För tre år sedan...

För tre år sedan var vi bara två i vart fall till 23:15. Helt sjukt att det är tre år sedan. Så mycket har hänt sedan dess. Så idag fyller mitt stora hjärta hela tre år.


För tre år sedan


Igår

Igår hade vi kalas för skrutten. Han fick mycket roliga saker, lite kläder, leksaker och ett bäddset med blixten McQueen. Så det fick jag ju tvätta igår så vi kan bädda med det sen. Sen fick Jonte bärgaren i Rorri (Jerka eller Perka) Å åter igen har Joel lyckats träffa rätt han lekte med den nästan hela dagen igår.

Theo lärde sig att ställa sig upp alldeles själv igår och gick flera steg. Man blir så himla stolt.

Idag blir det mer paket öppning när pappa kommer hem ifrån praktiken. Han har redan fått öppna ett med ett par blixten kallingar i och dom skulle på på en gång.


Äntligen ledig

Jag kan knappt komma ihåg hur det känns att vara ledig. Men efter att ha jobbat 65 timmar plus haft personalmöte i 3 känns det skönt att jag inte jobbar förrän nästa lördag igen. Dock är vi så klart inte helt lediga.

Måndag: Lämna barnen på dagis, åka till sahlgrenska och lämna in hörapparaten som har gått sönder, packa Jontes väska, fixa hemma

Tisdag: Ta tåget till falköping med kidsen och lämna kvar Jonte. Ta reda på när vi ska infinna oss på östra på onsdagen

Onsdag: Lillfisen ska äntligen operera sitt öga så det inte rinner så. Vi får se när vi kommer där ifrån förhoppningen är ju redan samma dag.

Torsdag: Vårda lillfisen och bara mysa

Fredag: Städa, Städa, Städa hämta Jonte

Lörsdag: Jobba 24 timmar

Söndag: Går av mitt 24 timmarspass kl 9. Sen blir det hem och greja och ordna inför Jontes 3 års kalas

Så hela veckan är fullbokad och inget ledigt i den bemärkelsen. Men mitt emellan allt ihop ska jag nog hitta tid att hänga med Stino och ta ett glas vin eller två framför ett nytt avsnitt med SoA. Det börjar ju bli riktigt spännende nu.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Hannie

Sarha

Jag

Joel

Syskonkärlek saknar er allihop

Titta vad han kan

Jag är så himla stolt.
Nu går Theo äntligen med gåvagnen själv. Duktig som tusan är han och snabbt ska det gå. innan årskiftet kommer han att gå det är jag nästan säker på. jag längtar som tusan.

Jonte har blivit en ordkanon det kommer nya ord hela tiden. Varje dag är det minst 2 nya. Han hittar på färre egena ord nu och han försöker verkligen säga rätt. Det är så roligt att höra honom berätta små historier.


Nu är vi friska

Shit vilken tid det tog att bli frisk igen.
Men nu äter vi alla normalt utan att må illa och känna oss konstiga så igår hade vi mys i soffan med godis och saft. Gullungarna mina.

Vi hade så himla fint väder här igår och riktigt riktigt varmt. Så vi passade på att vara ute och efter en stund begav vi oss till skogen med Stino, Lo och Wilma. Oturligt nog drog Wilma omkull mig (jag halkade faktiskt på en svamp) när hon skulle kasta sig efter Jontes pinne. Så jag vrickade till foten. Men Jonte var så gullig och pussade på sin mamma och kramade henne och sa tröstande "så så så lalla mamma". Han är så forståndig min lilla son.

Idag bär det av till vårgårda för i morgon ska jag jobba där. Men nu är ju svärföräldrarna hemma så då är det inte lika tomt.


Jonathan är en pedantens man han (har ingen aning om vart det kommer ifrån) men så fort det är dammigt ska han hämta en våtservett och damma.


Sjuklingarna nerbäddade i soffan


Det är inte lätt att va dålig


Busschaufförn busschaufförn öppna dörren öppna dörren (mohahahaha)

RSS 2.0