Trevligt men sent

Igår på dagen var jag och Jonathan ute på promenix i det fina vädret. Meningen var att vi skulle gå å möta Stino efter hon slutat att jobba. Men hon fick jobba över så då blev det till att gå hem utan henne.
Sen bakade jag å Jonathan scones dom blev inte direkt någon hitt men för första gången var dom i vart fall ätbara.
Efter det gick vi ut med Wilma och det gick så himla bra. Hon var skit duktig. Hon gick där brevid vagen och kikade på Jonte om han gav ljud ifrån sig. Så himla gulligt.
Senare när väl Stino slutat kom hon hit och hämtade sina nycklar för att en halvtimma senare komma till baka med bag in boxen under armen =O)
Så jag och Stino satt här och drack vin och tjöta till klockan var halv 4. Så idag är man lagom däven men inte bakis bara trött. Men Jonte hade vett nog å sov till halv 10 så det blev ju sovmorgon.

Dom senaste två nätterna har inte Jonathan somnat förrän vid 12. Jag fattar inte varför.

Bad och sol

Idag har jag å Jonathan plaskat på balkongen igen och haft det jätte mys. Vid 6 tiden drog vi till Kåsjön och badade. Hur trevligt som helst. Lite kallt bara men de har aldrig hindrat mig förr. Däremot fanns det vissa andra som krävde lite bearbetning innan dom kom i =O)

Här kommer lite bilder:Plaska är det roligaste som finns. Alla tre ankorna måste vara med oxå (tjuven, rånaren och djävulen).Jag tänkte att Jonathan skulle doppa fötterna bara men han hade andra planer. De e min son de helt vatten galen.

Så kan de gå

Idag var tanken att Mikael skulle överraska oss med att åka och bada men tyvärr hittade vi ingen bra plats att bada på med Jonathan och det stället Mikael hade tänkt att vi skulle bada på hittade vi inte till. Så det blev inget bad för våran del idag. Men men de e ju aldrig fel med en liten road tripp. På fredag om de e fint väder blir det nog till att göra ett nytt försök. Vi får se.

Jonathan fick i vart fall plaska lite i baljan idag med så han va nöjd. Undrar bara hur nöjda våra grannar på botten våningen är?


Utkast: Mina grymma ...


Mina grymma kära son kan nu mera krypa å snabbt som attans går det

Idag har vi haft en helt underbar dag. först satt vi ute på balkongen och sola jag å Jonte. Sen kom jag på att jag skulle fylla Jontes badbalja med vatten så han kunde sitta oc plaska. så de gjorde jag å de va en hitt. Vill ja lova.

Han hade inte riktigt tid att va med på kort.

Sen tyckte Mikael att vi skulle ha familje dag i slottskogen å jag å Jonte va inte sena på den iden. Vi hade jätte mysigt och gick där å titta på alla djuren. Till och med Jonathan tyckte det va kul.

         

Superman

Gensvar till Åhsen gåsen..Detta var ett sådant tillfälle. Jag saknar dina stålmans brallor =O)

Helt säker

Ja de e jag. Jag är helt säker på att när det som skapade jorden måste vart på riktigt riktigt dåligt humör när det skapade kvinnan.  

Det är orättvist att vi måste ta allt det onda.

Idag har då äntligen solen kommit. Tyvärr har jag å plutten inte kommit så långt utanför dörren än. Jag fick en riktigt lång å välbehövlig sovmorgon. Sen har jag vikt tvätt så gott det gått. För Jonathan har rest sig å gått å hållt i sängen fram och tillbaka. Tyvärr fattar han ju inte att sängen tar slut och han har slagit i sitt lilla huvud några gånger. Men men de e sånt som händer. De e bara å trösta å sen påt igen

Jonathan har blivit så sjukt pappig så fort Mikael inte är i rummet så ropar Jonte pappa. Så himla gulligt och otroligt skönt att det är ombytta roller för en gångs skull.

En riktigt trevlig helg är snart över

Ja den här helgen har verkligen vart jätte trevlig.
i fredags förmidag åkte lasset till Vårgårda för att lämna av lill plutten. Den här helgen var det Farfar å farmors tur att vara barnvakt och det hade tydligen gått jätte bra. Dom  hade busat och lekt nästan hela tiden. Men man får passa så inte en å annan kattmatsbit slinker ner.  jag tror nog jag tyckte att det var jobbigast av allihop men det gick bättre efter någon timma.
Vi begav oss vidare till Herrljunga och där blev det party för hela slanten. Hur trevligt som helst. Jag har verkligen saknat dom festerna. det blev inte sängen förrän tidigt på morgonen närmare bestämt (05:30).

