Hungrig

För första gången sedan i lördas är jag riktigt riktigt hungrig. Känns bra ett friskhets tecken. Frågan är bara vad jag ska stoppa i magen?
Idag är det tvätta som gäller trist som fan och jobbigt när man inte riktigt är i form speciellt när lillen måste vara med.

Något som däremot är roligt är att vi har kommit på ett nytt sätt att bada. Man fyller badkaret precis så att det täcker öronen på Jonathan sen ligger han där å sprattlar som fan. Han är verkligen lik sin mamma som fisken i vattnet



 

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

De kan man verkligen undra. jag låg å krama porslinsguden fram till kl var tio i går sedan ägnade jag resten av dagen till att må skit. Tur i oturen hade Mikael vaknat på natten å fått jätte ont i magen för han skulle gentligen jobbat heldag igår. så han fick surva mig i stället. På kvällen igår fick jag feber och hade en sån jävla feberfrossa de va riktigt längesedan jag var så dålig.

Idag e de bättre men fortfarande inte bra. De e ett halvt företag att pilla i sig maten. Febern har gått ner men inte helt. Jag tänkte jag skulle krypa ner lite i sängen sen när Mikael vaknat. Våran kära son har ju ställt sin väckarklocka på 06:30 snäll som han är.


Så här känner jag mig

maginfluensa eller vinter och kräksjukan?

Frågan e vilket av det man har fått.  Jag, Stino och Thommy e magsjuka och Mikael har gör ont i magen. Hoppas att det e maginfluensa för de går i vart fall över snabbare än vinterkräksjukan. Som tur är e Jonathan frisk Men de e nog jobbigt att underhålla honom är man mår skit.

Man har ju trots allt sprungit till dass sedan 5 i morses. Hoppas skiten e över snart.

Tack Linda du är bäst. när alla e dåliga och inte kan handla förnödenheter själva har man ju tur att de finns vänner som ställer upp. Kommer bli jobbigt sen när du inte är här hos oss =O(

Den största grötätaren någonsin

Idag har Jonathan fått gröt. De gilade han defenitivt mera än banan och potatis. Han gillar äpple och potatis går bra ibland. Men Idag blev det gröt för första gången med morot i. Han gilolade det som bare den.

Annars händer inte överdrivet mycket Mikael komer hem om ca två timmar så då får vi se vad som händer.  De e ju trots allt fint väder ute idag med. Hoppas att det e så här fint väder nästa helg när det bär av till pappa.

Tänkte jag skulle bjuda på en bild av grötmonstret


Promenad, Bröloppsfest och VÅR

Nu jävlar är det VÅR äntligen shit va fint väder vi har haft nästan hela veckan hur gött som helst. Nu ska det bara bli sommar sen är allt ännu bättre.

Igår var jag och Linda på promenad i kortedala trevligt att slippa kvibergs kyrkogård lite. Sen gick vi ner till torget för att ta min första premier glass i solen. Dock blåste det lite men va gör väl de.

Sen på kvällen bar det iväg till Mikaels jobbarkompis bröloppsfest. Vi skulle vara där senast  ½7 och vi kom när klockan var typ det. Vi tänkte att skit oxå nu e vi jätte sena men när vi väl ko in i lokalen var det bara alla jobbare där. Inte en enda gäst. Det tog säkert en halvtimma ionnan resten dök upp. Och då hoppade brudparet upp på scenen och satt där ja de vet ja inte riktigt hur länge för när vi vart där i två timmar å inget hade hänt mer än att folk satt sig vid borden och lite annat folk dansa så bestämde vi oss för att åka hem. Då var kl 9 å Jonathan hade somnat å musiken var skit hög. De kanske är så i andra kulturer inte vet jag men nästa gång ska jag nog överväga att gå både en å två gånger.

Det som var fräckt var att brölppsfesten var i Berg 211 i gamlestan. Det är gamla skyddsrum som bygts om till festlokal i berget. Skit fräckt.





Sara å jag fick aldrig riktigt kläm på vad gubben hette


Mina stiliga pojkar


Mössa var ett måste för de blåste lite kalt (Linda)


Tro de eller ej men that's ME


Jonathan trött som fan

'
Vårtecken Krokusar i full blomm


Idag bär det snart av till staden med Stino och Linda för lite shoping. Jag måste köpa en ny mössa till Jonathan han "ny" gamla e borta?


Köpa mjölk

Ja i morgon ska jag köpa mjölk.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab



Så himla fräck

Jag vill tatuera mig

Jag vill verkligen tatuera mig. Jag har redan ett motiv jag vill göra. De finns bara en viktig bestondsdel som saknas. Men den kanske kommer den med. Men jag hoppas att min verk kommer i rullning till höst.

Dagen bjuder på vårkänslor i det fins vårvädret. Får se resten.


Djurförsök Varför?



Det finns så hemska människor. Varför behövs detta när det finns andra alternativ? Tur att djurensrätt såg till att Sverige inte testar på apor längre.

