Fynd

När man äntligen får lite pengar till övers som man i min familj väldigt sällan får. Måste man ju givetvis passa på att inköpa saker man har skjutit på till i framtiden. Så i söndags efter jag slutat jobba begav jag mig in till stan för att införskaffa en ny ryggsäck eftersom det bara var en tidsfråga innan den jag använde skulle spricka i sömmarna. Så jag hittade en jätte bra dock inte så snygg men för 99kr vann funktion över fashion.
Sen skulle jag köpa några nya brallor till Jonte och på lindex hade dom ta tre betala för två så då blev det tre par velor byxor två till Jonte och ett till Theo. Sen köpte jag även två pack strumpbyxor för 49kr så då tog jag två sånna.

Idag var vi på IKEA för att spana efter en ny taklampa men vi hittade ingen. Dock hittade jag två pack dra på lakan till barnens sängar för 79kr som hittat. För tydligen är det någon som ätit upp våra?
Sen sålde dom orkideer för 49 så då passade jag på att köpa 2 fast jag ångrar som tusan att jag inte köpte dom gul/gröna 


Att du inte hö'ör va jag säger...

Nu har Theo fått hörapparat på vänster öra och det nya hörseltestet visade att hans hörselskada sitter mitt i vad dom kallar tal centrat så han hör alla mörka toner men ju ljusare det blir desto mindre hör han. Så han kommer troligtvis aldrig kunna höra syrsor eller småfågel kvitter. Men vi får väl se. Hittills har ju hörseln bara blivit bättre och bättre och med hörapparat är ju tanken att det ska utvecklas ännu mera.
Han låter den sitta där den ska han verkar faktiskt inte störas av den alls. Fast sen har han ju grymt lätt för att anpassa sig med.
Dock verkar det vara väldigt tröttsamt att höra massa nya ljud för han somnar mycket lättare nu än innan och just för att han är trött. Han somnade på min arm här om dagen och det har inte hänt sedan han var bäbis. Så den stunden passa jag på att njuta av.

Vem ringer man kl 2 på natten

Jag det kan man verkligen undra. Jag har jobbat jour i natt och hamnade i säng vi 12-1 vaknade vid 2 och hande världens frossa och mådde så jäkla illa. Jag försökte för allt i världen att fokusera på något annat men de gick knappt. Efter kanske 1½ timma så somnade jag om för att sedan vakna och hålla på så till halv 6. Det var inte lätt att jobba den sista timman vill jag lova fy farao.
Men det är ju inte direkt så man kan ringa in någon annan vid den tiden på dygnet.


###########################################################################

Annars så har vi precis skolat in Theo på dagis och det går jätte bra inga problem alls han var berred att lämna mig redan första dagen. Däremot Jonte har börjat på en ny avdelning nu med större barn och ett av dom skrämmer skitslaget ur Jonte. Men det blir nog bra det med hoppas jag.


Är alla likasinnade som mig?

När jag gått hela vägen ifrån jobbet till vagnen och pratar i telefon i klädd klänning, munkjacka och ryggsäck helt uppe i mitt samtal. Inser jag till min förfasan att klänningen åkt upp och laggt sig över röven och jag står där med rumpar näst intill bar (Jag tackar högre makter för att jag hade Bridget Jonse liknande underkläder den dagen)  runt omkring mig står runt 5-10 pers och glor utan att säga att
"hörru dra ner klänningen du visar röven"
Utan i min genanthet råkar se det i glaset till reklam affirschen (eller hur det nu stavas) på hållplatskuren. Drar jag ner klänningen och vill samtidigt bara sjunka genom jorden.

Samtidigt tänker jag är det riktigt urusel karma som straffar mig för i liknande tillfällen jag garvat?
Eller bara ren och skär otur?

Men bortsett från dom 5-10 persen som stog där och glodde brukar jag faktiskt diskret tala om för personen att dom borde dra ner klänningen.

Behöver jag säga att jag gick och höll i min klänning hela vägen hem?


En påse skit

Ibland förtjänar man faktiskt inte den påsen (läs sopsäck). Ne ibland var det faktiskt inte ens eget fel att saker å ting inte gick som planerat. Men ändå får man stå där och bara ta emot skiten och snällt tacka och ta emot eller vadå?


Igår efter jag kom hem ifrån jobbet begav jag och Stino oss till kvibergs marknad. Väldigt trevligt även fast det enda vi (hon) köpte va ett batteri för en tia. Sen åkte vi till affären och promenerade hem med en glass i näven för att sedan mortionera hunden (stino så bäbisen kan titta ut snart). Men än så länge verkar inte ett jota hänt. Vi satsar på i morgon det passar bra på alla sätt.

Idag bär det av till fkp för att hämta hem kidsen som har vart hos min syster sedan i onsdags. Dom verkar haft det kanon bra med bad och bio för i vart fall jontes del. Men jösses vad man saknar dom när dom är borta så det ska bli skönt när dom kommer hem och för lite liv.
RSS 2.0