Dumma dumma internet/dator

Jag blir så himla trött på att skiten aldrig vill funka som den ska. Men nu verkatr det som det funkar någorlunda i vart fall. Men vi måste ha firefox som jag verkligen hatar. Men men vad gör man inte för sitt älskade internet.

Ja har åkt på någon jävla skit. Jag hoppas på att det bara är en förkyldning. Men jag har mått så himla konstigt. Ont i huvudet, snorar, feber, "lite" hosta, svim färdig, trött m.m. Jag ringde sjukvårdsupplysning och fick rådet att avvakta. Så de e väl bara att vänta och se om skiten ger med sig.

Jag är dessutom helt säker att efter nästan skalat av mig halva tumnageln säker på att potatisskalaren är ett av kökets farligaste redskap. =oS


Hoppas ni andra mår bättre...

Så nu var det dags igen

Efter tjat av både Mikael å Robban på att jag e kass  på uppdetering kommer lite här.

Det här inte hänt mycket i veckan lite jobb å mys med Jonte så klart.
Igår var det ju löning för vår del å när vi var iväg för att inskaffa lite förnödenheter slutade mikaels kort att funka. Å vi fatta verkligen inget. Så när vi kommer till 5 stället å det aldrig funkat på hela dagen ringer Mikael till banken å frågar. Då visar det sig att dom spärrat kortet för att dom misstänkte att han kunde råkat ut för skimning (Stavning?). Så helt utan förvarning har dom helt sonika spärrat hans kort. Så nu har han inget. Väldigt märkligt.
Men nu är det i vart fall barnspärrar nästan överallt i köket. Bara några fler ställen kvar.
Sen var vi faktiskt och införskaffa en gå vagn till Jonte. Som han gillar jätte mycket. Kanske inte att gå med men att pilla på hjulen är kul.

Nu har Robban vart här på besök. De va trevligt. tjöta lite skit å kolla på kristallgalan.
En liten promenix


Så här gör Jonte när man säger yeee


jonte har kommit på att man kan kika under saker typ som soffan

     
Här är litte nya grejer bebben de e dubbel LO:S

Oj oj vilken kass uppdatering...

Måndag: bar det av till pappa å mös hemma hos honom.
Tisdag: begravning för maggan. Jätte fin men begravningar är alltid jobbiga
Onsdag: Shopping med mamma på staden
Torsdag: Åkte ut till Maggans hus med kusinen för att få ännu fler blommor och den älskade jordgubbssaften
Fredag: Åkte hem till mitt tomma hem. Fick lämna sonen kvar i fkp
Lördag: Jobb och en lång ledsam själv kväll
Söndag: Jobb. Resten återstår att se...
Måndag: Jobb å min älskade son kommer äntligen hem.


Men In Training:

cid:FC3461FE-B6BF-4AC4-90F8-00D72B5F2463

cid:F8226EF0-13EE-4240-9883-607E9ADCE513

cid:026ADC5A-426E-4ECA-95A2-62C9EA177744

cid:F3FF90FA-76B4-4161-B8F7-210C28F790C4

cid:B45C1D29-A49C-4703-B6C4-284EED2EE9D2

Fin besök

I lördags fick vi finbesök av Josephine, Patrik och Pontus. Jätte trevligt hade vi. Tråkigtt att man inte kan ses oftare eftersom det är en bit ifrån varandra. Jonte å Pontus hade jätte kul ihop men jag tror nog Pontus tyckte att Jontes opera var lite läskig. Jonathan är ju som ett yrväder i jämförelse med Pontus =O) Det är rätt stor skilldnad på dom. jonte är totalt orädd. Pontus måste kolla läget lite först . Pontus lärde Jonathan ett hyss. Man kan öppna luckan under ugnen å dra ut alla muffinsformar som ligger där.
Pontus fick inte leka med mig för Jonatan han var riktigt sötis och kröp upp i mitt knä mellan mig å Pontus. Typ som om han ville markera att det här är MIN mamma.


Pontus är lite fundersam på om de e roligt eller inte.