Tack mina kära vänner

I lördags var Roban, Aronsson, kenny och Sandra här vi åt lite god mat och tittade på melodifestivalen. mycket trevligt. de var skönt att slippa sitta själv när pojken var ute å svängde på benen med jobbet. Efter melodifestivalen blev det sin city och de va mig en brutal film men ack så snygg gjord.

För övrigt Robban så heter hon vi inte kom på namnet på så här : Brittany Murphy

Idag har jag tvättat och även vart ute å gått med Stino. Hur skönt väder ute som hels jag fick lite vår känslor redan kl 8 i morses när jag gick ut med första tvätten. Jag tror dock tyvärr att jag har blivit för kyld.
Skönt att Stinos praktik är över så våra tv dejter kan återgå till det normala.


Jonathan passar på att mysa med Robban



Jävla fucking skit dag

Ja fredagen den 13 talar för sig själv. Idag har det vart en riktigt riktigt pissig dag. Jonathan tyckte att vi skulle upp och hoppa kl 7. Han har sovit en timma sedan dess han somnade nu för 5 minuter sedan. Har han inte gnällt och surat har han sktikit sina påfågel skrik så ja e så trött i huvudet så de finns inte.
Jag har dessutom det värsta humöret man någonsin kan ha. Ja e verkligen skit pisst. Varför vet jag inte eller ja lite befogat e de väl.
Sen skulle jag hämta ut mitt paket å då stängte skitaffären kl6 och jag kom dit 2 min över så när ja väl kom fram sänkte den där skitgubben ner gallergrinden å flina å vinka. Då trodde jag att jag skulle kunna strypa honom bara genom att titta på han.
Sen har jag spräckt ett blodkärl i ögat så jag ser ju fan inte klok ut.
Jävla fucking skit dag fan å helvete




Sorry för alla fula ord de e bara inte min dag idag

Suger

Ja födelsedagar suger. Jag tror jag ska skita i min hädan efter. Pojken jobbade hela dagen å när han kom hem blev de för sent med besök å tårta så de blev inget firande för min del. Linda va här en sväng på dan igår å av henne fick jag tulpaner, choklad och skursvampar =OP (Jag ska ha dom när jag stämplar). Sen tittade Stino ner en snabbis och av henne fick jag BARNLÄKARBOKEN aldrig fel att ha.

I dag har jag å Jonathan inte gjort något. Bara busat hela dagen. De e konstigt när han lärt sig en sak glömer han en annan. Nu kan han rulla ifrån rygg till mage men innan kunde han rulla ifrån mage till rygg. Men nu verkar det som han glömt hur man gör det. För när han väl har kommit över till mage så  kommer han inte tillbax på rygg å blir skit sur i stället. Vi får hoppas att det kommer det med.








Congratulations

Så var man ett år äldre igen. Käns som en helt vanlig dag. Konstigt jag brukar alltid se fram emot mina födelsedagar men inte i år. Den kunde lika väl kvitta.  Jag hade gärna firat som när man var liten med frukost på sängen å grejer å pirr i magen med hela familjen samlad runt sängen. Men inget sånt...

Livet var allt lätt när man va liten.


Jag gjorde lite expriment igår å jag blev rättnöjd faktiskt. Döm själva

      


Klipp

Japp vi var i vårgårda igår å hälsade på svärföräldrarna. De va trevligt. vi var på hjulet å kikade jag köpte en bokhylla för 150 spänn som jag hoppas på kommer bli bra till mitt pyssel rum. Jag köpte även lite blixtlås, ljusdekorationer som jag självklart ska ha när jag pysslar.



Sen var vi på designat och kikade lite och där hittade jag lite papper.



Igår fick Jonathan även sitt första sugmärke "tyvärr" helt självförvållat =OP


Vanvettsaffärer Eller?

Så var helgen förbi å de har brännts pengar. Men allt var såklart välbehövliga saker =OP Trevligt var det i vart fall. De som va tråkigt var ju att jag å Bebben kunde ju inte gå å titta ihop eftersom Jonathan va med å han fick va i vagnen. På lördagen gjordes en hel del inköp.


 Lördagens inköp

På lördagen satt jag nästan hela dagen och funderade på om jag skulle åka eller inte. De finns ju för och nackdelar med att åka tillbax. Men när Mikael kommit hem bestämde jag mig för att åka utan Jonathan så  jag kunde kolla lite mer. Så min kära pojk körde mig till mässan. Vi va väl framme vid 16:10 (mässan stängde 17:00) så jag nästan sprang till ingången. Å ibland finns det nog någon som har ett gott öga för mig. För precis när jag kommer in genom dörrarna håller gubbvakten på att låsa så han öppnar igen å frågar om jag ska på mässan. Jag ffår fram ett ynkligt litet ja. Jag tror han hörde dessperationen i min röst för han log bara å sa jaja kom in då. De va hur gött som hellst de va nästan inget folk kvar alls så jag hade jätte lätt för att gå å ta de jag ville ha. 