På lördagen var det pizza och film som gällde för att sedan åka å hämta plutten och fara hem till götet.

Idag blir det att inhandla lite mat å bara ta de lugnt.

  
Perfekt med fruksoda

Glad Midsommar

Ja idag är det midsommarafton. Eller ja de vill ju till att sova först för först då börjar den nya dagen för min del.
Hur kommer ni spendera er midsommar?

Min kära son har kommit på en ny grej när man badar man kan ställa sig upp och stå å klampa så det skvätter om fötterna. Skit kul tycker han livsfarligt tycker hans mamma. Jag har fått en riktigt klätterapa. han reser sig efter allt han kan hitta och tror att han kan knalla i väg sen. Tyvärr är det ju rätt ostadigt och slutar oftast med ett fall bakåt. Så man får vara på sin vakt hela tiden.


Hemma igen efter helgens bravader

Det har vart en mycket trevlig helg hemma hos mamma. Mycket gos å mys. Inga måsten. Hur gött som helst.

I lördags var de då fest hos Anton och jag mitt ägg glömde ju såklart kameran hemma hos mamma. Världens största miss. Men de va en riktigt lyckad kväll jag hade jätte roligt. Tyvärr fick jag så himla ont i huvudet så det fick bli lite planändringar för min del. Fast de va nog lika bra de eftersom jg fick migrän dagen efter. Men de va det värt. Hoppas det blir av snart igen. De va himla roligt att träffa alla igen.

I dag tror jag att jag å Stino ska ut på ett mission. Men vi får se. Annars händer inte mycket. I morgon e väl tanken att jag ska träffa en gammal jobbar kompis. Så vi får umgås lite. De blir ju inte så ofta längre. sen på midsommar bär det av till herrljunga.

Här kommer lite bilder ifrån helgen:


Hannie och Jonathan innan hennes skolavslutning


Framtidens trädkramare?Nej jag dreglar inte...


Skolavslutning..

Japp nu har jag genomlidit 1½ timma i kyrkan. Jonathan som vanligt sov. Lika bra de.
Nu väntar vi på pizza å sen blir de nog sängen =O)

I morgon blir det slappdag å på lördag vankas de fest. Ser verkligen fram emot de. De ska bli så  himla roligt.

Nopp nu ska jag ner å tjöta med resterande.

(Jag hare lånat Hannies dator hemma hos hennes pappa så tyvärr är jag isolerad från och med nu. Så vill ni något nås jag på teletuten)

Jonathan och WilmaMiddag på Flying Riders

Japp middagen avslutat och trevligt att äntligen få träffa på pojkens nya hobby. Thommy och Stino stog för maten medans Mikael fick stå för diskningen med lite hjälp. Själv satt man och underhöll Jonathan med viss hjälp ifrån resterande sällskap. Men det var en riktigt trevlig kväll. Tyvärr slutade den lite tidigt eftersom lilleman behövde komma i säng. Men nästa gång hoppas jag på att vi har lite barnvakt.

Här kommer lit bilder ifrån kvällen/natten:


       

Grabbarna fick sina västar idag och dom sken som solen i kalstad.

Va händer å sker?

Vet inte riktigt vad som händer å sker idag. Det får tiden utvisa.

Jag tänkte jag kunde visa lite bilder medans jag funderar på'tMikaels krigsskada


Roger that

  
Min duktiga kille


Hahaha Kalla barnets hav???

Simmar med kalla barn? Kartongen till trots - Ica lovar att
Vart ligger det?


Igår var vi hos Linda och hälsade på i hennes nya lägenhet. Det va jätte fint . Det kommer nog bli ännu finare när allt är klart och ni får det som ni vill ha det.

Idag bär det av till vårgårda för student. Det ska bli trevligt hoppas bara att vädret vill vara med och inte regnar. Men det vet man ju inte. 

Hur många tänder har era kids? 

Operation

Japp igår opererade Mikael sitt knä så gårdagen spenderades i största del på möndalssjukhus. Hur trist som helst han  skulle in kl 11 men blev inte opererad förrän kl 16:20 och innan vi lämnade honom vid 11 sa dom att han skulle vara klar runt 4 och då sa hon att hon tagit i. Men icke sa nicke vi var inte därifrån förrän vid 6 och sen fick vi åka till östra för apoteket var ju inte längre öppet i möndal. Tur var att Jonathan skötte sig så himla bra. 
Men nu går min herre här och haltar. Inget större fel var det på knät heller det var en inflamation i inre ledbandet och kommer att bli bra om ca 6 veckor.

 

RSS 2.0