Baby & Barnmässan

Jupp snart ska jag gå å göra mig iordning. För snart bär det av för att möta Josephine och Patrik å lilla Pontus. Det ska allt bli trevligt. Får se om vi hittar något kul.

Tänkte jag skulle visa min nya hårfärg + nya frillen


Den gamla ovårdade frillen


Den nya lite mer vårdade

Vi hade i vart fall tur med vädret.




Idag har inte hänt överdrivet mycket. Jag å Jonathan gick upp vid 8 å sen gick vi å la oss igen vid 10 å gick inte upp igen förrän 12. De va as gött att ligga i sängen å slappa.
Förhoppningsvis kommer jag å Stino att åka till Allum å kika lite. Men först ska vi gå ut å gå en sväng med wilma.

Det blev en tripp till Hemköp i stället.

Ny dag nya tag...

Ja återträffen med föräldragruppen var trevlig det fanns lite mer att prata om igår. Den ena bäbisen va så himla söt. Hon va så liten å tanig med världens uppåtnäsa hon var sjukt lik lilla my (mumintrollen).

Idag kommer Mikaels mamma hit och ska ara barnvakt för jag ska gå å göra något som jag inte gjort sedan maj förra året. Nämligen klippa mig jiho. Det ska bli så skönt att få bort det slitna. Men jag e lite nervös för vad honska säga om mitt pippigula hår. Hon kan säkert säga om silverschampot kommer hjälpa eller om jag måste blondera det igen. De känns ju inte så kul att behöva färga om de i en annan färg.

I morgon börjar baby och barnmässan. Men vi ska dit på lördagen med Pingu,Patrik och deras lilla Pontus. De ska bli kul.

Om två veckor är det 



(detta är en länk)


Jag längtar som fan...

Grått å trist...

Ja shit vilket piss väder det var i dag då. De regnar inte men de fattas bara. För de e grått som fan.

Igår var vi i Allum och köpte silverschampo till mitt hår. Jag har redan hunnit tvätta det 4 gånger. Men de e fortfarande pippikult så jag får väl vänta i en vecka men e de fortfarande så gult då med blir det nog till att tona över.
Mina händer har blivit lila efter schampot. Meníngen är att man ska använda handskar till men jag sket i de. Återigen synden straffar sig själv =OS

Idag är det återträff med föräldragruppen de ska allt bli kul att titta på dom andras bäbisar. Man kan ju hoppas på att det kommer bli mer prat än vad det var innan. Annars kommer de bli en trist återträff.

Jag satt å scrappa lite igår. Jag fick även sorterat mina bokstäver som vi stansade ut med cuttlebugen för det var ungefär som att hitta en nål i en höstack å leta efter en bokstav.

Igår var det fetisdagen så de blev faktiskt semlor man jag måde pyton efter jag hade ätit upp min. Så e de när man är känslig för grädde =O(




      



Gult =O(

Japp mina kära vänner idag blir det en  tripp till Allum när Mikael slutat för att köpa silverschampo. Det blev inte så jätte gult så jag tror att det kommer gå fort att få bort det men de e fan inte kul att ha pissgula stänk i huvudet. Men men så går det när man är otålig och inte orkar vänta.

Jonathan  är så himla duktig han tog sitt första kryp "steg" igår så snart kommer han nog allt att räsa runt som en tok här.

Här kommer en bild på min nya "fina" hårfärg:


Trevligt värre.

Japp de var jätte trevligt att Bebben å Alva var här. Vi käkade lite tacos igår och tittade på bröderna lejonhjärta och sen när kidsen somnat så satte vi oss i köket med Bebbens cuttlebug å stansa ut en jävla massa saker. Jag är riktigt riktigt sugen på att köpa en sån på mässan men dom kostar ju typ 700spänn tyvärr. Men vi får väl se. Annars hyr jag nog in mig hos Bebben å köper lite stanser i stället.

I kväll e det den stora tv tittar kvällen. Först one tree hill och sedan Gossip girls. Terevligt värre. Vi får väl se om Linda trillar in med. Vore ju trevligt.

