Varför går tiden så sakta

Tiden den går å går men i vissa fall inte tillräckligt snabbt. I morgon ska jag åka upp å lämna kidsen hos Sarha å Cirre för i morgon är det tip the velvet som gäller. De ska bli så roligt å vi kommer va så snygga. Extra roligt är att Stino följer med.
På söndag är det dock jobb till måndag.
Sen på måndagen bär det först av till östra å kolla mina trombocyter å sen hem för att hämta packning å ta en snabb dusch för sen checkar jag å Sarha in på arken spa. Vi blir kvar där tills på onsdag då jag ska hämta hem mina vildar igen.
Det finns mycket att se fram emot å bättre på andra fronter hoppas jag med att det kommer bli.


2 år

Nu har det gått två år sedan lillfisen kom till världen. Tänk vad tiden går snabbt. Vad vi har gjort under dom här åren. Tänk att allt det Theo kan har han lärt sig på 1 år. Kräla, krypa, gå, hoppa, busa, hitta på hyss, prata lite ord m.m. Ändå är han inte långt efter dina jämngamla. Helt sjukt. Jag är då stolt och glad att han är så himla framåt å glad.


Dåliga besked

Jahopp då är man sjuk. Har vart sedan en vecka tillbax men snäll som jag är fick jag ju bita ihop å följa med min syster på info om universitetet. Jag hade ju lovat. Fast jag mådde skit stundtals var det jätte mysigt.

Igår fick jag åka till akuten och blev sittande där i 3 timmar frysande och har en sprängande huvudvärk. Jag fick pencelin för eventuell bihåleinflammation och för att jag haft feber i flera dagar. Sen kolla dom även trombocyt värdet som hade sjunkit. Så nu blir det koll på det igen.

Idag har vi köpt presenter till Lill fisen som fyller 2 på torsdag. Det är svårt att köpa något till honom eftersom det roligast han vet just nu är Jonte. Han härmar allt han gör. Sen har vi ju det mesta. Men jag hoppas han blir glad i vart fall.

Nu har Jonte så långt hår så man kan fläta det. Inte jätte bra men de går.


Tröttsamt

Vet inte kan inte vi får vänta och se. Det är ord jag hatar. Igår var vi hos öronläkaren å där blev det mest ett återbesök med lite läges koll. Det possessiva är att Theo inte har någon vätska bakom något av öronen. Han har dock en måttlig hörselnedsättning på vänster och en lätt på höger. Så vi får vänta på nästa hörselprov för att se om han behöver en apparat på höger med.

Idag har vi vart på klinisk genetik men det var mer repetition på vad vi fick reda på i januari och våra provsvar var inte klara. Så vi får vänta ett tag till jippi.

Imorgon ska vi på återbesök hos plastiken för att se om dom fick bort allt och om det ser bra ut. Jag tycker väl att det fortfarande ser ut som det finns kvar lite på näsan. Men vi får se vad dom säger.

Denna veckan kunde vi lika väl bott på shalgrenska. Jag önskar det kunde bli sommar snart å vi kunde få ett break. Men det känns rätt avlägset när man tittar ut å snön har falt igen.


Mys helg

I helgen har det vart en riktig röjar helg vi har städat å röjt i skåp å grejat. Det tar på krafterna att fixa å greja. Jag passade även på att möblera om i kidsens rum.
I söndags fick jag med hela familjen å bonusfamiljen till slottskogen för att inspektera deras nybyggda lekplats. Den var jätte jätte stor men oxå massa folk å barn. Men den uppskattades för både vuxna å barn. Ibland funderade jag på vem som hade roligast. Sen kollade vi till sälarna med å alla barn tittade med jätte ögon på det som fanns i vattnet. Sen bar det hem för lite middag.

Idag mådde jag pyton när jag vaknade så jag gick stanna kvar i sängen. När jag hämtat barnen på dagis promenerade vi ner till gamlestan för att hämta mitt sjukintyg. Sen tog vi till jontes stora glädje vagnen hem.

Imorgon ska vi till öron å se vad dom har att säga troligtvis kommer Theo få hörapparat på andra örat i morgon.
På onsdag ska vi till genetiken det besöket är otroligt ångestladdat.
På torsdag är det återbesök på plastiken.

Eftersom inte bilderna går att ladda upp får vi ta de en annan dag


RSS 2.0