Fotografering

I tisdags mellan mina arbetspass var en kompis här och tog lite foton det tråkiga var att vi skulle ta ute kort men det spöregnade ju så det blev inget med det. Men hon kommer igen på tisdag så då hoppas vi på att vi kan göra ett nytt försök.


Semester

Förra torsdagen åkte vi iväg på lite semester. Först bar det av till en liten stuga utanför tibro precis bevid örlen med Sarha och Cirre.  Vi spenderade all tid ute nästan och kvällarna spenderades i bastun.
Sen bar det av till pappa och Eva där vi oxå var ute mest av tiden.
jonte och morfar letar mask till fisket. Varför nöja sig med hink och spade?Ett besök hos Josephine och Patrik han vi med oxå. Jonte hittade en ny bästis jisses vad bra dom lekte ihop han och Pomp. Theo och Tilda verkade med fatta ett visst tycke. Dock var Theo lite framfusig och skulle ta av Tilda kläderna. Oooppss! 

Miljonär sökes!

Haha ja tänk om man hade lite mer pengar då skulle jag nog fan köpa ett par av varje med iron fist skor. Dom är ju som gjorda för mig någon där ute har deffenitivt tänkt till när det kommer till design. Jag bara älskar dom.

Denna vecka har mest bestått av jobb. Det känns inte ens som jag har sovit i min säng. I måndags jobbade jag natt och gick av på tisdag för att bege mig till försäkringskassan på möte om vårdbidrag sen var jag var tvungen att åka till vårgårda på kvällen/natten för att jobba 12½ timma på onsdagen hem på kvällen stupa i sängen torsdagen vet jag knappt vad jag gjorde. Fredagen begav jag mig till jobbet 8 och kom hem idag 11 efter att ha jobbat mitt 24 timmars pass. Tur att jag inte jobbar förän på torsdag nästa vecka igen.
M börjar sin semester nästa vecka och det ska bli så skönt att ha honom hemma. Sen jobbar han bara i 1½ vecka för att därefter plugga. Han kom in på sin utbildning han sökt.


Det kommer bli bra.
Det kommer bli jobbigt men..
Det kommer bli bra.
Det måste bli bra...

När han är klar kanske men bara kanske så kan dom här små skönheterna få flytta in hos mig:


RSS 2.0