Why???

Varför vill man att tiden ska gå så fort. Varför?

Jag längtar och vill att saker ska ske nu:

  1. Den 8 maj
  2. Semester
  3. Inflyttning
  4. Grand final
Dessa saker vill jag helst ska vara klara nu på en gång. men et finns så mycket arbte bakom. saker som måste göras och fixas saker som jag vill ha gjort nu. samtidigt börjar jag känna paniken komma mer och mer. Tänk om det inte är sant att jag bara inbilar mig. Jag vet jag är paranoid men det är så jag känner och troligt vis känna till den 8 maj då massa ångest kommer att klaras ut. Den dagen kommer vara en av dom största befrielserna som jag kan se fram emot. Sen kommer resten.

I dag är gänget och tittar på cortegen i stan alla utom jag ( som vanligt ) men är man hemma för att man är sjuk så är man. Jag å Mikael har vart och skrivit på kontraktet för lägenheten i dag i vart fall så utanför dörrarna har jag i vart fall vart. Jag har lite funderingar på om jag ska orka gå till ica och köpa sopsäckar och sortera ur garderoberna. Men som sagt det vill till lite ork först.
 Hejkon

Nu va det klart...

Japp nu har jag vart på vårdcentralen och jag lider inte av någon obotlig sjukdom utan det här skulle läka ut av sig själv. synd bara att jag väntat i en vecka nu. Jag är trött på det här. Känns bara som en lång väntan på att bli frisk. I morgon ska jag å Mikael skriva på kontraktet om den nya lägenheten. Sen ska jag jobba kvällen. Jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag inte kommer att bli sämre.

Det är sjukt varmt här i götet på min balkong är det 30 grader det är jätte mycket. Ute är det säkert 20. Man behöver defenitivt inte ha någon jacka. Men det blåser som en halv orkan. Går man ut får man nog ta brillorna med sig annars får man små sten i ögonen.

Nästa vecka ska bli spännande jag ser fram emot det jätte mycket. Hoppas att det kommer att bli bra. Dock lite nervös. Hela maj är rätt fullspäckat. Å sen åker vi.

Det finns dock en ledsam sak med att flytta. Vi måste göra oss av med smulan. Min älskade söta katt. Men kan man inte uppföra sig så tyvärr. hon passar inte riktigt in i dom nya planerna. Hon hade gjort det om hon var tillräckligt uppförd. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än om jag ska sälja henne eller om det blir avlivning. Oavsett val kommer det bli tufft när dagen väl är kommen.

image1


Nopp nu ska jag gå upp på vinden och se om jag kan hitta lite låder. Babaj

Det kan inte regna jämt...

Nopp det kan nog fan inte det. Å just i dag står solen högt över mitt huvud. Det känns som om inget kan gå snet. Jag å Mikael var och tittade på en ny lägenhet förut i dag och bara någon timma efter ringer hyresvärden och säger att vi fått den. Så jävla gött. Nu kommer det att finnas rum så vi kan utveckla våra större planer. Sen är det närmare till allt och ett mycket trevligare område. Dessutom är ju Thommy och Stino bara några trappor upp. Det här kommer att bli kanon. Vi får lägenheten den första juli. Det kommer att så bra. Jag längtar redan.

Synd bara att jag har åkt på någon jävla skit. jag ska allt pallra mig i väg till vårdcentralen i morgon så dom får titta i halsen på mig. Så det blir inget jobb för mig i morgon.

Nu ska jag gå å vara lycklig någon annanstans. Adjö...

Home sweet home

Jag älskar min familj men dom är allt påfrestande vill jag lova. Nu är jag äntligen hemma å jag har tagit mig ett snabbt bad och skrubbat rent mig. De e ju inte jätte rent hos pappa. Vi är rätt lika på den fronten städning står ganska långt ner på prioriterings listan tyvärr. Min förkylning blev inte bättre för att jag åkte hem vill jag lova. Halsen gör ont nu å näsan rinner värre än niagara. Men jag hoppas att jag snart blir bättre.

I morgon ska vi göra hemlisen jag hoppas att det kommer gå bra. Hon lät rätt posetiv så vi får se. Det är defenitivt en riktigt bra chans. På tisdag är det jobb om jag är bättre annars blir det nog att vara hemma. Jag jobbar heldagar i helgen och det vill jag inte missa. det finns mycket pengar där.

Det börjar att dra ihop sig till min å Mikaels lilla tripp. jag längtar som fan. Men samtidigt är resefeber något som börjar att komma närmare inpå. det blir ju trots allt vår första resa ihop. Men det kommer nog att gå bra det med får vi hoppas.

Nopp ni ska jag nog gå å fördriva tiden med lite annat bös.

Förkyld...

Det är ett konstigt ord egentligen. Men det är vad jag tror att jag har blivit.Jag har kännt mig lite risig hela veckan men idag var första dagen jag faktiskt gick hem från jobbet fö att jag mådde dåligt. Hoppas bara att det här inte kommer att förstöra min helg. Jag ska hem till pappa och jag har verklien sett fram emot det här. Men jag kan ju lika väl ligga där å må dåligt som hemma. Dessutom kommer jag att vara själv hemma i så fall å det känner jag inte för.