Nästa helg är det Babby å barn mässan då kommer Josephine, Patrik och lilla Pontus. Hoppas att vi hittar något roligt. De återstår att se.  

Snart kommer Bebben

Japp Bebben kommer hit idag de ska bli så himla kul. Jag slipper va själv å Hon slipper va själv. Tur att man kan roa varann. Hon och Alva ska sova här. De va riktigt längesedan jag å Bebben sov under samma tak. Jag tror nog inte vi gjort det under de närmaste 6 åren i vart fall. Så det här ser jag verkligen fram emot.

Vi får hoppas att Jonathan somnar relativt tidigt i natt så jag får lite egen tid att umgås lite bara jag å Bebben. Alva e ju så gammal att hon kan vara för sig själv. Så himla söt.

Snö =O)(

Ja de e lite blandade känslor nu när snön äntligen har kommit. De klart att de e skönt att se att den kan komma å ligga kvar även här i götet. Men samtidigt är jag redo för våren. Jag vill ha lite värme å lättare kläder.

Idag har jag beställt massa saker i födelsedagspressent till mig själv ifrån panduro. Jag beställde på mammas konto så hon får betala =O) Jag tror att Hannie skulle va med på ett hörn. Man måste ju passa på nu när dom har rea. Gött att få inhandlat lite grejer innan mässan annars kommer jag nog bli som ett litet barn i en godisaffär. Vill ha allt.

Helgen är en trist helg. Mikael jobbar hela helgen. Vi kommer inte att ses mycket alls. De e lika tråkigt som vanligt. Jag fattar inte hur ni Emma å Josephine står ut. Jag längtar ihjäl mig bara när Mikael är på jobbet över dagen. Ne jag skulle inte klara av att ha det som ni.

Det är inte lätt att vara bäst

Nu funkar min overhead jag fixa de det. De va tur i oturen inte så svårt. Tyvärr hade ju jag och pojken redan hunnit skriva isär halva apparaten när jag insåg den enkla lösningen. Men men så e de ibland. Iag har jag vart riktig hemma fru.

Jag har:

1. Diskat
2. Dammsugit
3. Tvättat
4. Plockat i ordning
5. Gjort pannkakor
Sammtidigt tagit hand om Jonathan.

Snart kommer stino för att titta på Criminal Minds.

Vi var ju såklart tvugna att testa gåstolen idag och det var en riktigt riktigt bra investering Jonathan tyckte de va skit skoj att sparka omkring.



Kap

Japp jag har gjort riktiga kap.

Det första jag gjorde var en overhead projektor för 150 rikstaler.
Det andra kapet jag gjorde var en gåstol, hoppgunga, baby björn bärsele å en "rund sackosäck" (för sitträning) allt för 350 kr.

Det tråkiga bara är att overheaden inte riktigt funkar som den ska. Den reflekterar inte  ljuset ordentligt så vi har suttit nu ett tag å försökt klura ut vad felet kan vara men än så länge har vi inte kommit på lösningen. Men tids nog kommer nog det med.

Scrap

Ja igår va Jonathan skit gnällig oxå. De går väl an när man är två å kan turas om men Mikael jobbade hela dagen igår. Så när han kom hem var jag helt slut. Men men man blir sliten av att vara småbarnsförälder har jag hört.
Så när Jonathan somnat förpassade jag mig till mitt/Jonathans rum och pillade lite med mitt allbum nu när Bebben var så snäll och avslöjade hur man gjorde ramar runt korten. Jag blev helnöjd faktiskt.

Idag bär det av till Allingsås å träffa svärmor å kolla på "gammel lump" som Mikael säger. Det ska bli trevligt. Jag ska se om jag kan hitta en hoppgunga till Jonathan. Vi får se vi får se...

Uppdatering kanske kommer sen...


         

Så var det en ny dag.

