Gårdagens värde: jag ger den en 12:a

I söndags hade vi ju då namnkalas och redan då upptäckte jag ett fett blåmärke på min arm och tänkte fan. Sen såg jag det sugmärke liknade märket på min arm å tänkte helvete men inget skulle få förstöra Theos dag.
Sen i måndags så va jag på stan med Stino och av bara ha bärt en galje på min hand så fick jag röda petekier å tänkte de kanske e bäst att jag ringer doktorn i morgon.
Igår när jag vaknade hade jag röda märken på mitt bröst så då slog jag en pling till mottagningen som meddelade att det va bäst jag kom in.
Väl där inne så verkade det somm det va en aningens svårt att få blod av mig så dom fick sticka mig på det absolut mest förbjudena stället som finns. Nämligen min hand. Där kan vi snacka om panikångest, spyattacker och svimanfall. Sen efter det kom tårarna. Fy vad hemskt jag tycker det är. Men blod fick dom och sen när det va dags att sätta kanylen var sjuksköterskan så dum å stack mig i handen igen men det gick inte så det fick komma en annan och sätta kanylen i armen så jag fick mitt dropp. Så nu är jag blå både högt å lågt.
Sen när jag sa att jag hade tänkt att gå till gymmet skrattade dom och sa du skämtar va.
Så inget gym och lev lugnt är mina riktlinjer =O(Min lilla nalle björn


Det är jobbigt att lära sig gå

Namnkalas


Idag har vi haft namnkalas för Theo. Hur trevligt som helst även fast alla inte kunde komma. Men det blev många fina och välbehövliga saker till Theo. Jag vet dock inte vadsom hände för jag glömde helt att ta kort under namnkalaset så jag har fått fotta alla grejer nu i efterhand =O(Mina fina söner lika som bär


Tröja och byxor i varm mysig tyddy av monster Sarha och Chirre


Tröja, Boddy, byxor och sockar ifrån Mikael och Cattis


Overall och mössa ifrån mormor och moster Hannie


Mössa och mjuka skor ifrån Linda


Boddy och byxor ifrån Nicklas och Lollo med kids


En badbok ifrån farmor och farfar och en bok ifrån Sarha och Chirre


Theos nya gåstol som han fick av Robban, Kenny och Sandra

Tack så jätte mycket för alla grejer dom kommer väl till pass nu när det börjar bli kallt ute. Gåstolen har jag en känsla av kommer bli väl använd.


Den fina dikten syster yster Sarha skrev till Theo:

Theo genom livet hjälper jag dig
nya prövningar står på spel varje dag
du ska först lära dig krypa
jag ska du hålla på din mage
du ska sedan lära dig gå
jag håller då i dina händer
du ska lära dig ord
jag kommer då berätta för dig vad saker heter
du ska lära dig tala
jag kommer då att lyssna till varje ord
genom livet hjälper jag dig
när du sedan blir äldre
och dags för skolan och dess lärdommar
ska jag vara din kunskapskälla och bollplank
sen är det mötet med den stora kärleken
jag kommer då åter lyssna, prata och ge råd
genom livet hjälper jag dig
du blir sedan vuxen och ska stå på egena ben
men med egen erfarenhet och kunskap
stöter du på problem med hyresvärden
eller bara vill berätta om din lycka
ska jag då stå vid din sida
redo att lyssna, stötta och hjälpa
genom livet hjälper jag dig
på alla dess prövningar

din moster
Sarha
Helvete!!!

Att det ska vara så JÄVLA svårt att skillja på ditt och mitt. Det är ju för fan sorgligt.
Jag blir så himla sur, förbannad, arg, besviken och ledsen.
Svår flirtade

De va värst vad svår flirtade ni var då. Är det verkligen ingen som är frivillig??

Igår sprang Jonte in i skärbrädan så han har en bula i pannan som sticker ut minst 3cm och strax efterdet så trillade han ner för soffan med kinden före i soffbordet så han fick en ordentlig bula med blåmärke. Den gossen kan man inte ha i möblerade rum =O/

Känner mig lite smått stressad inför söndagen. Det är mycket som måste fixas och ordnas. Hoppas bara Pappa och Eva är friska till dess. Det skulle vara jätte tråkigt annars.
Theo är så himla duktig nu mera äter han två riktiga mål om dagen och två mål med ersättning. Inga problem alls det har gått jätte lätt.

Ska försöka..

Ta mig till gymmet så fört min kära pojk masat sitt arsle ur den grymt bekväma sängen.