Så i morgon ska jag till pappa å kommer hem på söndag. På måndag händer grejer men jag talar inte riktigt om det förrän efter. Jag är lite skrockfull och jag är rädd att det ska gå åt helvete om jag säger något. Så jag väntar. På lördag är det ikea som gäller vi ska fixa lite grejer till Sarhas nya lägenhet. Det ska bli kul att åka till pappa men jag måste fixa lite grejer i morgon. Hoppas det går fort och lät bara.

Nopp nu ska jag titta lite på tv sen ärdet sängen som gller. Natti natti

Måsar...

Flygande fän i luften. Det finns visa saker man får räkna med när man bor i götet . Å nu är även jag en i i gänget. Ha sket mig i huvedet den djävulen. Först fatta jag nget jag trodde att någon kastat en sten i hvudet på mig. en fråga jag Mikael om det var e mås skit. Å med tanke på reaktionen var det ingen tvekan. Som tur var, va vi nära macedonkan så in där och hämta serveter å sen hem å duscha Så rent som mitthår är nu har det ite vart sen jag var liten. 

Redan i morses visste jag att jag inte borde lämnat sänget. det mesta har skitit sig. Så efter duschen gick jag och la mig. Vaknade vid 8 å tittade på outsiders. Men snart blir det sängen igen.

I morgon är det jobb som gäller. Jag är inte ledig förrän på fredag å då åker jagtll pappa. Det ska bli kul om jag nu inte hinner att bli sjuk till dess. Jag känner att det är på g. Men det är väl min tur nu alla andra har haft influensa och åtminstånde en ligger i körtelfeber och sånt där tar tid. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. 


Nopp sängen kallar natti natti  

Å där kom regnet...

Förlåt Stino att jag inte vaknade tidigare jag såg solen jag gjorde faktiskt det. Men somliga av oss ska ju jobba natt så lite extra sömn krävs tyvärr. Men nu ska jag tydligen följa med henne in till stan å titta på en hemköpsaffär. Så det löste sig ju bra.

Mötet gick bra igår dom flesta höll med. Så det blev ett bra beslut.

Nopp nu ska jag gå å äta å sen mörda min katt hon för sånt jävla liv.

Hejkon bacon...

Tisdag...


Japp här händer inte mycket. Å då menar jag verkligen att jag väntar på att det ska hända saker. Men det är ju inte riktigt upp till mig längre. Idag är det möte med jobbet som gäller. Det ska bli intressant och se vad dom andra säger om vissa saker.
I morgon ska jag jobba natt och på tordag med. Så går jag av på fredag sen jobbar jag lördag och förhoppningsvis är jag ledig på söndag när min syster har kalas för då kommer tjocka släkten.

Tiden  går snabbt och det är jag mycket tacksam för, för så himla roligt är det inte det här. Folk som säger att det här är en fantastisk tid tro mig dom ljuger. Men samtidigt har jag nog inte riktigt fattat själv än det kommer nog krävas lite mer bevis. Tydligen är jag lite förnekande på denna punkten. Men det är ju inte så långt kvar tills vi får det bekräftat så det är bara härda ut.

Nu måste jag skynda mig. Ajö...

Reach out and touch faith

Reach out and touch faith.

Your own, personal Jesus,
Someone to hear your prayers,
Someone who cares.

Your own, personal Jesus,
Someone to hear your prayers,
Someone who's there.

Feeling alone and your all alone,
Flesh and bone by the tellephone,
Lift up the receiver, Ill make you a believer.

Six of the tests, things in your chest,
That you need to confess, I will deliver,
You know I'm a forgiver.

Reach out and touch Faith***Well you are not mine***

Trött...Jag är trött på att jobba.
Är trött på att ha ont i huvudet.
Är trött på att saker inte förändras.
Är trött på att det ser ut som det gör.
Är trött på att behöva förklara.
Är trött på att någon inte fattar.


Jag känner mig som ett ursketet plommon. Iblan önskar jag att saker vore anorlunda att man gjort andra val här i livet. Att saker och ting bara kunde gå av sig självt. Men varför ska det vara lätt för?

Idag är det baby och barn mässan som gäller med svärmor. Det ska bli kul se om det finns något flächit. Sen i kväll pratade vi om bio men vi får se. Pojken ska ju på match sen.
Nu är jag ledig tills på onsdag för då jobbar jag natten. det är ganska skönt faktiskt. Fast inte alltid jag skulle aldrig bara vilja jobba natt.

Den 8 maj är den stora dagen då händer det grejer. Jag hoppas att dom ser att allt är som det ska. Det är mycket blandade känslor inför detta besöket. Lite nervös, förväntansfull, orolig m.m. Men det kommer säkert att gå bra. Jag får hoppas på det bästa.

Nopp nu ska jag gå å äta lite tjeniksen.

Glömde ju tala om vad hemlisen var. Vi var på Gardell han va asrolig. Det är något varje person med humorn i behåll borde gå och se på.

RSS 2.0