Metaltown

Ojojoj vilken helg.

Helgens lärdom: gå inte all in på en gång kvällen blir så sjukt mycket längre då, när bakfyllan inträffar efter bara några timmar :0/

Helgens oförväntade: Marilyn manson så sjukt bra. Jag har sett han förr å vart så besviken för jag tyckt han haft så kass scennärvaro. Men helt över förväntan.

Helgens minus: line upen. Jag är ju inte mycket för growlband å de va lite väl många sånna iår. Jag tyckte mixen va bättre förra året.
Vädret kunde ju givet vart bättre regn är aldrig kul.
Att en flirtig norrman förstörde manson spelningen för att han nödvändigtvis skulle sitta å verkligen överösa mig med komplimanger som jag ändå inte fattade ett skit av så helt verkningslöst på mig ;0)

Helgens plus: att hela festivalen va så grymt mycket bättre arrangerat i år än förra. Dom hade verkligen tänkt till och tagit till sig kritiken från förra året.
Vädret kunde vart värre du kunde vräkt ner hela festivalen å de gjorde de ju inte.
Det trevliga sällskapet helt klart å alla goa glada människor.
Lördagens efterfest i VIPtältet måste ju ändå ses som ett stort plus som inte alla har en chans att va men på.Skatteåterbäringen går till...

I år fick både jag å Mikael rätt bra skatteåterbäring så en hel del har blivit lagd åt barnen å deras behov.

Idag har jag vart inne i stan å shoppat en ny halv garderob till Jonte 4 nya byxor, 2 hoods, 2 linnen, 1 t- shirt å en ny blixten mcqueen vattenflaska.
Theo fick 3 nya byxor å en vattenflaska han med sen fick han även 3 stora dinosaurier.
Själv fick jag 1 jeans rea 100 spänn, 1 träningsbyxor, 2 linnen, hårfärg, läppsyl och en tvål.
Igår kom Mikael även hem med en cykel till Jonte och han var så lycklig. Tyvärr tog de så lång tid att sätta ihop den så han han inte testa den så idag fick han cykla till dagis å gladare unge fick man leta efter.


Att det ska va så svårt

Shit vilket pusslande det är med allt. Jag vet inte hur jag ska göra för att få ihop sommaren riktigt. Men de löser sig hoppas jag. Det kräver planering å grymt stöd från min kära familj. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan er ni är bäst.

Dagens skämt kom på posten idag. De kändes som ett direkt hån och hur sned deras verklighetsuppfattning är.


RSS 2.0