Igår var jag på gymmet med Stino å shit va skönt det var. Jonathan var världens gnälligaste igår. Så när jag hade vart på gymet i nästan 1 ½ timma tänkte jag att det är bäst att jag går hem å räddar Mikael. Så jag dumpade Stino på gymmet för att komma hem å inse att mina pojkar var ute på en liten tripp. Så helt i onödan fick jag gå hem tidigare.
Men jag å Stino bestämmde att vi skulle titta på csi ihop men hon fastnade i teletuten så de blev inget med det.

jonathan somnade reda vid 7 igår han var jätte rött efter att han gnällt hela dagen. Så natten har vart lite ryckig. Men han kanske håller på att ändra sovryttm? Förkyld har han blivit i vart fall efter att ha vart hemma hos mamma å hennes iglo till hem. När Mikael vaknade på morgonen var det 16 grader i sovrummet. Josephine de slår till och med hemma hos er =O)



Trevlig helg

Ja den här helgen har vart jätte mysig. Det var riktigt trevligt att hälsa på Pingu å Patrik å lill plutten Pontus. Fast han sov mest. Roligt att se sån skildnad på dom fast dom inte är så gamla. Vägen till gudhem var en historia för sig. Gps:n lurade iväg oss på en lite skitväg så vi hamnade på en tipp eller något liknade men då va de tur att jag hittade själv. Plus att jag tror att Stino fick et litet frispel i deras bil. Två med lika het temprament i samma bil kan bara sluta på ett vis =O)

När vi väl hade vart i gudhem åkte min lill familj hem till min mamma. Jätte mysigt. Fast mysigast tyckte nog mamma att det var hon kunde ju gosa med Jonathan jätte mycke. Idag har vi ätit middag med Sarha och Cirre hemma hos mamma så Sarha fick leka lite med Jonathan. Jösses vad han kan busa den grabben.

Här kommer bilder från helgens bravader:


Den lyckliga familjen. Ingen ovanlig syn med en sovande Pontus.


Min lilla familj


Jonathan tyckte Pontus mun verkade lite intressant att pilla i.


Emma å Pontus


stino var glad hon oxå Inte konstigt att Jonathan blir glad så fort han ser henne vem kan motstå detta stora smile?


Morgon mys med moster och mormor


Kolla in greppet i kaluffsen

 


Alla härtans dag..

Japp det var det idag å vad passar inte bättre än att fira med alla sina vänner och familj.
Vi ses snart.

Ni ska veta att ni har en plats dit ingen onska kan nå er.

Ta vara på det du har för i morgon kanske det inte finns kvar.


Fredag jippi

För första gången på riktigt riktigt länge ser jag fram emot denna helgen. Jag bara väntar på att den ska börja.

Idag när Mikael slutat jobba ska vi åka till Allum och kika igen. Se om kjolen finns kvar som jag hittade i förrgår jag kanske till och med har tid att prova den idag. Sen blir det nog bara lite fredagsmys.

I morgon beger vi oss till dom kallare bredgraderna kring falbygden. Närmare bestämmt hem till Josephine och Patrik och deras lilla Pontus. De ska bli kul att se deras lilla liv. det kommer nog Jonathan oxå att tycka.

Efter besöket hos dom kanske det bär av till min mamma men de får vi se. Jag hoppas på det.

Min kära son har börjat med snutte filt det spelar inte så stor roll vad det är det funkar mede det mesta huvudsaken är att det är mjukt går att krama och stoppa i munnen.



Tvätt, shopping, boring

Japp dagen började redan i natt. I normala fall brukar Jonathan vara somskalman han äter vid 9 innan han somnar sedan vaknar han 1,4,6 å sen är det upp kl 8. Men i natt sov Jonathan till 4 direkt men jag vaknade ju såklart vid 1 å undrade om han dött eller något. Jag hade lite smått panik men som tur var va han nog bara trött. Sen gick vi upp halv 8 för 8 började våran tvätt tid. Så var det tvätt fram till 12.
Vid 3 tiden får jag ett mess om jag vill följa med till allum å de e ju aldrig fel. Så där hittade jag en tröja å en väst. Inte min stil direkt men omväxling förnöjer har jag hört.

