Då var det måndag då...

Början på en ny vecka och än så länge har det vart lugnt. I morgon kommer Mikaels pappa och hjälper oss att flytta lite kassar och säckar till det nya placet. Ska bli skönt att få börja lite. Så i morgon kommer jag att befinna mig i den nya lägenheten och fixa.
I morgon stängs även vårat internet av så det blir inget mer bloggande förrän vi har fått något nytt bredband hem till den nya addressen.

På onsdag till fredag blir det jobb sen på lördag flyttar vi å på söndag blir det till att ställa så mycket som möjligt till rätta för på måndag kommer pappa, syster yster å brorsan på besök för då ska vi gå på fotboll. Ska bli kul att visa den nya lägenheten. Det är ju inte allt för ofta som packet bestämmer sig för att komma ner. Hoppas bara att mamma och Hannie kan komma snart med.

Nästa gång jag åker och hälsar på dom får jag fixa en inflyttnings pressent både till mamma å Sarha för dom har ju flyttat dom med. Förra gången jag var och hälsade på var det ju lite mycket att bära på.

På lördag blir det även en tripp till ikea igen för att shopa ny sängram, köksbord, stolar, toasits, badrumsskåp och vardagsrums matta. Hoppas bara att allt finns kvar för vissa saker var prissänkta å man vet ju hur folk är när det är billigt. Det kommer nog bli en lång dag på lördag tror jag. Men jag ser fram emot det jätte mycket =)


Det måste ju finnas plats när knodden väl bestämmer sig för att komma. I den nya lägenheten får den ju ett helt eget rum.

Sliten..

Ja så här trött har jag nog inte vert sen i början av min graviditet men idag är det extremt vad jag än gör blir jag inte piggare. Jag hade kunnat döda för en power king men får ju inte dricka sådant. Så jag får väl gå här i min lilla dimma. Jag har lite funderingar på att gå å vila lite och sätta fart att packa klart i köket som jag har hållt på med hela helgen. Det känns som jag stampar på samma ställe hela tiden.

Nu börjar det bli riktigt livligt i min "lilla" mage det rör sig rätt bra där inne. Jag längtar till det lilla livet bestämmer sig för att komma ut och hälsa på världen. Men det känns som det är en evighet kvar. Samtidigt är jag livrädd inför förlossningen. Men klarar kvinnorna det i afrika utan bedövning och grejer så kommer jag fixa det lätt. Hoppas bara att dom inte hittar något konstigt på mina prover så det måste krävas massa blod å grejer. Jag är ju lite känslig när jag ser blod som inte kommer ifrån mina sår. Men men det finns nog inte någon lätt utväg så det är bara att bita i det sura äpplet och skaffa sig dom bästa förutsättningarna. Hur man nu gör det?

Nu är jag ledig i två dagar så det blir packning på högvarv för på fredag måste allt vara klart för på lördag morgon går flyttlasset. Det ska bli så skönt. Större bättre närmare ja allt är bra med den lägenheten.

Nu tror jag att jag ska ta en power nap ( eller hur det nu stavas?!)

Segt...

Idag går det segt med packningen det är liksom mycket lättare att packa när man är två. Då sporrar man varandra de blir inte så mycket dötid. Men jag tänkta att jag skulle sätta lite fart annars kommer nog Mikael undra vad jag har gjort hela dagen. (latat mig?)

Jag har hittat en till bra låt som jag har gått och funderat på ett tag. Jag vet inte riktigt varför alla dessa gamla voxpop hittar ploppar fram i min hjärna men dom gör det bara.

Kolla in Travis video till Sing grymt bra  http://www.youtube.com/watch?v=G1f2M5G9KG8

Nopp packningen gör sig tyvärr inte själv =(

Jag är rätt bra...

För mig är en vän någon man kan prata med oavsett hur man mår vad man känner eller när på dygnet. Jag har några få å är mer än nöjd med det. Men det känns skönt att veta att man är en sådan vän med. Att få det förtroendet känns bra det gör så man blir varm i hela kroppen.

I dag har det vart packning i turbo fart hela förrådet är utstädat det tog tid och den största förtjänsten gjorde Mikael men jag hjälpte allt till på slutet. Jag har packat i köket men än är det mycket kvar. Så jag kände att det inte riktigt fanns tid för liseberg och mustsch tyvärr. Men vill man bli klar i tid så måste man sätta sprutt.

I morgon blir det mer packning å på fredag med. Sen jobbar jag lördag söndag. hoppas att det blir lika bra som tisdagen.

Nu blir det en snabb dusch å¨sen sängen. För pojken min vill ha datorn =(

En efterlysning...

Jag vet att jag kan rätt mycket musikvideos men jag letar efter låten och artisten till denna:
Det handlar om en kille som sitter på en radiostation och sänder ut. Dom filmar par som bråkar och kompisar som blir osams. Låten handlar handlar om att ta hand om varrandra. Man ser radiovågerna träffa dom som är osams och då inser dom att det finns så mycket mer i livet som är värt än att stå å bråka. Är det någon som ens fattar vilken låt jag menar så skriv det...

