BF

I torsdags tog jag barnen på tåget till Falköping. Jonte verkligen älskar att åka tåg. Denna gången satte jag Theo på väskan så han nådde upp till fönstret så han med kunde se ut. Å vilken succé han var helt med på vad som hände utanför fönstret.
Väl hemma hos mamma var det full rulle. Theo gick som vara den han kröp nästan inget till skillnad mot hemma som han nästan jämt kryper.
På fredagen drog jag hem å gjorde mig i ordning för att sedan gå ut å äta middag med Mikael. Så himla mysigt bara jag å han.
Lördagen spenderades hela förmiddagen i sängen å sen ett snabb röj i lägenheten för att sedan göra mig i ordning å dra hem till Maria.
Satt hemma hos Maria å för grundade lite innan vi drog till sticky fingers för att se lilla syster. Tyvärr är vi ju inte båda inte långa utan vi fick stå längst bak i baren för att Maria skulle se något å i och ned det blev ljudet riktigt kasst. Men men spelningen var bra. Det var första å troligtvis den sista gången jag var på sticky en klubb full med nivå skillnader i golvet i taskigt mörkerseende resulterade i att jag knäböjde framför baren å kraschlandade in i en snubbe som stog där. Tur i oturen skrattade vi åt det båda två å ingen större skada skedd mer än att självgodheten fick sig en törn. Sen har dom livsfarliga ledstångar jag skar ett djupt jack i mitt finger å de tog ett tag innan jag fatta att jag blödde å inget plåster på hela bygget.
När Maria dragit hem kom M å hämtade mig för lite mer party. Å sen hem i sängen för alldeles för få timmars sömn för att sedan åka å hämta våra änglar.


Nya familje medlemmar

Japp Mikael fick för sig att starta upp mitt gamla akvarium som jag fick när jag fyllde 10. Så i början av förra veckan åkte vi å köpte pump, växter å grus. Sen i lördags åkte vi å köpte fiskar å Jonte hade ett enda önskemål å det var en blå fisk. Det finns ju inte så många blås fiskar att välja på så vi hittade en blå/röd/lila kamphane som han älskar å han har döpt den till nemo.
Så idag när jag hämtade honom på dagis skulle han gå hem å se om nemo hade saknat honom.

I morgon beger vi oss till fkp. För i helgen ska jag vara barnfri och bara ta och vårda mig. Så kidsen ska va hos mamma å Nanna. Vad skulle jag göra utan dom.


Hur funkar det?

Fascinerande hur vår kropp fungerar egentligen. När den säger ifrån helt utan förvarning.

Igår var jag på jobbet i 4 timmar drygt. Jag fick åka hem för magen total strejkade. Det har aldrig hänt innan utan att jag har vart magsjuk. Jag trodde verkligen magen skulle sprängas. Det gjorde så ont så jag var helt svimfärdig. Som tur var fick dom in någon annan så jag kunde åka hem å må dåligt ifred. Dock har ju barnen fått va hemma eftersom OM det nu skulle vart magsjuka får dom ju inte va där. Så idag har jag haft fullt upp med mig själv och dom. Men chokladbollar/negerbollar blev gjorda i vart fall och det uppskattades.

Nu till en helt annan sak.
Jag å Jonte satt å pratade om tjejer å killar förut å han sa att han va tjej.
Jag: ja men Jonte du har ju snorre å det är ju bara killar som har det.
Jonte: jag har pappa har å Theo har.
Jag: precis men mamma har ju ingen så jag är ju inte någon kille utan tjej.
Jonte: ja mamma har bara rumpa.
Jag: haha men de går ju inte vad gör man med rumpan?
Jonte: bajsar. Vi får köpa en stor snorre till dig mamma så du kan kissa.

Gullunge där. Vilken grym fantasi han har.

Men frågan är vad ni säger om det kvinnliga könsorganet vad har ni för namn för det till era små. Jag vet i sjutton vad jag ska säga. Inte det fula F ordet å inte snipa/snippa.


Inte så konstigt

Inte så konstigt att världen ser ut som den gör när man måste skriva sin egen remiss för att få hjälp. Helt sjukt inte heller så konstigt att den negativa statistiken höjs varje år när det ska va så svårt att få hjälp.
Ibland känns det bara så himla motigt.