Å kläderna som jag hade beställt ifrån ellos passade men två av byxorna åker tillbax tyvärr men jag byter mot ett par andra som jag hopas sitter bättre. Klänningen var stor som ett tält så det blir till att byta storlek på den.
Jag måste faktiskt säga att det är gött att man kan beställa hem kläder å prova i lugn å ro å slippa att svettas i ett provrum med en unge som inte vill va med.


Tråkigt att inte mina utmanade kände sig utmanade =O(

Sova säng

Japp e på g för sängen men jag tänkte att jag skulle ge mina kära vänner en utmaning först.

Regler:
Utmana 5 av dina vänner
Länka till dom på din egen sida
Tala om för dom du utmanat att dom är utmanade.


Om oss:

Vad heter ni?
Jennie och Mikael

Hur träffades ni?
Genom robban och Sanna. Jag fick lift hem ifrån Töreboda om jag lovade att kyssa Mikael (som jag inte ens träffat då) Visst sa jag mest på skämt.

Är ni förlovade?
Ja

Bor ni ihop?
 Ja

Har ni barn?
 Ja Jonathan 3,5 månader

Har båda körkort?
Nej bara Mikael

Kommer du ihåg er första kyss?
Japp hemma på våran trapp hos mamma. Jag var tvungen att kyssa Mikael för att få lift hem ifrån Töreboda av Robban. Jag tog det mest på skämt å gick med på det. Men det fanns någon annan som tog det lite seriösare än mig =O)

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Mikael dagen efter vi träffats något full =O) Men så himla charmig

Vem är äldst?
Mikael

Vilka stjärntecken är ni?
Jag fisk Mikael skorpion

Vem fyller först på året?
Jag

Vem är längst?
Mikael

Vem sjunger bäst?
Ingen av oss kan sjunga så de blir nog jag

Håller ni i handen på stan? 
Nopp

Kände ni varann innan ni blev ihop?
Som utgick ovan: Nej

Blev du kär i första ögonkastet?
ja kanske inte kär men tycke föll ju

Har ni någon speciell låt?
I'm electric med Melody Club

Har ni några "fri kort"?
Japp jag på Johnny Depp å Mikael på Christina Aguilera

Har ni varit utomlands tillammans? 
Ja Rhodos 2008

Vilket är ert bästa minne?
 Dagen vi blev ihop på trappen

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Mikael sitter vid datorn å Jag med Jonathan i soffan framför tv:n

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ja de gör vi

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Ja det gjorde vi han i Jonslund och jag i Töreboda

Blir du lätt svartsjuk? 
Inte nu längre. Men har vart

Brukar ni bråka?
Nej det vill jag inte påstå att vi gör

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Vi ringer. Trevligare att höra rösten

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Hans mage

Brukar nån av er prata i sömnen?
Ja tyvärr gör jag det lite titt som tätt


Jag utmanar:

http://roolz.blogg.se/ (Bebben)
http://emmafransson.blogspot.com/ (Emma)
http://lcbergqvist.blogg.se/ (Linda)
http://sandraochanders.webblogg.se/ (Sandra)
http://mammamimmie.blogg.se/ (Mimmie)


Besök.

Japp idag har Soffie Propp vart här å hälsat på. Mycket trevligt. De va skönt att se att hon levde. Vi träffas ju inte så himla ofta längre.

Jag skulle kunna mörda för att få gå på metal town denna sommaren men tyvärr är det andra saker inplanerade just vid denna tidpunkt. Men fu fan med den band uppsättningen svider det värre än någonsin. Här kommer några av banden:

Flera tillkommer. Synd att missa. Jag antar att Sandra kommer att boka biljetter =O)



Lördag är dagen med stort L

Vad sker idag mina kära vänner?

För min del händer inte mycket Mikael jobbar  så jag är själv med Jonathan som vanligt. Önskar att både jag å Mikael kunde ha ett jobb där man slapp jobba på helgerna.

