Sicken da...

Vaknade v'ldigt tidigt idag för pojken min måddeinte alls bra så det slutate med att det blev ett besök på akutmottagningen på östra. Men som tur va var det inget för alvarligt men jag blev lite orolig där ett tag nu när vi snart ska på semester å allt plus att mikael har ju aldrig så ont eller mår dåligt.

Som tur var va sjukgymnasten sjuk så det blev inget med det. Fast jag hade ändå ringt och bestält en ny tid.

Sen kom Linda så jag fick tortera henne lite för hon skulle göra sig sommar fin med slingor å grejer så snäll som jag är hjälpte jag henne så klart med det.

I morgon blir det shoping med Stino efter ett kvickt besök hos läkaren. Hoppas jag hittar något roligt.

Nopp nu är det criminal minds på tv...

Semester...

Japp nu har min semester börjat å det känns rätt gött faktiskt. Så nu jobbar inte jag för än den 13/6 gött de.
Hoppas bara att det kommer bli mycket sol och bad.

Det verkar som att det blir den tragiska utvägen för smulans liv. Det är ingen som vill ha henne och vi kan ju inte har kvar henne heller. Så det får "fixas" när vi kommer hem igen. Mikaels bror är kattvakt så länge. Trist som fan bara för hon är ju världens underbaraste igentligen.

Mötet med försäkringskassan var vi 45 minuter sena till så det blir att boka om ett nytt. som tur är var det bara ett infomöte för nyblivande föräldrar. Men det var jävligt retligt att stövla in där i va där en kvart för sen var det slut. Men jag får boka ett igen efter sommaren.

I morgon ska jag gå å träna hos sjukgymnasten så vi får väl se vad hon säger.

Moona???

Det gick riktigt bra idag vi fick riktigt fina bilder. Det var riktigt roligt att se att se att et lilla livet rörde sig så. Eftersom att jag inte känner något än sen är ju inte magen överdrivet stor. Men vi fick reda på att jag är i vecka 17+5 dagar så snart går jag in i vecka 18. Vi tittade på hjärtat och huvudet och när barnmorskan skulle mäta benen så stila ungen riktigt ordentligt då sa jag högt: det måste klart vara en tjej. Men den tanken ändrade jag ganska snabbt. För när vi väl skulle mäta huvudet mooona bäbisen så den ville inte alls leka fotomodell.
Så det är ju skönt att se att den har ett sinne för humor =P

Sen när vi var hos våran barnmorska så skulle vi lyssna på hjärtat och deras hjärta slår dubbelt så snabbt som vårat så det låter som fan där inne. Sen lyssna vi även på navelsträngen och det var ett ganska svirschande ljud. Men det var jätte fräckt att se och höra.

I morgon blir det jobb och även på onsdag. På torsdag ska jag till sjukgymnasten och på fredag till docktorn. Shit det är så himla mycket saker som ska göras innan denna semester så jag har inte ens hunnit få resfeber tur i oturen.


image4

I morgon <3


I morgon händer det grejer vi ska gå och göra ett nytt ultraljud kl 8 på morgonen och sen ½ 12 ska vi till MVC och se vad mätningarna från ul gav hoppas bara att allt är som det ska. Motgångarna har blivit större än väntat. Jag orkar nog inte så många mer.

Jag fick höra en suprise idag Grattis säger jag bara hoppas att det flytter på bättre för er än för mig.

Det här är det svåraste jag har gjort i hela mitt liv rent psykiskt och fysiskt men än så länge mest psykiskt. Skönt att man har sin vän som finns där. De finns ju inte så många kvar längre. Det är svårt att inse att man har blivit övergiven för något som är roligare men vänta bara tills det blir er tur så får vi se vem som blir övergiven för något roligare inte kommer det bli jag i vart fall...

Jag önskar så ibland att saker vart annorlunda men nu är det som det är å det är bara att gilla läget. Jag önskar att det finns saker långt bort i tiden som jag borde fattat som jag inser nu lika klart som om det slog mig i fejset. Jag är ledsen att jag inte fattade då. Att du blev övergiven av MIG just när du behövde mig som mest. Jag ber så mycket om ursäkt man fattar inte förrän man väl är där själv och nu fattar jag hur det måste ha känt för dig. Förlåt från djupet av mitt hjärta.

Nopp nu kallar sängen snart...

Är det någon där???

Det kan man verkligen undra. Är det någon som lyssnar på lilla mig eller går det bara rätt igenom. För om det inte gjorde det borde du vetat bättre...  


Sitter här i min ensamhet och tittar på eurovision song contest just nu är det någon jävla piratlåt skit i vart fall. Sen kommer Pirelli. Imorgon tror jag att jag ska ta mig en lång promenad och fundera lite över min situation. Det känns som att saker inte direkt flytter som kviksilver snarare som mörk sirap. Oddset är inte på min sida tyvärr. Men snart åker vi å då hoppas jag att allt kommer att vara bra.

Nu är Pirelli hon ser ut som en smurf nu ändrade dom nog färg blå bakgrund var nog ingen fin ide...

Nu ska jag gå å hämta godiset och tröst äta lite =(

Leka?
Jag vill oxå vara med och leka...
Men ingen vill leka med mig längre för jag är tråkig...


Jaha ja

Snart var denna dagen oxå slut. Jag har vart hos sjukgymnasten och hon klämde lite och kolla lite. Jag ska tbax nästa torsdag och träna lite. Så får vi väl se hur det går. Jag hoppas att det inte kommer att bli värre än så här. Men man vet ju aldrig. Sen har jag packat alla grejer som ska med till nya placet från balkongen. Men det är först när man börjar packa man inser hur mycket skit man äger.