Söndagens inköp

Idag/natt har Jjonathan sovit skit dåligt han har mest fort runt i sängen brevid mig. Vilket självklart resulterar i att även jag har sovit skit kasst. Så när kl var 6 sket jag i att ens försöka så då gick jag å Plutten upp. Jag hoppas verkligen på att få sova i natt anars kommer jag att krivera...


Dom fräcka embossingpullvren 
 

Idag e den stora dagen

Jippi idag e de mässa å jag har faktiskt skrapat ihop en liten inköpslista. Eller rättare sagt en liten lista över saker jag ska kika närmare på.

Igår fick jag mitt embossing pulver på posten å jag va ju självklart tvången att testa å shit vilken grej. De va hur roligt som helst. Fast lite surt att stå över brorosten men de funkar så länge. Idag ska jag köpa lite coola stämplar så mitt alster blir ännu bättre.

Nopp nu e de andra grejer som måste tas om hand.

Kommer nog bilder upp på mina köp sen...

En dag kvar

Jippi jippi jippi jag längtar sjukt mycket till mässan i morgon. De ska bli roligt. Tyvärr så blir det inte spenderarbyxorna på för lagningen av bilen skulle gå på 6500 rikstaler så det blir se men inte röra för min del. Inget kul alls men thats life.
Jag ville ju köpt  en cuttlebug men de blir inget med det. Kanske nästa år.

Hur lång tid tog det för er andra innan era kids sov längre på nätterna  i sin egen säng?
Jonathan somnar vid 8/9 å sen sover han till 11/12 oftast räcker det att man vänder lite på honom då. Sen vaknar han igen vid 1/2 å ska ha mat å oftast efter det somnar han inte om så länge han inte ligger brevid mig i sängen. Sen håller han på så fram till 8 när det är dags att gå upp. Tröttsamt värre.



Posaren nr1



How u do in?




En sjukt rolig vidio. Konsentrera er på dom svartamarkeringarna så blir den ännu roligare.
(Svårt?)

Tradera =)(

Ja tradera är ett farligt ställe att spendera pengar på. Man hittar så himla mycket man vill ha. Det finns en hel uppsjö där ju. Jag har hittat en hel del. Men jag har lovat mig själv att inte buda mera förän efter mässan. Svårt jag vet men den e ju om bara 2 dagar. Jag längtar som fan.  Frågan är vad man ska ha för budjet. De kan bli svårt =OP

Igår var Mikael å lämnade in bilen för lagning så hoppas inte de komer att gå på en hel förmögenhet. Hoppas går ju.

Idag e de promenix med en ifrån föräldragruppen å hennes dotter. De kan nog bli trevligt.


Till Förstasidan

BVC

Japp idag har vi vart på BVC å lillskiten han växer så det knakar. Han väger 7,45 kg å är 65 lång. Följer kurvan jätte bra. Jag fick det även bekräftat att han ligger lite före utväcklingsmässigt. Hon var jätte förvånad över att han var så kontaktsökande och glad för att bara vara 4 månader.

Idag får jag besök vid 3 de ska bli roligt. Synd bara att här ser ut som kriget.

När jag kom hem ifrån bvc så låg det ett paket till mig innanför dörren. De va Bebben som hade skickat en lite tidig födelsedagspressent. Allt mycket väl användningsbara men mest glad blev jag av skallpellen. Nu slipper jag att sitta med min slöa mattkniv *jippi*

Glöm nu inte mina kära vänner att dom desperata hemma fruarna börjar i dag...

Irriterande

Fan va sur jag blir jag blev snuvad på den precis mitt framför ögonen. Jag hade suttit hela dagen och väntat på en aktion på tradera som jag så himla gärna ville ha. Å Sen blev ja snuvad på den med 1 jävla spänn. Morr och Irritation.

Jaja jag har i vart fall vunnit tre andra aktioner som jag ser fram emot när dom vill dimpa ner i brevlådan. Hoppas det sker snart.

Annars har denna dagen bestått av tväntade för min å Jonathans del. Nu sitter jag bara å väntar på att Mikael ska komma hem med diskmedel så vi kan ta å göra något åt vårat diskberg som uppstog när hockey nissarna var här. De blev ju en del disk då.



Vad händer i dag då?

Inget p+lanerat för dagen. Otroligt men sant så e hela min lilla familj uppe redan nu. Jonathan tycker ingen ska få sova längre än till 7 helst inte pappa.

Jonathan var jätte duktig i går på mässan. E han lika duktig på lörda e de nemas problemas att gå på scrapmässa. Det var jätte trevligt att träffa Pingus lilla familj igår. Fast mässan var tyvärr rätt trist så nr vi hade gått där ett tag så tog vi en liten promenix ner till staden och leta efter resturang men hittade ingen så vi gick tillbax för att hitta en pizzeria ett stenkast ifrån svenska mässan. Jaja så kan de va ibland. Men den lilla promenixen gjorde ju inget för de va ju kanon fint väder ute.
Jag hittade lite kläder till Jonathan de va de enda vi införskaffade. Men sånt behövs ju alltid.


Josephine och "lilla" Pontus

RSS 2.0