Jag har beställt lite kläder ifrån Ellos idag 4 par byxor, 1 kläning och 2 bh:ar. Det hela skulle gå på 880kr. Jag behöver verkligen ha nya byxor. Man kan ju hoppas på att några passar. Men det roliga var att för ett tag sedan var Mikael å shoppa kläder 2 byxor å en tröja för 1300 en aningens skilldnad =O)

Igår gjorde jag snickers himla goda men jag råkade nog ta för mycket capten crisp så dom hänger inte riktigt ihop. Men dom är allt ätbara i vart fall.

Nu vaknade lillplutten så plikten kallar.

Ha en bra dag mina kära vänner.

Fattar inte hur?

Jag fattar inte hur man får spegelvänd text på datorn. För när man skriver ut ett tryck med text på och ska trycka det på något så blir ju texten åt fel håll. Morr å irritation var det här igår. Så e de någon som vet får dom gärna meddela mig det.
Igår var Stino här och ville ha smakråd på sin kjol å den va jätte fin fast bara inte hiop med dt andra så hon får nog tänka om en aningens. Sen kom hon ner hit å kolla på cm trevligt som vanligt. Hon gick inte hem för ens kl var 2.

Idag kommer kanske Soffie propp å Robban på ett litet besök. Vi får väl se. Annars händer inte mycket. tänkte jag kanske skulle hinna pyssla lite. Men de vet man ju hur det brukar sluta just vid tanken.


Här är byrån som jag målade om.


Här är min pyssel hörna å mitt skrivbord som oxå det blev ommålat.

Utmaningen?

Herrejösses vad tiden den går. När Mimmie berättade att hon träffar Andreas igen höll jag på att trilla av stolen. Andreas lärde jag känna på stjärnsommar i fkp för säkert 8-10 år sedan och vi började umgås rätt mycket å sen när jag flyttade förtsatte Mimmie å Bebben att hänga med "gänget" å Mimmie å Andreas blev ett par herre jösses jag har inte träffat Andreas på säkert 5 år.

I dag har det vart en slappisdag vi har än så länge tittat på Pippi på dom sju haven Astrid Lindgren fan som man är.
Synd att du inte tittade förbi Linda saknade dig i sällskapet i går. Men men valet är ju fritt. Jag å Stino hade i vart fall trevligt. Å idag är det ju torsdag vilket innebär min å Stinos tv dejt (criminal minds). Sen tror jag det var denna söndagen Stinos favvo pogram börja gossip girl så då lär ju hon komma hit och kika. trevligt med sällskap. 

Här kommer utmaningen:

 Reglerna:

* Gå in i mappen mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Jag utmanar:

  1. http://roolz.blogg.se/  (Bebben)
  2. http://majan.blogg.se/  (Maja)
  3. http://amiiiras.blogg.se/ (Åhsen gåsen)
  4. http://mammamimmie.blogg.se/  (Mimmie)
  5. http://misskissie.blogg.se/  (Stino)
  6. http://singelpappa.blogg.se/index.html

Här kommer min bild:



Min pojkvän är en ängel rakt igenom så här ser ni en gammal gruppbild på blåvitts spelare.

Tvätt, tvätt å åter tvätt

Fy farao vad jag tycker det är trist att tvätt å Jonathan tycker inte det är roligare han. Men det är ju tyvärr snt man måste göra.
Mikael jobbar hela dagen å sen ska han i väg å ha grabbkväll. Så då bestämmde jag att vi ska ha tjejkväll med ett visst litet undantag men han kan vi ju inte göra så mycket åt.

Igår målade jag som fan så nu ärv det som ska målas målat. Det är jätte konstigt för när man har saker man ser fram emot att göra då känns det som man aldrig kommer dit. Men sen när det är gjort då känns det jätte tomt. Som när man läst ut en skit bra bok. För nu har jag ju inget att måla längre.

