Jag som trodde de va jag som va gravid?

Uppdaterad lista:

Jag: kille 18/3
Pappa Mikael: Tjej 26/3
Emma F: kille 21/3
Sussie: Tjej 25/3
Hannie: Tjej 19/3
Robban: Tjej 1/4
Linda: Kille 23/3
Maja: Tjej 30/3
Mamma/mormor: Tjej
Pappa/morfar: Kille
Stino: Tjej 30/3
Sandra: Kille 27/3


Hmm jag som trodde det var jag som var gravid och kom undan med att va på kass humör. Men tydligen smittar det vad vet jag. Tröttsamt är det i vart fall.

Försäkringskassan är alltid lika roliga. Nu har det stått pågående ärende på min sida sedan januari och när jag är  ute på swedbanksidan visar det sig att jag kommer få pengar. tänk om dom bara kunde va lite snabba på fk så man slapp gå å oroa sig tydligen helt i onödan.

Jonte har nu mera skippat det där med mellan vila. Så han är nu mera uppe tills det blir natten. Bra och dåligt.

ojoj 32 dagar kvar BARA

Här kommer uppdatering på gissningar.

Jag: kille 18/3
Pappa Mikael: Tjej 26/3
Emma F: kille 21/3
Sussie: Tjej 25/3
Hannie: Tjej 19/3
Robban: Tjej 1/4
Linda: Kille 23/3
Maja: Tjej 30/3
Mamma/mormor: Tjej
Pappa/morfar: Kille

Än så länge står det 6-4 till tjej. Men fortsätt gissa ni som inte har gjort det.

Igår var vi ute på äventyr och givetvis halkade jag till så just nu käns det som det sitter en liten djävul i mitt skrev med en tvinn och tvinnar isär hela blygdbenet och minsta lilla rörelse med benen i sidlet (ex: vrida sig i sängen) tar den lilla djävulen i för kung och fosterland. De gör så himla ont. Gå är ju nästan helt uteslutet. Men idag var jag ju tvungen att ta Jonte till dagis men eftersom dom är så himla bra på att skotta här så fick  vi ta pulkan.

Vill passa på att tipsa om att fuji film har halva priset på förstoringar till och med den 28/2

20x30 5kr
30x45 15 kr
40x60 35 kr
50x75 45 kr

Sen tillkommer frakt på 29 kr. Jag passade på att beställa kort och förstoringar jag tror jag beställde 98 vanliga kort, 7 20x30 kort och 1 40x60 och allt som allt gick det på 172 inte farligt alls faktiskt.

Gissa, gissa, gissa

Det vore roligt om ni kunde göra en gissning på vad ni tror de lilla livet kommer vara och när den tittar ut. Själv tror jag ju de kommer vara en kille och kommer den 18. Beräknad förlossning är den 28/3


Jag: kille 18/3

Idag har jag äntligen skickat efter kort på framkallning. Fuji film har 50% rabbat på alla förstoringar så jag passa på att skicka efter några. Sen även lite kort som jag kan scrappa med. Vår skrivare har ju gått in i sin egen värld när det gäller foto utskrift. Så nu är det bara att vänta på att dom ska komma.

Sen köpte jag ett alfabet till en cuttlebug igår. Fast jag inte har någon cuttlebug. Men jag hoppas ju att jag kommer få en i födelsedagspressent annars kommer jag köpa en. Det är tyvärr förbannat långt tills jag fyller bara. De käns som de i vart fall.


V:35


Lik moster men söt ändå =O)

5 veckor kvar

Idag är det 5 dagar kvar till beräknad förlossning. Men jag tror ju att det lilla livet vill titta ut tidigare.
Det vore roligt om ni kunde göra en gissning på vad ni tror de kommer vara och när den kommer. Själv tror jag ju de kommer vara en kille och kommer den 18. Beräknad förlossning är den 28/3

Jag: pojk 18/3


Nu blir det nog natten för min del. Jonte liggerr redan och sover sött inne i sin spjälsäng i vårat sovrum. Det är så himla jobbigt att behöva gå upp mitt i natten bara för att hämta honom. Det får lösa sig till det bättre sen när bäbis kommit ut. För som det är nu tar det ju en kvart att ta sig ur vår låga säng.  Det kommer ny magbild i morgon. Jag håller på att ladda batteriet till kameran nu. Nästa helg blir det till att göra gipsmage tror jag nog.

