Ba baj mohawk

Ja idag fick jag raka bort jontes älskade mohawk. Theo går å drar Jonte i håret varje dag å Jonte blir så ledsen å så länge han vägrar att fläta det varje dag så fick det bli så. Men han var ganska ledsen när han såg lockarna falla. Fast när jag förklarade att ni kommet allt hår bli lika långt när det växer ut å då kommer det ju bli som Gene som du önskat så. Då blev det bra å när han fick se sig i spegeln var han jätte nöjd. Det ser ut som en helt ny unge. Konstigt att se honom utan den han har ju haft den i 2 1/2 år bortsett från ett litet misstag där emellan.


Experimentet blev inte riktigt som tänkt

Nja ett experiment kan ju sluta hur som helst. Å ja nu mera har jag en rosa/lilla/blekt R på min arm som egentligen skulle vart mörk mörk röd. Men men det är smällar man får ta. I största allmänhet ärvde rätt nöjd med min gadd om man nu bortser ifrån färgen då.Lite mer än en månad kvar till jontes fyraårsdag lärde Jonte sig cykla utan stödhjul. Igår skruvade Mikael av stödhjulen för att se om Jonte kunde lära sig cykla utan. Å efter en halvtimma så cyklade han som om han aldrig gjort annat å efter en timma kunde han även starta själv. Inte dåligt med tanke på att han fick cykeln i våras. Ingen är stoltare än mamma.


Theo gör med mycket framsteg tyvärr för mig är det bara en jäkla massa hyss. Efter att han börjat med medicinen har han blivit helt galen han har blivit som en duracellkanin. Men samtidigt mycket lugnare och inte så gnällig å pipig. Så den verkar hjälpa honom i vart fall.

Jag passade på att ta kort på busarna medans dom pratade med mormor i telefonen


Experiment

Här hemma experimenteras det för fullt å grabbarna börjar bli riktigt duktiga. Mikael har fått tre nya gaddar på kroppen grannen 2 å grannens fru 1. Å igår fick även jag en. Relativt nöjd lite små ändringar som ska rättas till sen men över lag helt klart nöjd.


Nu ska det bara beställas lite övningshud å riktiga stenciler så ska jag med öva. Bra när det är relativt gratis med inte mycket som kostar å fet som kostar är billigt :0)
Gött med en ny hobby som vi alla tycker är rolig å intressant å helt nytt som ingen av oss kan. MEN ÖVNING GER FÄRDIGHET.


Tv spel

Jonte har börjat spela tv spel. Först har han bara gjort de hos grannen men igår talade jag om att vi kunde göra de hemma med. Men jag kan villigt erkänna att jag redan ångrat mig. För i morses var det de första han sa "mamma får jag spela idag?"

Theo är med inne i det hela så det kommer inte ta långtid innan han med kan


Ny hobby

Ja grabbsen har hittat en ny hobby här hemma som tar mycket tid å mycket pill. Men fina det blir dom.

Jag väntar bara på tills det blir min tur att experimentera jag med :0)
Roligt som tusan är det i vart fall.


Jag hade Joel på besök fredag till lördag å vi hade jätte roligt å mysigt. Hoppas verkligen de blir fler gånger. Vi var först på tatto mässa "bra" sen drog vi till rockbaren.


RSS 2.0