Ny frilla

Ja det blev visst en ny grilla och halva kalufsen försvann. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det än. Det är lite för kort känner jag men tur i oturen växer det ju. Men väldigt skönt att bli av med det slitena å att slippa fastna med håret överallt. Nu kanske jag slipper tappa så mycket hår å i och med det slipper vi kanske stopp i avloppet i badkaret så ofta. Många fördelar.

Annars har jag blivit sjuk som satan jag känner mig som en barnrumpa labil, snorig, hostig, ont i halsen, öroninflammation. Jag har ont överallt å känner mig helt överkörd. Nog gnällt.

Jag längtar få till jul i år kommer det bli familjemys med Eng sidan. Men dock kommer jag jobba den 25 så det blir att åka hem igen på julafton trist som satan. Nästa år hoppas jag på att Kina fira jul som alla andra.


Skönt med lite ledigt

Denna veckan jobbar jag bara på lördag i 24 timmar visserligen men när man gör det i sträck känns det inte lika hemskt. Så jag har bara vart hemma än så länge och Jonte och Theo har vart på dagis måndag å tisdag. Men idag har dom vart hemma och haft mamma mys. Igår var vi inne i stan och träffade pappa å Eva som var här för att hon hade en tid hos doktorn. Så när hon var färdig bjöd pappa på mat. Hur bra som helst men det är väldigt tålamods krävande att gå på restaurang med två barn speciellt när det tar tid för maten att komma in.

I morgon blir det grovstäd inför advent så då åker julstjärnorna upp. Det ska bli så himla mysigt jag älskar julen å mysstämningen det blir pepparkaksbak snart med så det luktar gott i hela lägenheten.

Jonte fick en tågbana med tillhörande tåg av Robban i present som han älskar. Pappa M tyckte med den var rolig


Brrr

Fy nu är det kallt ute. Äntligen men samtidigt fy jag vill ha sommar igen. Men denna sommaren har jag mer förhoppningar på än förra.

Nu har jag beställt dagiskortena som kidsen tog förra veckan så nu väntar jag med spänning på att få se dom.

Tänk vad saker och ting kan lösa sig utan. Så skönt för jag har haft sån grym ångest och ont i magen. Men det löste sig i vart fall för ett tag. Nu håller vi tummarna för att detta årets tur inte vänder. Jag vill inte gå tillbaka till helvetes året vi hadde förra.

Jag ser fram emot helgen jag hoppas verkligen den kommer bli bra och rolig och att Mikael blir glad över sin pressent.


Jonte går övar med Theo mina små gullungar. Theo ska vara glad för en bättre storebror än Jonathan kan man verkligen inte få.

Grabbarna har humor...

Hahaha jag har precis sett Rammsteins nya musikvideo till Mein Land och man kan inte annat än att säga att grabbarna har stor dos av humor. Man kan inget annat än att älska dom...

http://vimeo.com/31836365

Idag har Theo fått sin vaccinaton med den mot påssjuka, röda hund och mässlingen. Det gick bra lite ledsen men det går fort över som tur är. Jonte har blivit en spårvagnsnörd. Han tycker det är jätte spännande att åka spårvagn och frågar massor när vi åker. Det är så himla roligt att lyssna på honom.


Att det ska vara så svårt...

Jag höll på att ansöka om en ny försäkring till Theo igår. I dagsläget har han bara en olycksfalls försäkring och det täcker inga sjukdommar alls. Vi fick inte teckna någon sjukförsäkring för honom när han var bäbis pga alla outredda sjukdommar. Men det är inte lätt att söka ny försäkring det är mycket som måste kommas ihåg och man får bara förklara kortfattat. Men inget i Theos sjukdomsbild är kortfattat.
Jonte har en superbra försäkring. Han är maxförsäkrad så där är ju inga bekymmer. Men han är ju heller aldrig sjuk så hans försäkring har vi aldrig behövt använda.
Jag har också en ganska bra försäkring nu men den ska jag höja så fort Mikael får ett jobb så försäkringsbeloppen blir högre.
Jag skickade in bilder på mitt ärr i söndags så det ska bli spännande att se om jag kan få en tia för mitt fula ärr.

Igår var jag även och vaccinera mig för influensa så idag är armen lagom öm och orkeslös. Tur att skruttarna är på dagis och leker av sig lite.

jag väntar på annat spännande med och där håller jag tummarna stenhårt.

Så var denna dagen förbi

Idag har vi inte gjort mycket. Mikaels mamma å pappa har vart här för dom glömde paketen förra helgen. Så vi åt ihop.

I morgon ska vi nog ha familje mys och vara ute och leka.

Igår fick Theo äta själv och jag vet inte vart det kom mest mat. I magen eller på golvetDet enda jag önskar mig...

Det enda jag önskar mig i julklapp är ett jobb till Mikael som han trivs och mår bra med. Nu börjar skolan dra mot sitt slut och jag vill verkligen inte gå tillbaka till ruta ett igen. Vi har fått gå tillbaka dit så många gånger nu så nu kan vi det och det är dags att gå vidare.

Idag har jag ringt trygghansa för att få redan på hur jag ska göra för att få ersättning för mit fula ärr. Så det ska bli spännande att se hur dom bedömmer det.

Det finns så himla många måsten och vill göra men så lite tid och ork jag skulle behöva en till en klon som tar hand om allt det där tråkiga. Jag skulle egentligen gått till gymmet idag men när jag väl kom hem så gick luften ur. Jag hamnade här och har inte rört mig här ifrån. Lite energihöjande meddel en mirakel kur skulle inte vara fel.Idag hade jag årets glöggpremiär men Dufvenkrooks Chili & Choklad glögg den är så jäkla god. Nu är det bara skummtomtar och pepparkakor som sanas med. Sen så klart allt julpynt och julpyssel jag längtar redan efter mysfaktorn och jul lugnet. Dock inte efter själva julafton.

 


Underbart är kort

Det är trist att nästan allt underbart ska komma med en negativ konekvens.
Haha nu pratar jag inte om bakfylla för den är självförvållad.

Igår var det Stinos dag och den började vi med att spendera på habiliteringen. Vi fick godkänt av logopeden att Theo är inte efter i sitt sätt att komenicera med andra och att han är med och nyfiken så dit behöver vi inte gå för än om några månader igen.
Sen gick vi till backaplan och mötte upp Linda för att seda gå hem till henne å fika. Vi var inte tillbaka hemma förrän halv 6 å då var det bara sätta igång med mat. Sen när Mikaelkom hem inväntade vi Linda för att gå upp och gratta Stino. Sen spenderades resten av kvällen där uppe för min del i vart fall.

Min nacke håller på att ta dö på mig. Jag går runt med konstant ont och det resulterar alltid i en ordentilg huvudvärk. Jag fattar inte vart det kommer ifrån. Men jag hoppas det ger med sig snart.


RSS 2.0