Här Mimmie kommer min Thåström låt:



Tänkvärt!
Dia Psalma:

Stackars plutten

Ja han har även feber iag fast den är lägre. Igår hade han 38,7 å idag hade han 37,5. Alvedon var inte direkt det godaste min kära plutt hade smakat på så första gången gick det bra. Men sen andra gången han skulle få det lykades vi först spilla ut det över hela han å sen satte han det andra försöket i halsen så han blev alldeles vit i ansiktet. De gick inte mycket bättre idag heller men jag lykades nog få i lite i vart fall.

Som vanligt när jag har projekt som ska göras har jag aldrig tid att vänta så vid 10 tiden på kvällen igår satt jag å målade mitt skrivbord. De blev riktigt bra å idag ska jag måla byrån. Jag måste bara vänta tills lill skiten somnat. Sen om han är bättre i eftermiddag blir det en tripp till willys Linda sa att dom sålde billigt kött så det blir tt spana på.

Här Mimmie kommer riktig musik =O)




Volbeat

Feber å gnäll

Det gick rätt bra att ta sprutorna faktiskt han blev lite ledsen å så. JHag klarade mig utan gråt men det syndes nog på mig att jag tyckte att det var jobbigt för  BM sa: de e nog mer synd óm mamma än det är om dig Jonathan. Så var det nog. Lill killen fick dock feber av sprutorna å blev gnällig som fan så han har fått lite alvedon och sover äntligen nu. Stackars liten.

Vi var en snabbis på Allum idag oxå å jag såg att även dom har skaffat sig ett amningsrum. Gött de. Jag köpte vit färg så jag kan måla skrivboret och min byrå med, sen lite schabloner, å kläder till Jonathan.

Nu ska jag titta vidare på csi... 

Skulle ni?

Mina kära vänner är detta något ni skulle kunna tänka er att göra?
http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/wendela/article4186541.ab

Jag skulle det inte i vart fall inte ifrån något håll. Känns inte riktigt rätt.

Usch å fy

Ja idag är det sprutor som gäller för lilleman stakarn. Jag kommer säkert lipa när han skriker för fy vad jag tycker det är jobbigt när han skriker sitt ond skrik. Men jag hoppas att det går bra. Vi får åka spårvagnen eftersom Mikael jobbar. Jag hade ju hopats på att jag slapp att åka själv men icke.
Det blir kanske uppdatering sen.....



Helgen

I fredags var vi hos Thommy å Stino  å folket söp till lite men jag höll mig till mitt alkoholfria vin. Smaka som besk saft ingen höjdare. Jonathan tyckte att det var jätte spännande med allt folk å då kan man ju inte sova risken finns ju att man missar något. Stino höll på att lära Jonathan å gå. En lite på tvingad visit i gufars knä. Men jag tror allt att Thommy tyckte att det var mysigt. 

I lördags var vi först i jonslund hos Mikaels farmor och farfar och fikade sen var vi hos Mikaels bror Peter eftersom jag äntligen har fått Mikael att rensa sin garderob så Peter fick lite kläder. Sen var vi hos Svärföräldrarna och där blev det lite mat och kloklippning å mys. Sist var vi i herrljunga hos Mikael A för viskulle hämta mitt skrivbord. Så nu har jag det.
Det var trevligt med alla besök men otroligt tröttsamt jag å lill plutten sov hela vägen ifrån herrljunga till gbg. Stackars Mikael tur  att inte han somna =OS

_Äö.,,kmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkm (Jonathan ville oxå skriva en rad)


Luffarschack med hutt (somliga tyckte det var svårare än andra =O))


Lite mys hos farsan


jonathan vill inte riktigt se ölen =OP Duktig kille blunda för sådana dummheter



Jag myser med Wilma


Så här roliga tycker Jonathan att hans gudföräldrar är

   
Smulan, Rocky, Maffioso/aka Woodstock


En vesit i Kennys knä hans med oxå.

Idag händer nog inte mycket ska väl ta en vals med dammsugaren och diska men mer aktion än så vill jag inte ha. Huvudet är inte riktigt på tipp topp.

Ha en bra slappis söndag å ta hand om er och era kära!

RSS 2.0