Hittade den själv faktiskt   http://www.youtube.com/watch?v=o6d7libPt6Y

låten heter follow me med uncel kracker

Ikea igen...

Japp idag har jag vart på ikea igen fast med jobbet. Jag fick köpt två stora ramar som BARA kostade 39,- så det var ett kap. Men i kön så råkade jag köra på tant med rullstolen och hon ballade ur totalt. Jag skulle minsann veta om att det gjorde ont och jag hade kört på henne ett flertal gånger. Jaha so what vad ska jag göra åt saken gjort e gjort. Så jag bad om ursäkt och sa att jag inte måtta direkt. Det är svårt att köra rullstol när man inte ser fotplattorna och då kan det lätt hända att man kör in i saker. Men det finns absolut ingen andledning till att bli sur som ett kart och stå och skälla så hela ikea hör.

Mikael har fått nycklarna till lägenheten så nu ska jag snart bort och möta Mikael med lite grejer sen ska vi inspektera våran nya bostad. Jösses vad skönt det känns att äntligen vara på g. Så nu blir det packning i hög fart. Men i morgon blir det en liten avstickare till liseberg för mustasch spelar kl 20:00 men jag har ju hela dagen på mig.

Nopp nu ska jag se om jag kan hitta lite mer saker att ta med mig...

IKEA

Idag har jag Stino och Linda vart på ikea å spanat lite fast Linda övergav oss efter ett tag. Jag köpte två mattor som vi ska ha i badrummet i nya lägenheten å sen lite foto ramar. De va det enda jag köpte. De e ju ingen vits med att köpa massa saker innan man har flyttat för att sen inse att det inte alls passar in. Men det var inspererande att gå där å kika lite.

Midsommar firade vi hos Robban i herrljunga fast det blev inte så traditionellt men de funkade det med. På lördan var vi hos Maja och medans fottbolls nissarna tittade på martchen var vi andra ute och spelade kubb. Fast den kvällen fick ett snabbt slut när Maja gjorde världens vurpa i trappan och slog sig rätt rejält.

I morgon är det jobb som gäller och på onsdag hoppas jag att jag kan åka och hämta nycklarna till vårat nya place.

Jag vill så jätte jätte jätte gärna flytta nu på en gång med detsamma men tyvärr funkar det inte riktigt så. Men det är inte så långt kvar.

Nopp nu ska jag gå å fixa lite föda...

00:00


Jag börjar att bli lite nojig. Jag har gått in i vecka 22. närmare bestämt vexka 21+1 dag och vågen visar att jag har gått upp 00:00 kilon jag har alltså inte gått upp något under hela min graviditet. Jag gick ner 3 kilon när jag var sjuk sedan har vågen ståt still. Lite konstigt är det faktiskt. Men jag mår bättre än vad jag har gjort under hela graviditeten och knodden verkar må bra den med. Sparkar och lever rövare. Jag vet alla är ju individuella och jag hade lite att ta av innan men inte ett enda kilo är lite konstigt. Det kommer säkert sen som en bamse smäll å poff så gick jag upp 20 kilo. Ne de hoppas jag inte.

Idag har jag tvättat i 5 timmar å jag har verkligen inte gjort något mer. Det känns konstigt att en hel dag har gått å jag inte gjort något mer än tvättat. Men nu har jag rena kläder att ta på mig igen. Jag längtar verkligen tills vi ska flytta så man har en egen tvättmaskin å slipper boka tvätt tid. Det ska bli så skönt.

Nopp nu blir det till att vika lite tvätt...


Vad ska man säga...


Det är inte alltid så lätt att säga saker som inte ska tas på fel sätt. Det där handlar om fingertopp känsla. Kanske inte riktigt min starka sida men jag föröker. På torsdag ska jag försöka att förklara för dig hur vi känner nu när det är som det är. Men det kommer inte att bli lätt när man inte vill se den fula sidan av det hela. Jag önskar bara så att du kunde ge henne lite tbax på det hon har förlorat det som du har tagit i från henne. Men det är säkert inte lätt för dig heller. Man kanske har ett automatiskt ögonlock som gör att man blundar för sanningen när den är försvår att handskas med. Inte vet jag men jag hoppas att det kommer att bli ändring.

Idag har jag vart å jobbat å sen var det ett par typer här och tittade på lägenheten efter det åkte jag och Linda äntligen och handlade så nu har jag mat igen. I morgon är jag ledig och då blir det till att packa fy vad trist. Men nu när vi kan få lägenheten när vi vill är det bäst att sätta lite fart.

Fortfarande inget planerat inför midsommar och detta är nog första året. Men vi får väl se vart vi hamnar.

ojski pojski kaptenski

Vissa saker glömer man bara inte av. När min minsta syster var liten gick ett barnprogram som hette noaks ö. Jag älskade det. speciellt den söta lilla mullvaden noak som var en stor isbjörn var kapten och mullvadensom jag inte kommer ihåg vad den hette var hans budbärare men mest av allt var han i sin egen värld.
Ibland känner jag mig precis som mullvaden helt borta.

