Javla skit dator

Vår andra dator har pajat igen för 3 eller 4 gången denna veckan. Så nu måste Mikael formatera om skiten igen. De e ju helt underbart. Så för att kunna gå ut på nätet måste vi använda vår dator som står vid tv:n och som skärm har vi vår tv. De e verkligen baota sort och inte jätte lätt att se vad som står.

Nog om de. Idag vaknade jag av en käftsmäll. Jonte hade fått tag på min hårborste som han dängde rätt över min mun så jag fick en rejäl fläskläpp. De gjorde riktigt ont.
Annars händer inte här mycket. Lite julgrejer har åkt upp för att få slippa höstkänslan. Fast de e lite grejer kvar eller ja snarare de mesta kvar att sätta upp.

I morgo ska Jonte till tandis för första gången. De ska bli intressant. Sen i veckan blir det ett besök på mvc.Jag har fått sjukt ont i blygdbenet. De hade jag med Jonte oxå men det var i slutet. Så jag hoppas inte detta kommer hållla i sig för de e sjukt jobbigt att gå å upp ur sängen ska vi i nte ens pratea om.

Tyvärr blir det inga bilder förrän Mikael fixat den andra datorn.

Vecka 22

Shit vad tiden går fort. Hur kan det komma sig. De e ju inte klokt. Vi gör ju inget vettigt på dagarna.

Jag har lite bilder å ett Videoklipp. Så de e väl lika bra att börja:

 
V: 22+1

Jag å Jonte

 


Jonte har lärt sig hur man pruttar på magen. Han är så söt. Han tar i med hela ansiktet. Tyvärr var tv:n lite distraherande. 

Idag har det var bullbak på schemat å Jonte gnällde inte direkt =OP

Mowgli

Jonte har börjat gå på ett speciellt sätt. lite svårt att förklara men jag hoppas ni kommer fatta hur jag menar. Han går på alla fyra. Alltså som Mowgli i djungelboken. De ser skit kul ut.

Typ så här:
Tyvärr är batterierna slut i kameran så jag har inte lyckats filma de. Men de kommer nog så fort de finns batteri igen.

Jonte har även en egen plats i vardagsrummet. Sorry Stino men de råkar ju va din plats...


Shopping på Willys

Ja de e väl de enda vettiga vi har gjort i dag. Inhandlat lite käk. Både Jonte å jag har vart helt döda efter en natt med mycket gnäll å tröst.

Jag vill passa på att tipsa om parfym.se skit snabb leverans. Jag beställde Mikaels parfym (som han fick av mig i födelsedagspressen) i söndags å den kom idag. Dessutom är dom billiga som satan. Så om ni har någon favvo parfym e de defenetivt värt att kika in där.

Mikael fick en pytteliten flygande helikopeter i går av Thommy å Stino å den va grymt uppskattad tyvärr är Jonte skiträdd för den. Han skakar å gallskricker eller sitter helt förstenad å vågar inte röra sig. Stackarn.


(Planet är nära kameran därför ser det rätt stort ut)


V:21+1

Grattis Älskling på 25 årsdagen

Idag fyller då Mikael 25. Nör jg var 20 kändes det som att de va jätte gammalt. Men jag tycker ju inte direkt att Mikael är jätte gammal. Konstigt de där.Så här såg Mikael ut när vi blev ihop.


Så här ser han ut nu

De e först när man ser det så här som man inser att tiden faktiskt går.

Gårdagen:
Vi försöker få Jonte att sova i egen säng å eget rum. Men de går se sådär. Han vaknar ganska många gånger på natten och det är grymt tröttsamt. Men de ska gå. De måste gå innan nästa knodd kommer.
Men i vart fall. En del av planen var att försöka skippa middagsvilan. Å se hur de gick:Sen när kvällen väl kom så skulle vi ha lite mys framför tv:n. Men eftersom Jonte var vaken fick han givetvis oxå vara med. Mycket intresserad över vad vi hade i skålen:


Före


Efter

 


Äntligen!!!

Äntligen har Jonte tagit sina första steg. Vi låg i hård träning i går kväll å nu går det som en dans. De va bara de där första steget som krävdes för att det skulle släppa. De e inte alltid så lätt att va lik mamma både feg å taskig balans.


Här kommer ett litet klipp som ja lovade mamma

Känns hopplöst

I dag är en sådan dag som inte borde få existera. Allt känns bara jobbigt. Man blir motarbetat från varje håll och inget tycks göra saker lättare. Ibland vore det bra att ha den där kontrollen dom har i click då skulle jag spola fram till knoddens förlossning.
Men vem har sagt att de blir lättare då?

De finns väl egentligen bara en utväg å den vägen  är jobbig att gå tung å snårig...

 

 


Tvätta å sjuk

Fy fan jag har åkt på en ordentlig förkyldning eller va de nu e för skit. De va riktigt längesedan jag kände mig så har kass. Ont i huvudet (som om man går runt med en kanonkula ovanför halsen), trött som fan, snorig, ont i halsen å hes, ret hosta.  Nja symptom finns det gott om.

Idag står det tvätt på agendan. Jippi. Så himla kul verkligen.

Jonte har nu flyttat in i sitt eget rum å de går faktiskt rätt bra. Han vaknar vid 3 å e lite ledsen men de e bara att stoppa om å trösta så somnar han om. De e värre vid 6-7 men då får han komma å morgonmysa i sängen med mig å Mikael till 10.

Denna vecka är det då vecka 20. Tiden går så himla fort. De knapt ja hänger med.


V.20+1


BVC, glögg å pepparkakor

Ja idag var det då BVC som stog på listan. Läkarbesök å spruta. Allt såg jätte bra ut. Han växer som han ska dock lite för fort på längden. Sen hade han inte gått upp så mycket i vikt men de kan ju bero på magviruset han hade för inte så längesedan.
Så nu är vår plutt 78cm lång och väger 10,1kg.

Efter BVC blev det en tripp till svärföräldrarna för att dumpa av lite skit som vi ska slänga ut på tradera. Lika bra de som att de ligger här å skräpar.

Sedan kom en glad överraskning vi har äntligen fått sålt bilen. De va skönt de.

Förra året var jag så besviken för jag kunde inte äta pepparkakor, clementiner eller dricka glögg för Jonte fick så ont i magen eftersom jag ammade. Å nu i år kan jag inte dricka min favvo glögg för de e ju alkohol i den =O(
Så jag köpte ngon billig skit som hete VIP tror ja. Den smakar som blossa utspätt med vatten. om andra ord skit. Så jag får gå vidare på jakt...

Mvc och Bvc

Igår var vi på mvc och lyssnade på hjärtat första gången. Så himla mysigt. De ljudet är beroende framkallande. Man blir lite kallsvettig innan hon hittar det pickande hjärtat sen kan man ligga där å lyssna i all evighet.
Hjärtat slog 150 slag/min och allt såg bra ut. 

Med Jonte gick allt så himla långsamt men nu är det bara en vecka kvar å då har jag gått hälften. De e knappt man hinner med. De går så himla snabbt. 

Här hemma håller vi på att fixa i ordning Jontes rum för nu ska lillgrabben få flytta. De e på tiden.  Tyvärr går de lite segt. Men jag har städat bort mina scrapbooking grejer nu i vart fall. Dwe har ändå vart lite segt på den fronten dom senaste veckorna. Så nu ska bara det ner massa skit i källaren.


RSS 2.0