Sjukligan

Denna veckan har kidsen haft någon konstig magsjuka. Theo började redan förra helgen sen har han klagat över att han har haft ont överallt. Jonte har vart kass i magen sedan i tisdags. Men idag kom det en korv i stället. Tänk att en sån sak kan göra en så glad. Sen har det vart en å annan spya från kidsen med. Men idag var första gången vi var ute på evigheter kändes det som. När väl kvällen kom blev dom dödströtta så det blev sängen lite tidigare idag.

I morgon ska jag gå bredvid på natten så jag sitter här i min ensamhet å försöker hålla mig vaken så jag kan sova i morgon lite längre.


Nu händer det grejer

Ja ni när vi fått åter en ny läkare. Som jag inte ens träffat men M har verkar det som det händer grejer. Hon har sett till att beställa en ny MR röntgen till Theo å läkaren på hab har fixat så det brevet med info om Theos diagnos som skulle skickats i januari äntligen har kommit fram till dom berörda enheterna. Så nu väntar vi på tid för MR så ska öron vara med och göra en skiktröntgen sen ska ögon va med så dom kan lysa ögonbottnarna. Sen ska man kika närmare på anatomin.
Sen kommer kanske ett nytt EEG göras beroende på vad läkarna kommer överens om.
Det ät mycket i görningen nu. De ska bli skönt till sommaren å semestrarna för då är ju enheterna stängda ett tag.

Nu till något lite roligare jag har börjat jobba på ett nytt ställe och idag var min första dag. Så himla roligt och gött med jobbarkompisar. Shit vad jag har saknat det. Tiden den bara flyget förbi de känns ju knappt som man jobbar.

Jag hade sån ångest för att det togs så dåligt med bilder på tip the velvet när vi hade gjort oss så grymt snygga. Så sitter Mikael å ruvar på några


Rent helvete

Våren, solen å värmen i all ära men det är ju skitsvårt att få Jonte å Theo att somna om kvällarna när det är ljust ute. Måste fundera på en annan sorts mörkläggning.

Idag har jag vart på möte med dagis å hörsel pedagogen. För att informera personalen lite mer.
Sedan var jag hos sömnsjuksköterskan så nu ska jag föra sömndagbok å så ska jag till öron näsa hals och undersöka min näsa. Tur att jag har frikort nu.
Roligast av allt var att hon noterade och sa att jag var väldigt vältalig och väl formulerad och informativ i allt jag pratade om och för att vara så ung. Ni kan ju tro att jag blev paff jag som annars är känd för att vara klumpig med språket å använder fel ord på fel stället och svär alldeles för mycket. Den hon satt och beskrev kände jag inte alls igen. Men det var ju skönt att jag kunde bette mig i möblerade rum =0)

I morgon ska jag till Friskis och Svettis för att få hjälp med att komma igång. Det är ett projekt som vct har så det ska bli intressant att se hur de kommet gå.

Theo följer sin storebrors fotspår och kommer bli en mäster tvättare.


Ohoj

Tip the vevet var riktigt riktigt roligt å vi var så sjukt snygga. Måste göras om helt klart.

Söndagen var dock inte fullt lika rolig. Magen hade gått i strejk å spårvagnsresan till jobbet var allt annat än avkopplande. Söndagen var mest pest å hade jag inte jobbat hade jag legat i soffan å slappat.

Måndagen skrev jag å Sarha in oss på arken spa. Så jäkla gött å så otroligt fint. Jag rekommenderar det verkligen. Skit god mat med. Det var bland den bästa födelsedagspressent jag fått.
Tisdagen spa vi hela dagen sen på kvällen drog vi oss in till stan för att käka å sen gick vi en sväng till rock baren men det var första gången jag vart där när det är helt stendött. Vi kanske var Max 20 pers. Sen var M snäll nog å var privat chaufför.
Onsdagen checkade vi ut å sen gick vi på yh mässa men inget jag var intresserad av. Sen tåget till fkp.

Torsdagen gick vi på marknaden i fkp innan jag å kidsen drog hem. Jonte fick en kiss tröja som är i str140 så det är mer som än klänning å ingen är gladare än Jonte han har tjatat om klänning hur länge som helst. Tur för M nu slipper han se sin son springa runt i prinsessklänning. Theo fick en nalle väska.

Fredagen stog städ på schemat.

Lördagen jobb men först lite påskmys med kidsen.

Söndagen bar det av till farmor å käka påskmiddag med halva den sidan av släkten.

Idag har vi slappat inne. Å jag har målat om Jonte å Theos byrå.


RSS 2.0