Kiss och bajsålder?

Dagens skratt orka läsa igenom det du kommer inte ångra dig det lovar jag mohahaha

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

OBS! Lång historia.

Jag är frånskild förälder sedan något år tillbaka. Tillsammans har vi två barn. Jag bor nu ensam i Ukraina och har börjat ge mig tillbaka ut i dating-världen efter att ha spenderat månader på att försöka reparera mig från skilsmässan.

Iallafall så träffade jag en svensk kvinna i 35 års åldern för två-tre veckor sedan nere i stan. Vi snackade massa och bestämde oss för att ta en kaffe tillsammans någon gång snart och prata. Jag är rätt asocial av mig och har svårt att binda mig till folk. Jag ringde därför aldrig utan tänkte för mig själv att "om hon gillar mig tillräckligt mycket kommer hon att ringa mig". Det förblev ingen kontakt mellan oss, tills jag bestämde mig för att ringa henne nu i fredags och fråga om vi ändå skulle ut och fika tillsammans. Efter lite si och så och ett par schema-ändringar kunde vi bestämma en date. Vi gick ett café och tog en kaffe och småpratade lite. Jag var blyg till en början men skärpte till mig mot slutet. Efter fikat tog vi en cigg utanför, och hon frågade mig ifall jag hade lust att hänga med henne hem och käka lite riktig mat. Det visade sig att hon, hennes rumskompis och dennes pojkvän hade gjort kinamat tillsammans som hon ville bjuda mig på. Jag tackade naturligtvis ja.

Redan då kunde jag känna hur svullen min kissblåsa var och hur tvungen jag var att skita. Jag hade dessvärre inte med en pissflaska, och inte heller möjlighet att gå på toaletten. Jag hade inga pengar till toan på caféet, och min asocialitet och mina ångesttankar hindrade mig från att fråga min date efter pengar. Jag vågade inte ens nämna att jag var tvungen att gå på toa.

Väl hemma hos henne, några kvarter bort, efter cirka 15 minuters vandring hade mina behov lagt sig. Jag introducerades till hennes rumskamrat och dennes pojkvän, och vi satte oss sedan ner för att äta. Jag hade jättetrevligt så länge middagen varade, men efter ett tag började jag känna mig så extremt nödig. Jag ville ju helst inte gå på hennes toa, och lämna stället stinkandes (dåliga tarmar), men jag kunde inte hålla mig längre. Eftersom jag spände kuken så många gånger för att inte kissa på mig, fick jag dessutom en erektion.

Jag gick långsamt till toa, och försökte gömma ståndet. Väl inne på toa var jag panikslagen. Jag var både extremt kissig OCH bajsig, så vad skulle jag göra? Jag kunde inte sätta mig ner för att bajsa för då hade kisset strömmat ut över hela badrummet. Min kuk var så extremt hårt att jag inte heller kunde böja den ner i toaletten, då jag isåfall antagligen hade brutit den. Jag blev konfronterad av det värsta predikamentet jag kunde tänka mig. Det här fick inte hända mig, efter all den tid det tog för mig att bygga upp något slags självförtroende igen så kunde jag inte låta detta inträffa.

Jag böjer min erektion neråt mot toaletten, ståendes och försöker träffa rätt. Men när jag låter bäckenbottenmuskulaturen slappna av börjar jag känna mitt rektum öppna sig. Bajset var på väg ut samtidigt. Jag vände då på mig och försökte blockera urinet från att komma ut och bajsa. Det funkade inte.

Jag släppte spänsten i mina analsfinktrar, och min bäckenbottenmuskulatur slappnades också av och jag började pissa över hela golvet. Vid denna tidpunkt hade jag total panikångest. Jag svettades och var tårögd och mina händer skakade. Jag spände återigen mig och försökte hålla inne bajset och böja ner min kuk i toan för att kissa. När jag var inne släppte jag spänsten igen och började kissa, samtidigt som bajset helt plötsligt rinner ut, missar toan och landar delvis på fälgen och delvis på golvet.