Theo har fått en annan diagnos och nu är det en sak till som lämnas åt framtidens utvisning. Inga klara besked inget så här är det och så här kommer det bli.


Dop

Idag har vi vart på dom för lilla Lo. Jätte fint å mysigt. Synd bara att Jonte å Theo fortfarande är kassa. Jonte har ju fortfarande feber. Jag vet inte hur länge den här skiten ska sitta i men det känns som dom vart sjuka nu i en evighet. Hade det inte vart för att jag å Mikael hade fått den stora äran att få vara faddrar till Lo så hade jag nog vart hemma med jontis.
Lo var så snäll i kyrkan sa inte ett pip.
Mikael tal som han skrivit alldeles själv var så bra att till och med jag å Stino fick våta kinder. Men det gjorde han riktigt bra.
Mitt dopkort som jag gjorde till malou blev jag riktigt nöjd med. Å på baksidan sitter Mikaels tal.


Året 2001

Januari

Jag började med modifast och gick ner 7 kilo. (Som jag lyckats hålla +-2 kilo). Jonte råkar ut för en olycka med rakapparaten och blir skinhead. Mina värden låg på 412.Februari

Jag och Mikael får våra nya förlovningsringar. Vi får op tid för Theo. Vi var på universeum med Stino.
Theo opererar sig.


Mars

Jag fyller 25. Theo fyller 1. Theo lär sig att sitta upp  alldeles själv. Jag å Syster går på spa. Theo får sin första hårklippning.

April

Theo börjar med sina ögonlappar. Tina kommer hem ifrån USA. Jonte tar ett dopp i fontänen på trädgårsföreningen. Jag gör min gadd i nacken. Vi firar påsk hos mamma och sedan hos pappa.Maj

Jag börjar jobba i vårgårda och hos Lss. Theo har äntligen lärt sig att krypa. Vi går på Sandras student. Vi var på sommarfest på Jontes dagis.Juni

Sommarvärmen kom och vi spenderade tid i slottskogen. Jonte börjar med potta och toa. Theo börjar med sina anfall. Mina värden ligger på 270. Årets höjdpunkt Metaltown som var delvis en stor besvikelse. Men grymt roligt ändå.
 

Juli

Vi åker på semester i Cirres stuga. Hos pappa. Ett besök hos Josephine med familj. Vi blev fottade dock blev det inte många av korten som blev bra men vi hoppas på att snart kunna göra om dom bara vi blir friska snart.Augusti

Theo börjar dagis. Jonte ser på bio för första gången med Sarha och Cirre. Jonte börjar på en ny avdelning. Theo får sin hörapparat.September

Theo gjorde EEG undersökning. Vi blir inlagda på sjukan för Theo får för många anfall på en och samma dag. Jag får magsjukan på sjukhuset och Mikael fick skippa att jobba sin första dag på nya jobbet.Oktober

Theo har lärt sig gå med gå vagnen. jonte har lärt sig att prata med riktiga ord. Det kommer nya hela tiden. Theo opererar ögat. jonte fyller 3. Theo lär sig att ställa sig upp utan stöd.November

Firade Stinos 25 årsdag. Theo lär sig att äta själv. Mikael fyller år och det firas ordentligt =O/ Pappa bjöd på mat i stan. jag klipper av mitt långa hår.

image description

December

Luciafirande på dagis och Jonte spenderade det i mitt knä. Jonte sjunger julsånger och theo kompar med lelle lelle. Jonte vill med sminka sig. Mikael får jobb. Theo och Jonte hittar på hyss ihop. Jonte och Theo blir sjuka lagom till jul. Julen spenderas hos mamma, pappa och på jobbet för min del. Nyåret spenderades i Herrljunga.

image description

Sjuklingar

Fysjutton vad slem, snor å dregel som kommer ur dom små liven när dom är förkylda. Nu har det snart pågått i två veckor. Å det är väldigt svårt att roa två gnällspikar inne i två veckor. Förslag mottas gärna. Idag har vi i alla fall vart iaffären. Så lite frisk luft har det blivit. Men man är ju inte jätte pigg är väl sund att påstå.

Stino var här nere med hudkriter som jonte fick i julklapp å givetvis skulle jag måla kiss. Sen ville inte Jonte vara kiss mera utan en katt


RSS 2.0