I morgon blir det jobb och likadant på torsdag. På fredag blir det möte med ätdocktorn som ska se till att jag inte är en sumo när jag kommer till förlossningen. Sen i helgen kommer svärföräldrarna. På måndag blir det nytt ultraljud sen ett möte med barnmorskan, tisdag är det jobb sen möte med försäkringskassan, onsdag vet jag inte jobb kanske? Torsdag är det ju träning med sjukgymnasten. Sen var det bara fredag å lördag kvar sen drar vi. Så det blir fullt upp till semestern. Shit jag verkligen längtar efter semester.

Nopp nu ska jag gå å packa ner grejerna som ligger under sängen och smlar damm.
 

Tid?

Herre jösses vad tiden går. Idag har jag grejer att göra men de e sånadära tråkiga saker som man drar ut på. Tyvärr blir ju klockan inte mindre så det är nog bara att ta tjuren i hornen och sätta fart.

Dagens goda nyhet är att gratis tidningen punkt se försvinner. Jag hatar alla utdelare på stan som aldrig lämnar en ifred. Fast samtidigt är det ju synd om dom för vart ska dom jobba nu då?

I morgon ska jag till sjukgymnasten undrar vad dom kommer att säga det ska bli intressant. Sen är det jobb onsdag torsdag, möte på fredag å ledig helgen. Ojoj fullt upp.

Ne nu måste jag gå å ta tjuren i hornen...

Buhu...

Idag är jag lite deppig =´(


Sjukskriven

Japp jag har blivit sjukskriven på 50% känns inte överdrivet kul när man i normala fall jobbat 95%. Men vad ska man göra då? Hoppas bara att jag slipper att gå ner ännu mer för det skulle vara ett öde värre än döden.

Tiden den går sakta fram den 8 maj har redan vart och klokare det blev man men inte fullt ut. Vi ska göra ett nytt igen den 26 maj för det lilla lilvet var för litet första gången. Men det blev några fräcka bilder.

I kväll är det liseberg som gäller Nationalteatern spelar så det ska bli jätte kul. Hoppas bara det blir bra väder oxå så är jag nöjd sen.

Köparen till smulan hör ju aldrig av sig jag känner en liten stress för det. Jag vill ju helst att hon har flyttat innan semestern för hennes skull. Men vi får väl se om hon ringer i helgen. Jag hoppas det. Det verkar ju vara seriöst i vart fall. Bortsett från att hon aldrig hör av sig.

Nopp nu är det frulle som gäller.

min lilla bäbis...

Herre jösses ibland vill jag bara mörda henne till exempel i natt när hon bara satt å mjaoa och krafsa på dörren. Men hon är ju mitt hjärta det kommer bli så svårt att lämna bort henne hon är ju trots allt en mycket viktig del i mitt liv. Fy å usch va jobbigt. Men jag har fått två svar på min annons en som låter väldigt bra. Dom bodde ute på landet så det låter jätte bra.

Jag är trött på att höra att jag är tråkig att jag inte bjuder på mig själv. Testa att sitta nycktra på en fest å se hur mycket ni själva bjuder till. Alkoholen gör mycket tro mig. Att vara gravid är bland dom svåraste sakerna jag gjort inte dricka, inte fest röka, må skit, känslor som man i normala fall ignorerat bubblar upp till en storm. Det är verkligen ingen dans på rosor. Men tro mig jag försöker behärska mig. det är inte alltid så himla lätt men jag försöker.

Snart är det semester nästa gud vad jag ser fram emot att få ligga och göra inget. det ska bli skönt att komma bort från allt en liten stund och bara fokusera på mig och min pojk.

nopp nu blir det lite frukost...image2

Sorry...

Jag vet att jag inte är lika rolig som förr. Men sätt er i min sits själva så får ni se att jag inte gnäller för ingenting. Jag vill fortfarande bli tillfrågad. Inte bara dissad. Jag kan om jag vill även om jag är trött. Jag blev faktiskt stött.
Jag lider fan inte av en sjukdom...

Tiden den närmar sig med pytte steg. Det  går inte fort jag önskar att den kunde springa förbi. Fast samtidigt ska man väll stanna upp och bara njuta av den tiden det bara är jag och du. För den kommer vi ju aldrig att få tillbaka.

Idag är det tvätta hela dagen som gäller fy fan va trist. Jag har jätte mycket tvätt och jag är själv hemma. Sen får jag nog tyvärr ta en vals med dammsugaren innan den skrotas och vi köper en ny.

Nopp plikten kallar...

Nu tror jag att det händer grejer...

Japp nu tror jag allt att det händer. Jag hoppas det så det inte bara är kroppen som spelar mig ett spratt. Ont i ryggen och höfterna har jag och lite lagom gnällig. Men nu är det mindre än en vecka kvar. Det kommer att bli så bra.
Men nervositeten ligger som ännu en värkande klump. Det känns fortfarande inte riktigt sant.

Jag har börjat lite smått med packningen. Jag vet det är tidigt men va fan ju mer jag hinner göra nu desto mindre behöver jag göra sen. Det ska bli kul det här.

Det finns så mycket saker jag borde göra men fan jag orkar inte hur mycket som helst. Jag önskar att man kunde göra som på anslagstavlan ni vet som går i tv. Man nyser och sen är allt borta. Fan va gött de skulle vara.

Jag såg på en jätte hemsk film i går "An american crime" heter den. Den är absolut sevärd. Jag fattar inte hur en familj kan bli så grym och ingen fattar vad som händer. Det är läskigt att se hur vi enkelt kan förvandlas till monster.

Nopp nu blir det frukost.

RSS 2.0