Vanlig sketen torsdag

Jag sitter här och väntar på att min bedrövliga mamma ska ringa tillbax. Hon har åkt på någon skit så hon är grymt sjuk. Hon har vart det i några veckor nu. Hoppas det går över snart. De e ju inget kul att va sjuk.

Än så länge idag har jag å Jonte spikat upp tavlor i hans rum. och jag säger som Dregen när han va med i roomservice "Allt behöver inte vara så jävla rakt här i livet".Ingen som behöver en bokhylla och ett skrivbord. Dom ligger ute på blocket just nu för 200 spänn styck. Vi måste bli av med dom innan vår nya soffa kommer.
Jonte kom på en ide man kunde göra i köket medans mamma fixar mat. Jag vet dock inte om jag gillade den. Barnspärrarna funkar sådär bra.Vadå rund???

I väntans tider

Det finns många saker jag bara väntar på nu. Det tar så himla lång tid att vänta bara. De e så himla trist.

1: Att magsjukan ska fösvinna ifrån dagis så Jonte kan få leka med dom andra barnen han är rätt less på att gå hemma med mig

2: Seriestarten på DH den 2 mars

3: Min födelsedag som jag för en gångs skull hoppas kommer bli bra

4: Att vår nya soffa ska komma så de blir ordning här hemma

5: Att det lilla livet vill komma ut och hälsa på sin omvärld


Som sagt det finns en hel del saker att längta och hoppas till. Men det tar ju sån tid.

Jag känner mig så himla seg. De finns inte mycket energi till övers just nu. Jonte är ganska duktig på att utmana sina gränser och det tar ju oxå givetvis på krafterna. Helst av allt vill jag bara sova. Att plocka upp saker som hamnat på golvet är i princip omöjligt ibland är det bra att ha golvnivå barn som kan hjälpa till =O)


V:34+1

Jonte är hemma idag med och kommer vara det i morgon också. De går fortfarande magsjuka på dagis och det verkar inte ge med sig. Jag vill verkligen inte bli sjuk. De vill man ju givetvis aldrig bli men just nu känns det extra mycket. Man vill ju inte riskera att åka in på förlossningen i förtid.

Idag blir en tripp till IKEA å kika lite. Inget vi behöver ha direkt men de e ju aldrig fel att åka å kika lite. Vi ska i vart fall kika på en nu matta till vardagsrummet och defenitivt ingen ryamatta. Jag vill inte ens veta vad som växer i vår =OP


Nu börjar magen se ut som mumins näsa igen

Min önskelista

Ja brukar aldrig koma på vad jag önskar mig i födelsedagspressent men föe en gångs skull har jag koll.
Jag vet precis vad jag vill ha.1. Överst på listan står givetvis en cuttlebug om nu något missat de ;O)
Finns på tradera
2. Klicka för att se i full storlek.Klicka för att se i full storlek.
Dessa två alfabeten som hör till cuttlebugen. Finns på tradera

3. Medecinflaskor 3 stycken stora dom kostar 15 kr på panduros hemsida just nu.

4.Pressent kort i olika affärer


Idag blir det till att tvätta. Skit kul verkligen men snart så kanske vi hittar en tvättmaskin till vårt hem så man kan tvätta lite mer när man vill.

Fynd

Oftast när jag kommer hem ifrån ullared tycker jag att det mesta är skit och ångrar mig lite. Typiska inpulsköp om andra ord. Men igår var det så himla bra. Allt vi köpte var faktiskt sånt vi behövde. Jonte fick äntligen ordentliga vantar som vi letat efter hela vintern även en ordentlig halsduk så nu slipper han min benvärmare. Sen blev det 3 t-shirts och en hoody för hans del.
Till mig blev det självfallet massa bra å ha från hygien, 2 t-shirt, 3 långa linnen typ sådana som dom har på gina fast på Gekås kostar dom 50, 1 klänning å det är det enda köpet jag ångrar eftersom jag inte provade den å insåg att den va inte så snygg på som på galgen.


