Lite bilder sen jul


Nu är det ett år kvar

Nu är det ett år kvar tills det är jul igen. Nu ser jag fram emot nyår.
Julen har vart kanon om än för kort å för mycket resande å jobb. Först jobbade jag ju 21-22 sen den 23 åkte vi till mamma i firade jul Jonte å Theo fick massor med bra ha saker. Dom såg riktigt nöjda å glada ut. Det var så roligt att se att dom var nöjda.
På julafton åkte vi hem till pappa fast på natten hade Theo mått dåligt så det blev ett nattligt bad vid 3 så varken jag eller Theo va jätte pigga. Plus att Jonte åkt på en dunder förkylning så trötta ungar är inte någon jätte förutsättning men det var mysigt ändå och ännu mera paket å leksaker blev det. Vid 6 åkte vi mot Vårgårda för att sedan lämna mig på tåget.
Sen jobba 24 timmar juldagen å annandagen sen hem å vända för att sedan jobba 11 timmar till. Skulle egentligen jobbat 24 timmar i morgon med men nu blir det att vara hemma med sjuka barn i stället.

Hoppas ni har haft en bra jul ni med.


Kan inte tiden bara gå lite snabbare

Idag blir det jobb tills i kväll sen tar jag jul ledigt i två dagar i vart fall.
Så i morgonbitti bär det av till mamma för att fira jul men syskonen jag längtar som bara den. Jag har vart riktigt mammesjuk nu i en vecka. Det känns som evigheter sedan jag träffade henne. Jag tror jag får hyra hem henne ett tag.

Tomten kom visst tidigt i år. Igår var Mikael å skrev på papper för ett vikariat i 3 månader med möjlighet till förlängning annars går han in i polen. Det känns så skönt att det äntligen går vägen och att man kan se ert ljus.

Jag ser dock inte fram emot att jobba 25 dygn 26 natt men i detta läget får jag nog se pengarna i stället. Men nästa jul ska jag INTE jobba.

Jonte och Teos riktiga första hyss. Dom målade golvskyddet vi har vid datorn för att inte göra märken på parketten med kontorsstolen. Svart krita är jätte svårt att få bort. Jonte har även målar tv:n på sitt rum men det är med blyerts så det är ju bara sudda. Men nu har han penn förbud tills han är 15


Kajal

Söta lilla Jonte han kommer bli en riktig rockstar när han blir stor. Idag när jag stod å sminkade mig kom han in och sa att han med ville måla sina ögon. Å vad gör man inte för sina barn. Mikael var mer skeptisk å sa att älskling jag vet att du gärna vill ha en tjej men någonstans måste jag dra gränsen. Tur att pappa inte alltid kan få sin vilja igenom. Haha så idag har Jonte haft kajal å målade ögonbryn. Det blir nog inte svårt att lista ut hur han kommer se ut på maskerad.


Sov sov sov

Hur svårt kan det vara att bara sova. Theo har kommit in i en period där han somnar som vanligt vid nattning men vaknar efter ca en timme och tar då allt från en kvart till flera timmar att natta om. Det är så man blir riktigt galen och mest arg å frustrerad. Det gör ju inte saken bättre att det blir lite med sömn på jobbet heller. Ne jag vet snart inte vad man ska göra.

Idag har vi jagat tomteluva till kidsen men tydligen var vi lite sent ute. En till Jonte hittade vi och sen får Theo ha den trång inte så värst snygga som Jonte hade förra året. För i morgon är det lucia tåg som gäller på dagis.

Jonte har sjungit massa julsånger han kan nästan hela " i ett hus i skogens slut" å sen kan han "tipp tapp" men det är oxå det enda i sången. Blinka lilla stjärna går lite bättre. Idag dök även en ny sång upp lusse lille. Men tydligen kan jag inte uttala det rätt och får därför inte sjunga. Nej mamma lösse lelle. Haha å Theo klämmer i med lelle lelle. Hur kommer det sig att just jag fick dom bästa ungarna i världen?


RSS 2.0