Intressant

Ja gårdagen artade sig till en väldigt intressant dag. Hmm

I måndags bar det av till vtbc för att hjälpa mamma att paka för hon ska nu mera bli en stadsråtta. Hoppas bara att hon kommer att trivas. Det ska bli så skönt att kunna ta tåget å bara hälsa på.
Tyvärr blev det inte så mycket pakat för mamma och syster yster hade legat i som små blå innan vi kom. Men det var inte bara därför vi åkte hem. Det var riktigt jobbigt. Det blev tröstning och stöttning i stället och det var nog lite balsam för själen att lillplutten var med.

Igår var det tvättning för hela slanten och shit va mycket tvätt det var. Jag fattar inte hur det kunde blivit så mycket det måste hänt något. Någon har säker lagt i lite extra i smyg.

Saknade är total. Jag förstår inte vad som hände eller vad som hänt.

En god fe???

Någon som har en god fe till övers. Städa är det värsta som finns. det gör ju inte saken bättre att det är på vres man gör det.   


Jag känner mig sån här:
 Idag är ingen bra dag alls. Mycket irritation.

Övning ger färdighetVår kära son tillbringade degen igår med att öva på att ställa sig upp å sätta sig ner. Jag fick det på film men tyvärr vet jag inte hur man gör för att vända den rätt så ni får se det på det här hållet i stället.

Saknad

"Mattis, du vet att ingen får finnas jämt. Vi föds och vi dör, så har det alltid varit." "Men han fattas mej", skrek Mattis. "Han fattas mej så det skär i bröstet!" "Vill du att jag ska hålla om dig ett slag", frågade Lovis. "Ja, gör det för all del!", skrek Mattis. "Och du Ronja också!" Sedan satt han lutad ömsom mot Lovis och ömsom mot Ronja och grät ut sin sorg över Skalle-Per som hade funnits jämt i hans liv och nu inte fanns mer.

Du fattas mig min kära moster. Livet kan vaara så himla orättvist. Stackkars min lilla kusin.

Längesedan de va uppdatering här.

Det här inte hänt så mycket. Vi har vart på fest hos Robban och Kenny medans Jonte va hos mormor sen har vi vart och hälsat på hos Mikaels farmor och farfar och även hos Mikaels mamma å pappa. En mycket trevlig helg.

Jonathan kryper så in i helvete de går jätte fort tittar du bort en sekund så är han garanterat inte där du lämnade honom. Han har fått två tänder och har i natt sovit i sin säng hela natten igenom för första gången någonsin. Så framsteg är det allt. Dessutom ställer han sig utefter allt. Så man måste passa honom konstant så han inte slår sig. För de har ju hänt några gånger. Han är dessutom en riktig klätter apa när vi var hemma hos hans farmor och farfar så klättrade han upp för nästan hela deras trapp i jakt på kissen.


Kollar fälgarna å allt verkar se  bra ut.


Han kom på att man kunde krypa in å sätta sig under vagnen. En mycket uppfiningsrik son jag har.

Jonte i PannanJag stog och diskade i köket i kväll och Jonte tyckte att stekpannan såg skoj ut så han fick den att leka med och när Mikael kommer in i köket börjar han asgarva och när jag vänder mig om har Jonathan krypit in å satt sig i stekpannan =O)

Så duktig så...

"SEMESTER"

Japp vi har vart på mini semester i "landet" dom inte pratar svenska =OP (skåne)

Jonathan badade i havet tyvärr var det dock lite kallt så lill grabben fick feber. Men som tur var gick det över ganska snabbt.

Här kommer lite bilder:

        

Vi hade jätte trevligt och mysigt. Vi var även på någon sort festival i ängelholm med lite grejer att göra kallt å regningt var det men dock trevligt. Vi tillbringade nästan hela söndagen på stranden men vad som syns på bilderna var det inte direkt strålande solsken. För det kom sen när vi åkt hem =O(
Men det är ju som et brukar.

Idag har jag jobbat min första dag hos den nya brukaren och det gick jätte bra. Vilken solstråle helt underbar människa. Hoppas dom vill ha mig kvar.

Böö

I går natt alltså natten mellan tisdag och onsdag åskade det utav bara den här. Jag kan inte komma på att det åskat så mycket någonsin under dom åren jag bott här. Men i vilket fall som helst så vaknade jag av det och skulle kura ihop mig brevid Mikael och i min förskräckelse låg han inte brevid mig. Hmm tänkte jag visst gick han och la sig ihop med mig? Så jag knallar upp för att se om han sitter vid datorn och nopp de gjorde han inte, kikar in i köket å där var han inte heller och ser i mitt dåliga mörkerseesnde att dass dörren står på vid gavel å kikar in och där inne står han. Så jag säger högt och tydligt "Älskling vad gör du?". Dom ljuden som kom ut ur hans mun hoppas jag aldrig att jag kommer få hör igen för de lät typ som en brunstig älgko. Jag kunde ju självklart inte hålla mig för skratt så det tog ett jävla tag innan jag kunde be om ursäkt för att jag skrämt halvt ihjäl honom.

Det var så himla roligt för det avsnitter med Big brother som Peter pissar i väskan visade dom på kanal 400 igår natt och jag garvade som fan inte bara för det är så sjukt kul utan även för att det var veckans samtalsämne i skolan. Så mycket sjuka minnen...


Big Brother

Jag älskade säsongen 2002 jag och Sarha satt som fastklistrade kl 7 och tittade som slaviskt på tv:n. Min favvorit var Kitty. De va fina tider det. Men jag hittade ett så himla sjukt roligt klipp. Men det var nog bland det absolut roligaste i bb huset.

(Dålig bild som fan. men de får ni ta)

 

Jobbigt att sova borta

Nu har vi kommit hem efter en helg i vårgårda som beståt av mycket bad. Vi har haft det jätte trevligt och mysigt. Men det är jobbigt att sova borta speciellt när man inte kan öppna upp fönstrena för att katterna springer ut. Så vi har levt i en bastu dom här dagarna. 

I morgon ska jag på ett möte med en ny brukare så får vi se om jag kan jobba där några nätter i månaden. Jag hoppas på det i vart fall. Men det ska stämma med Mikaels schema med.

I dag blir det en tripp till jysk för å kika på lite grejer. 

RSS 2.0