Min önskelista

Inte inför jul dock. Detta är min önskelista inför min 25 årsdag. Det är långt kvar jag vet men bäst att vara ute i god tid.Jag önskar mig:


Pressentkort på tatuering hos Gothia ink

2 Biljetter till metal town för i år vill jag verkligen verkligen gå. System of a down spelar.
Om två timmar släpps spellistan hittills


Det var min önskelista det inte så lång eller komplicerad

Så typiskt

Igår när jag å Jonte satt å mös i soffan med lite godis kände jag helt plötsligt något väldigt hårt i min godis. Det visade sig att det var halva min hörntand som lossnat. Så nu Stino SKA jag gå till tandläkaren. Det är ett måste eftersom det är vassa hörnen på den del som sitter kvar och när man nu ändå pinat sig dit är det väl lika bra att passa på att åtgärda alla problem.
Ni kanske inte visste detta om mig men jag har extrem tandläkarskräck. Vilket för med sig att jag inte vart hos tandläkaren på ca 5-6 år. Så det kommer nog bli en fin fin räkning.

Igår när Mikael var på julbord passade jag å Jonte på att baka pepparkakor medans Theo sov. Jonte tyckte det var jätte kul. Men degen var inget god.

 


Insomnia

Theolito lider av extrem insomnia. Han somnade nu för exakt en halvtimma sen och klockan är nu 00:30. Egentid existerar inte här. Det tar faktiskt lite på krafterna. Jag hoppas det blir bättre sen när Jonte går tillbaka till dagis efter den här grymt ihållande sjukdomen. Men med närmare eftertanke tror jag faktiskt vi har drabbats av influensa.
ddet är ju tur att bieffekterna efter operationen inte ville vänta längre än så. Dåligt immunförssvar va ju en av dom stora bieffekterna och så sjuk som jag vart nu har jag nog inte vart sen jag vart barn.

Tack för det trevliga sällskapet till middagen idag mina kära vänner. Det var riktigt trevligt. Ett stort plus var ju att maten var god med.


Jonte med sin motorsåg och utrustning som han fick av Robban i födelsedagspressent. Riktigt riktigt uppskattad (av Jonte vill säga) den låter ju trots allt

Att det ska vara så gnälligt...

Jonte är vrål förkyld och har nu vart det sedan i onsdags och igår blev Theo också sjuk. Jag tror klockan var halv 3 när jag äntligen kunde gå och sova. Theo somnade igentligen vid 22 men eftersom han var så förkyld så kunde han ju inte få luft så det var ett evigt bärande och konkande.
Sen lider Theo av insomnia och somnar och vaknar fram till 12-1 på natten så egentid har jag minsan inte överflöd av.Jonte olycksfågeln nr 1 lyckades ju givetvis springa in i skärbrädan och fick en ordentligt fläskig bula i pannan.Det är mycket gnäll och gråt för mycket här hos oss. Det är så man blir trött i hela huvudet. Det gör ju inte saken lättare att jag oftast får rätt i saker och ting. Tänk vad livet vore enklare om man blev motbevisad i bland.


Sjukling

Nu är äntligen min lilla Jontis på bättringsvägen. Skönt det för sjuka barn är nog det värsta som finns. Men idag har det i vart fall inte vart någon feber.

Annars är det bra med mig. Jag pratade med doktorn igår och han trodde att mina värden skulle vara normala tills lucia så vi får väl se.

Tänkte jag skulle lägga upp lite kort på cortison perioden.


Innan jag åkte in till sjukan första gången så detta är taget i maj


Detta kortet är taget i augusti


Detta är taget i september. Här har jag slutat med cortisonet


Detta är taget idag. Det tar tid men det går sakta men säkert ner.
(Så Anders det är bara att hålla ut. Hälsan först =O)

600

Dagen värde var 600. helt sinnes sjukt med tanke på att den 29/10 hade jag ett värde på endast 9. Det är en jävla skilldnad. Jag har gått runt och vart så himla nervös. Jag vet inte vad jag hade gjort om värdena var mindre än 100. Men 600 det hade jag aldrig kunnat gissa. Nu är ju planen då att dom ska gå ner på lite mer normala nivåer runt 150-300. Men vi får se hur lång tid det tar.