Så söt så

50 årskalas, Jobb, bus

Min vecka har bestått av jobb på måndagen. Firade Mikaels pappas 50 årsdag på tisdagen. Jobb onsdagen. Tvätta hela dagen igår. Idag är det grovstäd som gäller så inte Josephine, Pontus och Patrik får allergichock när dom kommer i morgon.

Jonte har börjat tro att han är en hund. han kryper ut i hallen och river ner alla skor tills han hittar en lämplig att sitta å gnaga på. Han är bra knäpp i bland den lilla skiten.


Helgen


Stino som svänger sina lurviga

Fredagen: Blev mycket dans vill jag lova. Å rök för fy fan vad dom höll på med rökmaskinen. Ett tag var det så mycket rök inne i tältet så de knappt gick att se den man dansade med så de va bara att gå ut och ta frisk luft. Fredagskvällen slutade vid 2 tiden. Men den var riktigt trevlig.


Mikael står å pratar hemlisar när linslusen slår till =O)Lördagen: Var jag först och träffade Linda i stan och vi gick å käkade på bryggeriet å sen blev det bio "män som hatar kvinnor". Super bra film men som alltid nästan är boken bättre. Filmen var så lång så det blev inget efter häng utan de va bara hem och göra en make over å sen bar det i väg till klubben igen.
Tyvärr började den lite trist eftersom folket som skulle stå i baren inte dök upp så Stino fick hoppa in och själv blev jag. Men en snäll liten medlem sa till mig att oxå hoppa in bakom baren och hjälpa till om jag ville eftrsom dom saknade folk. Men efter 3 timmar var jag så trött i  huvudet och tur i oturen så började lillasyster spela när det var som värst och det var dealen jag stog fram till dom börja sen rymde jag.
Spelningen var allt bra. Kvällen var lyckad till slut men vid halv 3 var jag så himla trött att det bar av hemmåt. Men vi var inte hemma förrän vi 4 tiden. Träffade soffie propp ett tag där med.


 
Jag bjuder på en liten video. Jag blevglatt överraskad av ljudupptagningen på min kamera faktiskt

Söndagen: Kom min älskade son hem. Helskinad och jösses vad pussar jag fick. Skönt att veta att han saknat sin bästaste mamma =O)
Sen blev det film eftersom vår skit boxer inte funkar så vi har inte tittat på tv på över en vecka =O(

Barnfri ='(

Både på gott och ont. Det är skönt att få lite tid för sig själv men sammtidigt saknar jag Jonte lika snabbt som jag har vänt ryggen till. Men men de e tur att jag vet vart han är.

På dagens schema står matlagning, göra sig i ordning, mc fest.

Morgondagens schema SOVMORGON, träffa Linda i stan, gå å äta lunch, se på bio "män som hatar kvinnor", umgås lite, hem göra sig i ordning, mc fest

Söndagens schema: SOVMORGON sen ????? 
Min kära älskade son kommer hem =O)

Trött

Fy farao Jonte har sovit så himla dåligt nu dom senaste nätterna och det innebär ju att jag med gjort det. Det får bli hård träning på att sova i egen säng från och med nu. Men det är ju inte lätt när det kommer tänder. I morgon och på onsdag är det jobb för min del. Hos en ny brukare i morgon. Vi får väl se hur de går. 

Jag blir så himla förbannad på vårat photoshop för jag fattar inget av hur man gör. Vi hade ett förut som var jätte lätt men det här är skit. Jag får väl se om jag får till det eller ej. 


En av blommorna jag tog av Maggan


En annan lika dan fast betydligt mindre

 
Jonte har krypt runt med ett glasunderläg i munnen hela dagen

Här händer inte mycket

Nopp här händer inte alls mycket faktiskt. En aningens trist. Jag skulle egentligen jobbat idag men de fick bli Mikael som jobba i stället. Så just nu sitter vi å väntar på att han ska sluta så vi kan bege oss till skövde på fin middag med pappa å syster yster och sällskap. Detska bli trevligt pestbara att sitta i bilen så länge.

Vad händer för er övriga denna helg?

RSS 2.0