Gratts grattis grattis min kära son.

Idag är han 1 år. Shit vad det går. Han va ju nyss i magen ju. De e lite bitter sweet måste jag säga. Man fattar inte att tiden går så fort förän man ser tillbax. Konstigt nog.
Det har vart många segrar för Jonte dom senaste dagarna. Han har lärt sig ett nytt sätt att uttrycka sig: nämligen raseri utbrott. Han har temprament den grabben kan jag lova. En annan seger är att han börjat äta välling de tog ju bara ett år att fatta att de ebra grejer de.

Här kommer bilder ifrån kalasen vi haft både igår å idag.Snöret va rätt roligt.


Han studerar sina sockar han fick

Så här glad är man över overallen eller kanske för att det redan var tillräckligt varmt


Tårta va gott efter ett tag


Här öppnas packetet från mamma å pappa vad kan de va i de tro?

En bobby car =O)


Vem kan detta va tro?


Vem kan detta vara?
I vilket fall som helst är den varmt välkommen runt den 28/3 2010 vilket är beräknat bf.
I dag är det då v.18+1


v.18+1


V.5+?

Hemma efter helgens bravader...

I helgen var vi hos pappa å hade det mysigt. De va jätte mysigt att komm i väg lite. Tyvärr e de lite läskigt att sova hos honom. De verkar som att Jonte tycker det med. Men de funkar.
På söndagen var det middag hos farmor. Hon hade beställt mat från catring firma som var as god. Men så fort jag kom innanför dörren viskar farmor att hon har en överraskning till mig. Hon hade gjort sina goda köttbullar å jag blev så himla glad. Dom hade hon stått å gjort bara för min skull. Min farmor är ju trots allt 80+. Tyvärr verkade det som dom andra oxå gillade mina köttbullar så när jag skulle gå å hämta fler var dom slut =O(

Svininfluensavaccinet är skitstarkt. Jag blev riktigt dålig på fredagen (dagen efter jag tagit den) de va ingen hitt. Jag är fortfarande öm om armen å de gör ont om man nuddar den.
Jag fick feber å var skit snurrig sen mådde jag pyton hela dagen å lite i början på lördagen. Men men nu hoppas jag att inte de blir samma sak med nästa spruta.

I morgon är det en stor dag. Ser fram emot det jätte mycket...


Här är Jonte på min gunghäst som pappa gjorde till mig när ja va liten.

Ojojoj va löjligt...

Ingen har väl missat att Rammstein har släppt nytt album. Till detta album finns det en delux box. Som är total portad i sverige enligt aftonbladet i vart fall. Men den går att hitta med lite hjälp av google. Den kostar drygt 2200 i sverige. Andledningen till total portningen är denna:

Inga snoppar i Sverige.
Dildosar avgjutna av bandmedlemmarnas egna behag, handbojor och glidmedel självklart även den nya skivan.

De e ju så töntigt att de e fan inte klokt. Varför skulle detta verka mer konstigt än Mr.Rabbit?
Om de nu är så stötande sälj den i porraffären då.
Behöver jag tillägga att jag givetvis vill ha en egen box.

För er som inte sett den nya videon pussy som är total cencurerad på youtube kommer orginalet i länken nedan om ni är intresserade.
 "Porr chock" så inget för dig Hannie sorry.
Den har retat upp hela lagom sverige vad det verkar som. Medans idag i en artikel i aftonbladet står det att porrsufandet bara blir mer.
Hmm när de e i smyg är de ok eller vadå?

http://www.visit-x.net/rammstein/

Klockrent

Idag är det 75 årskalas som står på listan. De ska bli trevligt. De e Mikaels farmor som fyller år så de e inte min släkt. Jonte e fortfarande lite matvägrare så jag hoppas jag får i honom något i vart fall.

Icas nya reklam är verkligen så himla klockren. Jag älskar den. Det visar verkligen hur samhället är. Fördomsfullt till tusen.Jonte har oxå en favo reklam han blir helt knäpp när denna kommer på tv han vaknar till och med om han hör den.


Här händer mycket

Ja fast samtidigt inget. I helgen var vi hemma hos mamma å hälsade på. trevligt med sällskap när grabben skulle kika på fotboll med grabbarna. På söndagen skulle ja å plutten va hundvakt medans mamma å syskonen var i ullared men Jonte fick jätte hög feber å ja fick fixa vakt på annat håll.

På söndag kväll när jag å familjen kommit hem till götet var det bara att åka till östras barnakut. För då hade febern blivit änu högre och Jonte hade varken ätit eller druckit.
Vid 4 fick vi reda på att han tydligen fått ett magvirus som orsakat alla mag bekymer å den höga febern. Men virus försvinner oftast av sig självt så vi skulle bara se till att få i honom vätska. Men de känns inget bra att han inte vill äta.
Igår var det feber gos hela dagen.Stackar pojk han hade runt 40 graders feber hela dagen.
Idag har den i vart fall legat på 39 grader. Det kändes inget bra att lämna Jonte hemma med farmor när han var sjuk men tyvärr betalar ju inte räkningarna sig själva.Mina trötta herrar ligger å vilar på östra 03:00

Idag gick jag bredvid min första dag å det kändes hur bra som helst där kommer jag att trivas.

Va trött jag blir...

Ja nu börjar de bli tröttsamt det här. Har haft migrän ont i huvudet för tredje dagen i rad och det börjar ta på krafterna. De e inte lika illa som de va dom två första dagarna men jag hoppas av hela hjärtat att jag slipper huvudvärken i morgon. Jag skulle ju gått brevid min allra första dag på nya jobbet i går men de blev tyvärr inget för jag spydde å mådde skit. Så jag hoppas på tisdag nästa vecka.

Mikael har blivit jätte förkyld så för hans del e de heller inget jobb. Jag är i sjukt behov av jobb och dagisplats. För utan dagis plats inget jobb å inga pengar =O(
Så jag hoppas att det kommer en jävla brev på posten snart.

Jonte e så himla söt han kan stå upp utan att hålla sig i men kommer han på det sätter han sig ner illa kvickt. Sen kryper han runt och skricker titta där å pekar på något han vill man ska titta på. En liten smula eller tråd han hittat på golvet.

Soo long

Nu har jag å jonte vart hemma en vecka

Så himla skönt. De e helt underbart att vara hemma. Jonte har haft svårt att sova bara för han bara MÅSTE leka med sina saker. Han e för rolig han just nu övar han på att knäppa med fingrarna å han har faktiskt hajat hur man ska göra bara de att de går för sakta. Sen övar han oxå på att vissla. De ser jätte kul ut när han flåsar runt här med anknäbb.

Vi har inte gjort så mycket i veckan mest slappat som vanligt. Vart i lite affärer å kikat. Köpt en ny jacka, 2 mössor, vantar till jonte så han slipper frysa. Så nu e vintern välkommen.
I går var jag å hälsade på på mitt nya jobb å de känndes så himla bra faktiskt. Jag hoppas verkligen på det här nu.

I dag kommer min kära syster yster å hennes kille på besök dom ska vara här hela helgen. De ska bli så himla kul. Jag saknar min kära familj jätte mycket.

Denna månaden för med sig massa spännande saker å jag längtar så himla mycket.

RSS 2.0