Jonte kom hem ifrån dagis idag och var riktigt risig. Han spydde och hade feber och sen har han sovit hela dagen. Så mycket som han har sovit idag har han nog inte sovit i hela sitt liv. Men u på kvällen tycks det blivit bättre. En flaska välling och en alvedon det gjorde susen.'


Sket unge...

Sjukan

I morgon bär det av till sjukan för att ta bort agrafferna (dom lite större häftstiftena som gör att mitt sår håller ihop i stället för stygn) jag tror det kommer kännas en del. Tur att Stino följer med och håller handen.
Här händer inte mycket alls det är svårt när man är nerdrogad hälften av dagen och mår konstigt resten. Men idag tog vi oss till dagis i vart fall för att inse att Jonte missade sin första fotografering som var igår. Jag blev så himla ledsen för det var något jag verkligen ville ha. Men men inget att göra åt.


Så här ser man ut när man ska ut till snön och leka med pappa. Full munderad ända upp till tänderna


Jonte i sina grymt snygga döskallebyxor med dock försmå fickor det är därför han ser så bedrövad ut


Theo visar upp sin nya bitring som han fick när han va hemma hos mormor den är jätte bra.
Hemma

Jag kom hem i torsdags egentligen och mådde fin fint. Kände faktiskt inte så mycket smärta alls. Dock hade klåparna på sjukan glömt mitt recept så när jag skulle hämta ut medecinen fanns där ingen att hämta ut. Så det var ju bara att åka upp till avdelningen igen så jag fick lite grejer med hem.
På fredagen så skulle jag göra ett nytt försök att hämta ut mina piller men ingen lycka då heller. Då hände det som absolut inte får hända: Där står jag på apoteket och bölar som en treåring ont så jag mår illa och svettas som en gris. Det är tur att dom små tanterna på apoteket är så gulliga så dom fick ringa till sjukan så jag kunde få med mig mina piller hem. Sen var vi en sväng i herrljunga och hälsade på. Alltid lika trevligt.
Lördagen började jag med att spy som en kalv (ingen hit med uppsnittad mage) så jag spenderade hela dagen i sängen. Jag gick inte upp förrän klockan va 20:30 för att sova lite till i soffan.
Idag har jag fått gjort lite mer men det går inte snabbt och smärtan är i bland nästan outhärdlig. Snittet går ifrån där revbenen delar sig längst med vänster revben och slutar lite över höfter så det är ett snitt på ca 30 cm.
Jonte fick en ny film med Rorry och den skulle på på en gång


Jonte gillade även sin "bil" jätte mycket


Tårtan var oxå uppskattad


Uppdatering från sjukan

Ja nu ligger jag här på sjukan.  Jag skulle opererats i tisdags klockan 7 men dom fick in ett akutfall så jag kom inte in på operation förrän klockan han bli runt 12. Så innan det hade jag hunnit få lite stesolid, alvedon och något annat. Sen fick jag flyttas över till operationsbordet och där fick jag syrgas men den masken tryckte dom så hårt mot mitt nylle att det knapt gick andas ut. Men det sista jag hör är att om ni är redoatt söva patsienten så är vi det med. Sen när jag vaknade mig vetligt var klockan 4 så hade jag sjukt ont i magen så då fick jag mersmärtlindring sen sov jag lite till. Sen är allt lite difust men jag var uppe på mottagningen när klockan va 22:30 så inga besökare den dagen.

Igår va Robban, Stino och min pojk här och höll mig sällskap. Jag har inte så ont som jag trodde jag skulle ha. Jag har ändå vart uppe å knallat en del. Jag har även tagit bor min morfinpump så nu har jag bara piller kvar så vi får väl se hur det går. Går det bra får jag komma hem idag. Men nu väntar jag på Mikael så får vi se hur det går.
Nopp nu blir det nog lite vila innan besökarna kommer för trött det blir man.
Inläggning

Idag kommer jag läggas in för i morgon är den stora dagen.
Så ingen uppdatering här på ett tag.
RSS 2.0