Jag har kommit med i två buzzador tester. En för Pampers Active Fit till Jonte och en från neutrogena. Jag ser så fram emot att få testa grejerna. det är jäkligt kul faktiskt. Min första buzzador kampanj funkade ju inte eftersom det inte funka på min teletut det var ju för storytel. De va faktiskt himla trist jag hade velat lyssna på kokain.
Men men jag behöver frivilliga till en test kväll för neutrogenas produkter.
Intresserad någon???
Gymmet

Känner mig nästan lite duktig. Nu har jag å Stino vart på gymmet 2gg. Beach 2011 here I come.

I söndags träffade jag bästaste Maria. Vi skulle tagit en fika men Fröken olson stängde kl 8 å vi träffades kl 7 så de va ingen ide att gå in och sätta sig ens. Så vi tog en krogrunda i stället. Vi var på 4 olika ställen och hade jätte trevligt. Fy vad man saknar henne när hon bor så långt bort. Ser fram emot nästa gång hon kommer hem igen.

Annar händer här inte mycket. Theo kan nu mera rulla från mage till rygg och tvärt om. Så duktig så.Theo innan matstunden


Snart är allt cortison bort så man ser ut som sig själv igen


Tjaba


Jonte tyckte lillebor behövde prova kepsen oxå

Om man fick välja

Om man fick välja sitt liv. Då tror jag alla hade önskat att dom får va friska. Sen tror jag att dom flesta hade önskat att dom var ekonomiskt oberoende. Bodde någonstans där det passade just deras behov.

Men frågar man mig är jag nöjd. Livet utmanar en med prövningar. Jag säger inte att det är tufft för de ska gudarna veta att det är. Men jag är ändå nöjd. Jag har ingen orimlig strävan efter saker. Inga materiella ting. Det finns alltid saker som kan förbättras men det är en helt annan saga.

Jag går nu mera och väntar på en operations tid. Igår fick jag min dom. Operation för att ta bort min mjälte är igång. Jag hoppas bara kirurgerna lyckas med en titthålsoperation och slipper slajsa upp hela min mage. Men det är inget jag går och oroar mig för. Jag får ta det som det kommer.


Nu till en helt annan sak. I tre kvällar/nätter/tidiga mornar har jag, Stino, Mikael, Thommy och Voss suttit hemma hos oss och paralysert tittat på Sons of Anarchy. Så sjukt bra serie. Det är som dom desperata husfruarna fast bra mycket mer bad as.
Rekomenderas varmt.
Pai syndrom

Idag har jag å Thelito vart hos hudläkare. Dom sa att Theo troligtvis har något som heter Pai syndrom. Det betyder att under fosterstadiet växte skalldelarna ihop för sakta och pressade ut mjukvävnadsdelar som bildade hudflikarna och bulorna. Inget farligt och inget man lider av bortsett från det estetiska då. Det finns dock bara 10 dokumenterade fall i hela världen och Theo är det första svenska. En del av dom andra barnen hade föds med gomspalt eller harmynt. Ett fall hade en stor fettvävnad i det centrala nervsystemet som orsakade epelepsi. Theo hade ju dock en fettvävnad där också men inte heller det någon fara eller onormalt. Så nu verkar det som att det är lugnt på den fronten. Det enda som återstår nu är att vänta på en tid till plastiken för att få en bedömning om när man kan tänkas operera bort bulorna och den sista hudfliken.

Skönt att inte behöva oroas mer för det. Nu hoppas jag bara att hörseln reder ut sig med. Så är det bara mina problem kvar sen. Jag väntar med spänning tills på fredag när min dom kommer. Jag vet att mina värden ser illa ut. Jag blöder ifrån mina slemhinnor och det talar för kassa värden tyvärr.


Mina fina killar jag älskar er av hela mitt hjärta så det gör ont16 500 Kr

I fredags var det då dags igen för att åka till östra ta nya prover och få mitt dropp. Jag fick även reda på att varje dropp jag får kostar 16500kr åt gången. Så tack svenska folket för att ni betalar det så jag slipper ta hela summan själv. Tyvärr låg mitt värde bara på 17 så de lutar mer och mer för en operation. Nästa fredag kommer dommen då kommer jag få veta vad planen är.
Så mycket spännande som händer runt om mig med mig själv och mina nära. Jag hoppas bara på den bästa utvägen för oss alla ;O)

Idag åt Theo majs och potatispure och det verkar som det är en klar favvo. Dock blir det mycket kladd.

(Speciellt till dig Chirre)


Brorsan "tvättade" händerna under tiden


För att få bort allt kladdet från Theo slängde jag i honom i badet men de va någon annan som oxå ville vara med och de klart han fick. Det var väl roligt i 5 minuter tills Jonte slängde vattenkannan i huvudet på Theo. Då var det färdigbadat för honom.


RSS 2.0