Till bäbis blev det lite kläder, amningskudde, nappar 
 

Till Mikael blev det en skjorta, en kavaj och 2 jeans
Till hemmet för en gångsskull blev det till hemmet oxå. 4 svarta olika stora krukor, 2 ljuslycktor (mitt bästa köp) gardiner och påslakan som matchar till Jontes rum

Passade även på att besöka Panduro outlet och o my god jag blev kär. Så mycket saker å så sjukt billigt. Livsfarligt för mig om andra ord. Men jag tyckte allt jag höll mig i skinnet notan slutade bara på 150:-
Sen bygger dom ju om i varuhuset mitt emot Gekås så vi var där inne å kikade hittade lite bra ha prylar dom hade 30-70% rabbat.

Idag har Jonte fått vart hemma hos mig för när vi kom till dagis meddelade dom att det gick magsjuka på avdelningen å de vill vi verkligen inte ha igen så han fick följa med tbax hem. Senare idag blir det en tripp till Mikaels farmor och farfar.
 

Äntligen

Så himla skönt. Allt löste sig till det bättre igår. Men de ska fan inte vara lätt. Men en stor tung sten har nu lämnat hjärtat och jag hoppas för allt i världen att vi kommer få ordning nu.

Idag bär det av till Gekås för att inhandla förnödenheter och kanske en å annan onödighet. Men listan är lång på sådant man har bortprioriterat men ändå sånt som man måste ha. Så vi får väl se vad vi kommer hem med. Denna gången ska ja köpa mousse för förra gången lyckades jag ju komma hem med två spryflaskor i stället för en av varje. Jag skyller på att jag blev distraherad av alla fjortisar som skulle ta en bild av Morgan.Bilden för dagen


Gubben i lådan

Jag hoppas så på denna dagen

Idag hoppas jag verkligen på att få lite klarhet i den jungel som verkar vara snårigare än något annat. Ju mer jag funderar desto mer frågetecken dyker det upp. Så himla typiskt. 

Idag är Jonte på dagis och jag är själv hemma. De känns så konstigt de händer ju inte så ofta men sammtidigt är det lite skönt nu när magen är stor och man känner sig som en elefant. Idag blev han inte ens ledsen när jag lämnade honom han satt på frökens arm och vinkade hejdå. De e så mycket skönare att lämna honom då.

Nu är det bara 48 dagar kvar till BF. Shit va tiden går. Jag måste till apoteket och köpa gips så jag kan göra en avjutning på magen. Men denna gång behöver jag nog lite hjälp.

Inte riktigt som planerat

Vi hade lite andra planer för i helgen men de sket sig. Så himla typiskt och irriterad som få blir man när informationen är så himla kass. Jag hoppas för allt ivärlden att de blir bra på måndag och vi slipper vänta ännu längre.

Idag är det lite matshopping som står på listan sen är det bara att städa i ordning här i palatset. 


         
Nu                              Med Jonte

V:33 man ser tydligt att  magen med Jonte va mycket högre och nu är den långt ner fast det käns inte så . Jonte har kommit på att man kan krypa in i mittgluggen på vår tvmöbel 


Är det inte pulkan så är det t-fatet                                                                


Trött

Jag är så himla trött. De tar på krafterna att vara gravid. Mina händer ser grymt manliga ut. Blodådrerna står rätt ut och mina som i normala fall är så väl gömda. Men nu är det inte långt kvar. Törstig är jag oxå jämt och ständigt jag skulle kunna dricka upp ett helt hav. Gnäll gnäll.


V:32+4


Jonte vill nu mera inte ha macka till frukost så han demonstrerade detta på ett brutalt vis.
Tro mig I get the point

Lite tur???

Ska det vara så svårt att få turen på sin sida?
Ibland blir man bra trött.
Vi som äntligen såg ett ljus i tunneln.
Men på fredag hoppas jag att ljuset tänds igen.

Idag har vi vart på MVC och tagit lite prover, mätt, vägt å lystnat.
119 i blodvärde, 31 cm är magen nu, bara 5kg + och hjärtljuden låg på 156
Så  allt va bra med det lilla livet där inne. 


Jonathan och Joel busar

RSS 2.0