Lika som bär?


Theo


Jonathan


Ja dom va visst rätt lika i vart fall. Fast jag ser ju inte de. Jag ser ju jonte som han ser ut nu å inte som bäbis.
Idag blir det inskrivning på BVC och sedan blir det doktorn för Jonte och även en vaccination. Får se om jag fårr hem min gubbe till dess. Hoppas verkligen på de. Det är ett himla pusslande att få iväg båda kidsen speciellt nu när vi inte har någon bra vagn heller och Theo får sitta i bärsele. Jobbigt värre men möte med jobbet är ju oxå rätt viktiga saker tyvärr.


Klåpare

Idag har vi vart å kikat på vagnar, köpt gummistövlar till Jonte och köpt amningsbh till mig på hm. När jag kommer hem å ska packa upp bharna inser jag att pukot på andra sidan disken inte tagit bort larmbrickan så nu måste jag tbax. Irriterande som fan eftersom tuttarna är sice Pamela Anderson och gör förbannat ont.

Theo är nog världens snällaste bbis han bara sover å sover är vaken en liten stund å kikar sen sover han igen. Helt tvärt om sin bror som hade för mycket för sig för att kunna sova å Jonte skulle snutta hela tiden. Theo håller strikt på var fjärde timma.

Vi har även beställt en vagn idag. En sån här:

Phil&Teds Sport inkl syskonsits, blå/grå i gruppen BARNVAGNAR / Phil&Teds barnvagnar hos Köpbarnvagn.se (332)
En Phil & Ted och nu hopas vi på att få den snabbt och att den är bra.

Jag och Jonte va ute och testade hans nya stövlar och Jacka tyvärr slutade premenixen tragiskt med en blödande läpp. Men det var trevligt med lite frisk luft så länge de varade.


Trotsålder

Här har man knappt hunnit sitta sedan man kommit hem ifrån BB. Inte är det lillknorten Theos fel utan Jontes.
Shit säger jag bara. Han har kommit in i trotsåldern och han är riktigt pestig att ha att göra med. Stämningen blir ju så kass när man måste bli riktigt arg för att få honom att sluta. Man känner sig som världens sämsta mamma när man blir så arg och jag som aldrig blir arg får så himla dåligt samvete. Det gör ju inte saken bättre när man har ett blygdben som känns som någon sprängt i tusen delar och att man har babyblues och bara är lessen på grund av det. Ne fy fan hoppas det är över snart.

Nu till något roligare. Idag har vi äntligen fått vår soffa. Den tar upp hela vardagsrummet nästan.Jonte fick sig ett riktigt fint blåmärke och en jätte bula när han tog sig en tripp nerför en pall när jag skulle hämta honom på dagis idag. Stackarn han fick jätte ont och när vi kom hem visade han pappa vad mamma gjort ='O(


Dagens bild på nykomlingen som fått namnet THEO


Nu är han här

Nu äntligen har han kommit. Han tittade ut 13:55 i måndags. Fast vattnet gick på söndagen vid 11. Då var vi på östra och kolla så allt va bra och eftersom jag inte hade några värkar så fick vi åka hem igen. Sen på kvällen ringde dom och sa att antingen hade jag valmöjligheten att bli igångsatt på måndagmorgon eller så åka in på undersökning och sen invänta det naturliga värkarbetet. Men givetvis valde vi att sättas igång.
Vi var inne på specialförlossningen vid 9 och vid 10 satte dom droppet. Så det gick väldigt fort och utan bekymmer och med enbart lustgas. Det är jag väldigt glad över att jag slapp EDA:n.


Precis efter förlossningen


Tyvärr har han lite hudflickar 3 stycken var av den ena sitter i näsan. Dom kommer att tas bort men den som sitter på näsan måste undersökas för de är en svuldnad under det är därför näsan ser krokig ut.


Den stolta pappan


Bara Jonte som saknas

Dock är han fortfarande namnlös


8 dagar kvar.

Tiden den går sakta men säkert. Väldigt sakta. Men i morgon är det bara 1 vecka kvar till bf. På måndag ska vi till Bm och mäta å lyssna. Vi får väl se vad hon säger.

Igår fick jag äntligen min födelsedagspressent av Mikael.

Ny Modell! Cuttlebug Die Cutter och Embosser! Rosa!
Cuttlebug
Så nu är denna skönhet äntligen min. Som jag längtat. Å givetvis är den rosa eftersom det är min favvo färg *NOT*. Men de e inte färgen som räknas som tur är. Tack älskling så jätte mycket.


Jonathan och Winston
Dom är så söta ihop dom där två är de inte den ena som är på den andra så e de tvärt om. Tur att Winston är dum snäll. Annars hade de aldrig funkat.


9 Dagar kvar

Det känns som evigheters evighet den här väntan. Det är grymt lång leveranstid på dessa små liv. Jag önskar så att lilla livet ville komma lite tidigare.

Min underbara mamma är fortfarande här och tar han om oss. Jag fattar inte hur vi ska klara oss sen när hon åkt hem.  Man blir bra bortskämd. disken sköter sig själv, maten lagas, Jonte får ren blöja m.m. Det enda hon slipper är att gå ut med Winston för det gör jag. å nu när Winston och Wilma har blivit vänner är det ju så mycket roligare att va ute och jag hinner passa på att umgås lite med Stino.
Det är tur att mammor finns. Vad skulle vi göra utan dom???


