Hembesök

I onsdags tog jag å kidsen tåget hem till mamma. För att jag skulle få lite mamma vård. Den bästa vården som finns. Dock inte mer sömn för det. Jag passade även på att gå hem till Bebben tyvärr han jag inte vara där länge innan mamma ringde å meddelade att Jonte spytt ner köksbordet. Tur i oturen så var det bara något dåligt han ätit.
Mysigt var det hemma hos mamma i vart fall Nanna är bland dom bästa barnpassarna som finns. Tack älskade gullunge.

I fredags drog vi vidare till pappa. Vi har nog vart ute mer än inne. Igår var vi å lekte på lekplatsen å sen var vi ute å lekte lite till. På kvällen var pappa å M på whisky provning. Idag har vi vart ute på promenad med hundarna å Jonte skulle ha med dino hem han var helt salig i den hunden. Inte min ideal hund kan jag då säga.
Efter middagen drog vi till farmor å fikade jätte god fruktsallad med avokado.
Sen bar det vidare till herrljunga för lite mer fika.
Nu sover kidsen däckade i sina sängar.


Trök helg

Olidligt tråkig helg. Hela dagen igår regnade det och svin halt var det. Så vi var inte ute på hela dagen inget godislördag blev det heller. Jag var den suraste, elakaste och gapigaste mamman i Sveriges historia. Jag kände mig riktigt genom rutten. Så när kidsen skulle gå å sova fick jag vacker be om ursäkt för att jag vart så sur.

Men när man inte mår bra å inte får sova och dessutom är psykiskt utmattad. Har man inte tålamod till något inget överseende. Så när jag hade dammsugit klart lägenheten för att finna mina små änglar mitt uppe i att tömma ut Theos nappflaska med saft över hela vardagsrumsbordet var nästan bristningsgränsen nådd.

Idag har det vart riktigt gnälligt här hemma så på eftermiddagen gick vi ut för att köra lite Bobby car å åka pulka men Theo va så gnällig så M fick gå in med honom igen. Jag å Jonte var ute å åkte pulka i isbacken å satan va det gick. Sen var det två extremt trötta pojkar som stöp i sängen. Tur att som ska till dagis i morgon å leka med dom andra barnen.

Imorgon ska jag ringa vct igen för jag tror dom växlade mina sömntabletter med speed.


Smink

Jisses när jag blir stor vill jag bli makeup artist och frisör. Frågan är när man blir stor?


Att älska gör ont

Ja att älska gör förbannat ont. Så ont att inte ens ord kan beskriva. Att ge så mycket av sig själv tar ut sin rätt tids nog å nu har det tagit stopp. Min kropp lever sitt eget liv å jag önskar så att man kunde pausa å andas mellan varven men tyvärr fortsätter bara livet vidare hänsynslöst.
STRESS...
För min del betyder det ett ständigt stressande på jobbet å i livet fram och till baka hit å dit. Inte psykisk stress för mycket som händer å mycket att tänka på. Jag har nog aldrig stressat i den utsträckningen någon gång var sak tar sin tid. Så när dom sa att alla mina symptom beror på stress har jag så svårt att sätta mig in i vad det innebär.
Jag hoppas nu bara att jag kan få träffa en läkare på måndag å få lite klarhet i hur jag ska hantera det hela. För att vara så här trött men inte kunna sova är inget liv det är ett zombi liknande tillstånd. Inget fungerar normalt längre...


Blodprov

Idag har jag å Mikael vart å tagit blodprov så nu ska dom göra en kromosomanalys på oss med. Så får vi se vad den säger. Jag är nervös för vad det kommer visa.
Dock tog det säker minst en halvtimma för dom att få något blod av mig. Mina blodådrer i armvecken är helt ärrade och hårda och resten är för små å kluvna. Så jag är inte så lätt stucken längre. Det slutade med att hon fick ta det på insidan av underarmen å det är obeskrivligt hur ont det gör. Så där satt jag å lipa som en barnrumpa. Inte första gången å troligtvis inte sista heller. Men resultaten blev tre stick å en sprucken blodåder. Dessutom var tanten så otrevlig å nonchalant. Jag hade så stor lust att säga att det är jävligt lätt för dog att ha den attityden när man sitter på andra sidan kanylen.


Tip The Velvet

Så himla rolig kväll. Inte varje gång man är ute å får mycket beröm för mina kläder. Sjukt trevligt folk å så himla roligt med alla kostymer å korsett försedda damer. Tyvärr missade jag ju allt showande så jag får nog ta å gå nästa gång med bara därför att. De e ju ingen rockbar men det föll helt i min smak. Å vi va så snygga. Dock lyckades jag göra två praktvurpor en i trappen för klacken fastnade i kjolen å en på salongsgolvet för att jag lyckades trampa snett men det var en gentleman som var snabbare än ögat på att plocka upp mig. Men jag skämdes så jag höll på att dö så jag har inte den blekaste vem det var.
Jag har inte vågat se efter om jag har några blåmärken det kändes som det kom ett å annat igår.

Jonte va så söt när Bebben skulle åka hem då skulle han minsan följa med. Å när vi väl kom hem frågade han efter henne jätte länge. Å alla ska få pussar å kramar innan man går någonstans å lillebror ska med ha. Det är jätte noga å får han inte någon blir han jätte besviken å säger att han inte fick någon puss å kram.
Igår sprang han nästan efter thommy ut i trapphuset å skulle pussa honom sen sa han: jag gillar dig. De va första gången jag hört honom säga det om någon. Annars brukar det vara: jag härtar dig. Eller du är bäst.


RSS 2.0