Jag hade så extremt ont och jag hade panik. Vad fan ska jag göra liksom? Utav desperation får jag helt plötsligt en idé - badkaret! Jag springer till badkaret som också har en dusch och avslutar där. Hellre låta bajset upplösas och rinna ner i avloppet än att det hamnar på golvet.

Det slutar dock inte här. Det blev värre. Bajset vägrar upplösas, och min date börjar knacka på dörren och fråga "vad fan händer där inne? duschar du?!". Jag försöker låta så lugn som möjligt genom att säga "ja, ha ha jag duschar. vadå då?" men rösten lät bara darrig och allt blev jättepinsamt. Hon trodde att jag förberedde mig inför sex eller något. Jag skämdes något så otroligt. Jag hade ju så extremt varmt vatten för att försöka lösa upp bajset, men detta resulterade endast i att stinkande odörer steg från bajset och det stank skit i hela badrummet. Hon låste nu upp dörren samtidigt som jag skrev "nej! kom inte in!!" Hon kommer in och blir hel vit i ansiktet. Där står jag med fullt utvecklat stånd, fekalrester kvar på min rumpa, stora semi upplösta tollar i hennes badkar, tollar på golvet bredvid hennes toalett, och kiss över hela golvet framför toalettstolen. Jag skämdes så jävla mycket. Hon börjar storböla och hela min kropp skakar. Hon säger åt mig att fixa detta och sen sticka därifrån snabbt som fan annars ringer hon polisen. Jag går med på det och hon springer ut ur rummet.

Jag tar toalettpapper och plockar upp tollarna från badkaret och golvet och slänger dem i toan. Sedan tvättar jag golvet med tvål, vatten och en massa servetter. Jag slänger de flesta servetter i papperskorgen, men den blir eventuellt full och därför kastade jag resten i toan. Jag sprutade sedan parfym och hårspray över hela rummet för att få bort odören. Jag torkar mig i rumpan och slänger pappret i toan och spolar. Till min yttersta förfäran orsakar all avföring och papper att det blir stopp i toan och den rinner över och allting rinner tillbaka ut på golvet. Tårarna forsar ner för mina kinder som vattenfall vid denna tidpunkt. Jag letar efter en sugpropp eller dylikt men hittar ingenting. Jag tar på mig mina jeans och springer ut för att fråga efter en. Hon sitter i soffan med sin rumskompis och rumskompisens pojkvän och gråter. Så fort hon ser mig skriker hon att jag ska "dra åt helvete". Jag försöker förklara att det är stopp, men hon springer och tar en jävla kniv och skriker att jag ska sticka därifrån så snabbt som möjligt. Jag springer ut från lägenheten, som låg på fjärde våningen, och direkt när jag var nere på tredje våningen hör jag ett högt skri från våningen ovan. Jag antar att hon hade gått tillbaka in i badrummet och sett vad som hänt. Jag börjar då kuta allt jag har ner för trapporna och ut ur byggnaden, bort så fort som möjligt. Jag gråter och svär åt mig själv och har aldrig känt mig så utskämd någonsin förr.

Inget av detta hade hänt om jag bara hade medtagit en jävla pissflaska! Till alla er skeptiker som säger att det är vidrigt och dåligt, fan heller! Det hade inte bara varit mer praktiskt och hygieniskt, men med en sådan kan man också förhindra såna här totala katastrofer i fortsättningen!! Jag mår så extremt dåligt till och med nu två dagar senare och har fortfarande inte lämnat min lägenhet sedan dess. FÖRSTA tjejen jag kunnat prata med sedan min skillsmässa och den enda jag lyckats bygga tillräckligt mycket självförtroende för att ens gå ut med.

Vad ska jag göra nu? Ska jag låta allting lugna sig och ringa upp henne och be om ursäkt eller vadå? Jag kan ju knappast låtsas som inget har hänt. Vad gör jag om hon ringer mig? Väldigt tacksam för eventuella svar. Hoppas ni orkade läsa igenom allt.

Rikard
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jag läste detta på FL om det stämmer så stackars människa. Jag hade nog gått under jorden och stannat där tror jag. Sant eller påhittat skit samma jag garvade så tårarna spruta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0