13 dagar kvar

Dagarna bara springer förbi. Mamma och Mikael har sovmorgon idag så jag å Jonte har busat å kikat på barnprogram. Fast Jonte vill helst at mormor går upp så hon kan busa med honom.


Jonte med Winstons tratt på sig. Det ekar fin fint där inne.


Magen idag V:38+1


Hmm undrar vilken sida bäbisen ligger på???

14 dagar kvar

Ojoj bara två veckor kvar. Nu börjar det verkligen att närma sig.

Min födelsedag var jätte bra. Mamma och syster kom och vi åt tacos och marängswisch. Sen hade jag å Mikael bokat bord på Jensens kl 8. Vi åt jätte god mat och hade jätte mysigt. Tyvärr fick jag jätte mycket värkar och vi var tvugna att åka hem. Men de va falskt alarm. 
Mamma är kvar här och det är så himla mysigt och det är jätte skönt med all hjälp. Den är väl mottagen. Jag har ju åkt på Jontes förkyldning och så förkyld har inte jag vart sedan jag gick i lågstadiet.
Igår var det lite kalas/fotboll/ishocky dag här så de va huset fullt. Men mycket trevligt.

Bilder kommer en annan dag...

18 Dagar kvar

Shit vad det spänner i magen nu har jag riktigt kraftiga förvärkar känns helt sjukt och orealistiskt. Förhoppningsvis hinner jag fylla 24 innan jag blir tvåbarns mamma.

Idag har jag plockat iordning lite och diskat disken. Mikael får nog gå upp med tuppen i morgon och dammsuga för de kan inte jag göra. Så fort de blir minsta förmycket ansträngning så säger magen ifrån.
För sen vid 1 kommer mamma, syster och hund och hälsar på. Jag längtar som tusan.Mitt underbara vattendjur

20 Dagar kvar OMG!!!

Nu börjar det närma sig vill jag lova. Vi var på mvc idag och kolla hjärta å mätte samt tog blodprov. Magen är nu 36cm hjätat slog 142 och mitt järnvärde var 117. Tyvärr vägde vi även mig å vågen visade +10kg allt som allt. BM trodde oxå de var dax snart och att det troligtvis kommer gå fort. Barnet ligger väldigt långt ner inte alls som med Jonte.


V. 37+1 (hängbuk?)

Jonte har kommit på ett nytt användningsområde för sin svarta plastanka Liselotte.
Lite svårt att se kanske men han står på henne för att nå upp till knapparna på tv:n.
Finn ett STORT fel.

Mer död än levande

Jonte har vart sjuk sedan i måndags. Han har haft feber som aldrig velat gå ner hosta jätte mycket snor och slem så igår kände jag att nu får de va nog. Jonte har aldrig vart ordentligt förkyld förut så man vet ju inte riktigt vart det sitter. Så vi åkte in till östra vid 23 tiden igår och det visade sig vara ett virus men inte så farligt så de behövdes behandlas men han fick andas i en mask två gånger med ventolin som vidgar luftrören. Vi var väl hemma här i natt vid 5 helt slut. Jag tycker faktiskt att det är helt sjukt att man ska behöva vänta i över 3 timmar för att få träffa en läkare i vart fall när det handlar om småbarn.

Men jag han med att göra gipsmage igår och det var ju betydligt lättare med hjälp vill jag lova. Så nu väntar jag bara på att det lila livet vill komma ut så jag vet vad det blir för färg på magen.
Trött

Jag har hört att det är viktigt att få sova tiden innan förlossningen. Tyvärr är det omöjligt i mitt hushåll. Jonte har fått sin första ordentliga förkylning. Han spydde slem i går natt och i natt har han legat och hostat och krånglat som attans. Vi gick upp när klockan va 7 i morse och eftersom han är så slemmig är jag livrädd för att han ska kvävas i sömnen så jag sover ju nästan inget alls. Det räcker att han vänder på sig så vaknar man.

Jag blir så himla trött på att vissa saker är så mycket lättare för andra. Eller ja dom gör det enklare för sig själva. Ibland önskar jag att jag oxå hade det tänket.
Men hur skulle de sluta då??


Min älskade son vad vore livet utan dig?

27 dagar kvar

Ojoj vad hände egentligen jag tycker tiden den bara försvinner. Snart blir jag 24 och det finns en risk att jag är tvåbarns förälder innan det inträffar. Det går så fort så jag inte ens hinner med. Jag kom ihåg när Jonte skulle födas oj vad man höll på att fixa och nu helt plötsligt käns det som man inte fixat något knappt. Tänk om jag glömt något. Men vad skulle de va i så fall?


I helgen har vi vart i vårgårda hos Mikaels mamma och pappa och alla katter. Jonte blev helt galen. Han sprang runt och jagade dom stackars katterna. Fast lite mysigt tyckte dom nog allt att de va trots allt.
I lördags var vi på passion för mat och jäklar va folk de va och en jävla massa marmelad tydligen är det de nya man ska ha det till allt. Jag köpte honung och choklad. Jag smakade på choklad som kostade 85 spänn per kaka och visst den var verkign jätte god men i min värld är de trots allt bara choklad.
Igår var vi på aktion i horla och Jonte tyckte de va roligt *not*. De fanns inget som var av intresse så vi var inte så långvariga.
Idag blir det till att göra gipsmage jag och Mikael så det hinns med innan den lill* hoppar ut.


V:36+1


Lockar till 1000


Jonte har intagit platsen under skrivbordet


RSS 2.0