Trött på allt undvikande. Jag bitts inte jag lovar...

Mimmie de e våran hemlis (att jag bitts i sömnen alltså =O)

Gym

Ja igår var jag å Stino å tränade. De har jag längtat efter ett helt år nästan så den känslan var obeskrivbar. Jag passade på att sola lite med. Å om bara en månad kan jag å Mikael träna samtidigt eftersom vi kan ha barnpassning på gymet och det ingår i våra kort.

Idag har vi vart ute på en promenix jag Stino och Wilma. Wilma är väldigt förtjust i Jonathan så när vi väl kom hem å han började gråta så ville hon trösta lite men hon hade dregel runt hela munnen så de fick hon inte. Men till slut skälde hon till och tyckte allt att jag var en jävla mamma som inte trösta sitt barn (lite svårt när man är i full fäjd med att ta av ytterkläderna).  Hon är bra söt hon =O)

Nu sitter jag här och väntar på att Mikael ska bli klar så vi kan åka och hanla snart.

Filmkväll, Mvc, Bvc

Ja film kväll det blev det. Vi tittade på baby mama inte den bästa film jag sett. Å som vanligt tjöta vi mest genom hela filmen. Linda du får allt komma å titta på tv oftare med Stino och med så kommer du oxå lära dig den "ädla" konsten att titta på tv å tjöta samtidigt. Sen spelade vi Buzz å jag kom tvåa men de va ju bara för att dom andra inte ville förlåra på musikspelet så vi körde allmänbildning å tro det eller ej men LINDA van =OP

Igår var vi fört på MVC och gjorde ett återbesök för å prata lite om förlossningen å hur vi tyckte att det var å vara föräldrar å så. Sen blev det BVC å mäta å väga. Å nu är "lill" skiten 60cm lång å väger 6,070kg så inte konstigt att det börjar kännas. Sen pratade vi vaccinationer å det skulle tydligen vara en i varje ben. Den vanliga mot stelkramp å lite annat bös men sedan var det en ennan som dom började med den 1 oktober å det var mot lunginflammation. Men stakars liten en spruta i var ben. Hoppas han inte skriker för mycket.


Linda å Jonathan


Så är vitt och fint var det när jag gick upp i morses men det regnar bort nu


Min lilla flörtis

Svin kallt

Ja här i götet är det fan inte varmt.  Igår när vi var inne i stan jag, Stino och Jonathan så klart frös näsborrarna ihop å när det sker då är det hålla sig inomhus kallt för min del. Men snäll som man är ställer man ju upp.  Jag köpte ett par kostymbrallor och en vit boddy med en svart randig slipover (eller hur det stavas) skit snygga så nu kommer far och son matcha varandra. Men det var storlek 74 på så han får nog allt växa lite till först. 

Idag var det en promenix inplanerad men det är ju skit kallt ute idag med så vi får se hur det blir. Annars kanske vi hittar på något annat. Jag tro nog att Linda skulle komma hit i kväll å titta på film med mig. Jag pratade med Stino om det igår och vad jag skulle komma fram till var att hon med skulle komma ner och titta på film med oss men det var något/någon som kom i mellan. Men Stino du är självfallet oxå välkommen.

 

Shopping

Ja idag var jag på allum med pojkarna. Hittade en tröja svart/röd, en grön omlottkläning och ett jätte snyggt linne. Problem nr 1 är bara att det inte är så lätt att prova kläder när jonathan är med. Så när jag kom hem provade jag kläderna och insåg att tröjan var lte stor å linnet var inte någon höjdare på. Men det funkar. Inget av det var direkt dyrt så.

Jag skulle vilja hitta ett par byxor som sitter bra oxå. Men det får nog vänta till jag blir lite mer symetrisk.

Längtar tills jag med får vara med i den sociala cirkeln =O(

Fredag

Ja det var det nog allt bestämt idag. Vi har vart å hälsat på, på Mikaels jobb dom gamla tyckte jätte mycket om Jonathan och tyckte att han var så tyst och snäll. Sedan åkte vi å hjälpte Mikaels jobbar kompis med hennes dator elle ja Mikael hjälpte henne. Sen bar det av till hisingen å hämta Kenny å han flickvän. Så var dom här och hälsa på.

Å i tisdag var Robban och Aronsson här på besök. Dom hjälpte oss att sätta upp grejerna på väggarna så nu är det som att komma hem till ett helt nytt place. Jag mutade med kladdkaka å kaffe och vem kan motstå min kladdkaka? Tack för hjälpen grabbar.

I morgon ska vi åka å hälsa på hos Mikaels farmor och farfar å då kommer Mikaels kusin dit med hans familj så det ska allt bli kul.

Jag har beställt lite kläder ifrån hm men jag vet inte riktigt om det kommer passa. Kroppsformen är ju inte riktigt den samma längre på både gott och ont. =O)

Söndagen är än så länge oplanerad.



Robban å Jonathan


Sovrummet


Hallen/vardagsrummet


Nya tv:n

Resume

Jag stjäl Sandras ide om en års resume...

Januari:
Jag började blogga.
Jag hade som nyårslöfta att gå ner i vikt och hade börjat fint med Atkins som funkade bra å jag tränade regelbundet.
Tanken var att jag skulle vara beach klar när semestern kom


Februari:
Dieten går väl inte så himla bra.
Jag får reda på att jag är gravid.

Mars:
Jag fyller 22 år
Jag börjar gå til MVC
Vi var och såg Jonas Gardell

April:
Jag var på baby och barnmässa.
Längtade som attans till ultraljudet
Blev bajsad på av en mås vid kungsportsplatsen
Vi får reda på att lägenheten är våran

Maj:
Foglossningen börjar
Jag börjar packa inför flytten
Jag blir sjukskriven på 50%
Jag å Stino var å tittade på nationalteatern på liseberg
Det blir en tripp till östra med Mikael
Första och andra ultraljudet görs
image4

Juni:
Jag å pojken är i grekland
Jag blir besatt av jordgubbar
Packar som galningar
Smulan flyttar till Mikaels mamma å pappa
Jag känner Jonathan röra sig i magen
Midsommar firades i herrljunga


Juli:
Vi flyttar
Internet är dött å vi får sno Thommys å Stinos trådlösa i mellanåt
Vi mäter magen för första gången
Robban å Aronsson var på extremt oväntat besök
Jag får min första matförgiftning å trodde först att jag fått missfall (hemskt)


Augusti:
 Jag är kattvakt i vårgårda
Vi var å titta på Björn Rosenström i herrljungaparken
Jag blir sjukskriven på heltid
Bristningarna på magen börjar bli många


September:
Jag gör koagulations tester
Jag träffar pappas "vän" första och sista gången
Vi gör klart för att Jonathan ska komma
Våran föräldragrupp börjar
Linda slår mig i buzz


Oktober:
Fixar gipsmage.
Vi får inneboende
Sarha bjöd på middag på jensens
Pingu var på besök
Går över bf datumet
Var på östra men fick åka hem utan bäbis
Jonathan kom till världen


November:
Sömnbrist!!!
Mikael tar sitt efterlängtade körkort
Massor av släktbesök
Massor av födelsedagar firas
Pappas "vän" går bort
Vi köper bil


December:
Slappis månad
Vi har vart på jul på liseberg
Promenader med Stino å Wilma
Julen hemma hos syster




RSS 2.0