Nu har jag vart och hälsat på Mikaels mamma och pappa å Smulisen hade det jätte bra lite nervös och rädd men bra. Om några veckor är nog allt bra. hon gosade lite men hon hade inte riktigt ro att kopla av och bara mysa. Lite sorgligt var det allt när vi åkte hem i morses och inte skulle ta med henne hem igen. Men vid sådana tillfällen får man påminna sig själv om att det faktiskt inte funkade.

Det var en tjej här och tittade på lägenheten å hon tyckte att den var perfekt så hon kommer nog att tacka ja. Men det är inte så roligt att ha visning när det ser ut som fan här. Men men vi håller ju på att flytta och jag tänker inte anstränga mig för mycket med att städa och fixa när det inte är många dagar kvar.

Magen den växer och blir rund. Jag kan knapt vänta tills dagen är inne med både skräck och grym förväntan. Föräldragruppen startar inte förrän i september det känns lite sent men va vet jag.

Själv är man oxå jag tänkte att jag skulle fråga Linda om hon hade lust att åka å shopa med mig men hon verkade rätt död när jag pratade med henne så jag sket i att fråga.

Är det verkligen inte någon som ska göra något roligt på midsommar???

Första dagen


Japp det var första dagen efter semestern å trött som fan är man. Jag fick ju så klart jobba över så det känns lite piss. Fast det gjorde inte så mycket då behöver jag inte vara ensam så himla länge. Det är lite tomt här utan katt å man.

I morgon bär det av till vårgårda efter som vi aldrig kom dit i torsdags å då ska jag hälsa på min älskade katt. Självklart svärföräldrarna med. Men innan det blir det jobb till 3.

Det känns lite som att saker kommer att lösa sig relativt bra. Nu har vi hittat en barnvagn för 2000 ioför sig begagnad men va fan gör det. Den är nog inte sämre för det. Den är beige (tror att det stavas så?) å fin. Inte svart direkt men men.

Jag känner mig lite deppig när jag är själv å trött å gnällig å de bara är synd om mig för jag har ont och en unge som leker hela havet stormar i min mage. Knodden tycks tro att det är någon sorts av lekplats. Men samtidigt känns det tryggt att känna den röra sig.

Nopp nu blir det duschen

Åter igen hemkommen


Nu vill jag inte röra mig mer helst inte alls vill bara vara hemma å packa å se tll att allt är fixat och klart till den 1 juli. För då ska vi få våran nya lägenhet det ska bli så gött. Men tyvärr går ju inte det eftersom man måste jobba gå på möten med diverse inom sjukvården för att allt ska vara fixat tills oktober när knodden väl bestämmer sig för att titta ut.

Det är allt tomt här hemma utan smulisen men hon har det bra nu. det känns skönt att veta så hon inte hamna hos någon som inte bryr sig. Hon springer runt och leker med Mikaels mamma å pappas katter.

I morgon börjar verkligheten igen det är tbax påjobbet som gäller. Inget jag ser fram emot men vad ska man göra. Jobba bör man annars dör man. jag har dessutom fått pappren från försäkringskassan å det finns lite uppgifter som måste kompliteras men jag får inte tag på chifen så de blir till att försöka nästa vecka igen.

Någon som har några roliga planer till midsommar?

Hemkommen


Japp en vecka i grekland gjorde susen på både det ena och det andra planet. Skönt det hoppas bara att det kommer att hålla i sig.
Vi hade det jätte bra och mysigt. Massa god mat och långa promenader och en hel det shoping dock inte så mycket sol och bad. det är inte riktigt Mikaels grej så då får man ju kompromissa lite. vi har haft mellan 25-35 grader hur gött som hels. Fast det bästa med rhodos är att det blåser så det blir aldrig den outhärdligavärmen som det bli här i gbg.

I morgon drar vi till VTBC för att hälsa på morsan och syskonen sen på tosdag blir det tidaholm och hälsa på pappa å sen vidare till vårgårda och hälsa på Mikaels päron. Sen blir det hem på fredag för att sedan jobba lördag söndag. Så så ser resten av min semester ut. Bara slit och släng.
Men igår var jag inne i stan en snabbis med Linda och spanade lite. Jag fick köpt grejer till min scrap book och den blev jag klar med idag det tog ett jävla tag men för att vara första gången blev jag riktigt nöjd. Så idag har jag bara gjort klart scrap boken och inte ett skit mer. Så som det borde vara på semester.

Det blåser som fan här i gbg så i natt trodde jag nästan att vi skulle blåsa bort. Hoppas det är bra väder i morgon för då slutar Hannie skolan å de e ju inte roligt att sluta skolan med regn.

Den lille knodden har börjat leva jävul där inne och under flygturen trodde jag nästan att den skulle hoppa ut ur magen men vi klarade oss. Men det är skönt att känna att det lever där inne. Nu börjar det liksom kännas mer på riktigt.
Men det var en lång väntan tills just detta.

Mikaels mamma och pappa har tagis hand om smulisen och det verkar som att det går bra. Jag hoppas verkligen det. För om det skiter sig finns det inte många alternativ kvar.

Nu ska jag gå å äta jordebär med mjölk see ya
Min fina mage ute på promenad på rhodos.


Jag och pojken ute på vift även detta på rhodos


RSS 2.0