Torsdag...

Ännu en dag i sjukdom. Nu börjar jag bli trött på det här. Så fort jag reser mig upp blir jag svimfärdig och äter jag mår jag pyton. Träna är liksom inte ens att tänka på det vore självmord. Så nu kommer jag att ligga hemma hela veckan å tycka synd om mig själv. Förstår inte riktigt hur det kunde bli så? Men men maten funkar riktigt bra. Än så länge har jag gått ner 1 kg men de e inte så himla mycket. Fast med tanke på att jag inte har tränat något tycker jag nog att det är rätt bra.

Nästa vecka hoppas jag på att den dumma sjukan har försvunnit så jag kan gå å träna. För då jäklar. Tänkta att jag skulle titta igenom lite tatuerings bilder å se om jag hittar någon. Det börjar bli dags snart för den andra tycker jag allt. Men tatueraren tyckte att bilden jag hade valt var lite för luddig så jag får nog tänka om lite. Inte så värst kul men har man inget annat val så.

Så nu ska jag börja kika baj baj


F*ck


Helvete säger jag bara. Förkylningen her trängt på å jag fick gå hem ifrån jobbet i dag för jag blev riktigt dålig. Så nu kommer träningen att sacka efter fan. Jag som verkligen gått in för detta. Men i sjukdommens ynklighet kan jag erkänna att jag åt en lite chocklad bit. För visst är det väldigt synd om en när man är sjuk. Fast mat mässigt har jag faktiskt gått enligt schemat fast det väger ju inte upp helt tyvärr.

I morgon kommer jag att vara hemma å kurera mig. Kanske gå ut å få lite frisk luft det kan ju hjälpa. Men det beror på hur jag mår. Det är nog bara att inse även om det bara är tisdag kommer det nog inte bli så mycket träning denna vecka. Men det är bara att komma igen dubbelt så hårt nästa vecka.

Det suger verkligen att vara sjuk.


Första dagen


Idag var då den första dagen på mitt nya liv. Än så länge verkar det inte vara någon fara. Det var inte så jobbigt att göra frukosten. Äggröra med 3 bacon skivor. det jobbiga kommer nog till lunchen och middagen. Men jag har suttit nu å gjort lite matsceman som jag hoppas att jag kan följa. Men det är ju det där med förberedelser som inte är min grej.

För all mat handlar ju om förberedelser tyvärr. Men det kommer nog gå bra. Det handlar ju om att planera sin tid. Jag hoppas bara att jag slipper att vara konstant hungrig för det är så himla jobbigt. det blev ingen promenad å ingen träning på gymet. Så jag får ta ut å vädra min yoga matta å göra lite hemma träning. Men de blir lika bra det hoppas jag. Får väl se om jag ska dansa i morgon eller om det blir lite träning på gymet.

I vilket fall som helst ska jag träna minst tre gånger i veckan punkt.

Det trista är att jag känner en förkylning är på g. Men det kommer inte att hindra mig det får det inte gör för då blir jag ledsen.

Nopp nu blir det att sätta lite sprutt...

I morgon


I morgon ska jag börja mitt nya liv. Shit det är nästan så att jag ångrar mig men. Så ska jag inte tänka. Det kommer att gå bra. det som är mest trist är att jag måste lära mig mycket om mat och tillagning å på den punkten är mitt intresse rätt knappt vill jag lova. Sen måste jag verkligen träna. Inga ursäkter eller dåliga bortförklaringar. Men nu är en våg inköpt, även träningskläder så det kommer nog bli fart ska ni se.

Hoppas bara att det är lika fint väder i morgon som det har vart idag för då ska jag nog kidnappa en vän och gå ut å gå i det fina vädret. På tisdag blir det nog lite afrodans som gäller. Men det får vise. Nu måste jg komma i gång. Vill inte se ut som en strandad val på semester. Nopp nu ska dete väck.

Natti natti...

Hejsan å Välkomna...

Mitt namn är Jennie Eng 21år. Tänkte att det kunde vara en rolig ide att skriva en blogg. Fast jag har lite emot det. Men men man behöver ju inte bli allt för personlig.

Klockan är nu 22:33 å jag ska upp å jobba i morgon. Tröttsamt att jobba på helgen specielt när pojken är ledig å är ute å svirar med gemensamma kompisarna. Käns pest. Men min policy är att inte festa innan jobb. Jag håller rätt hårt i det faktiskt även om det händer i bland.

Tänkte att jag skulle börja med mitt hälsosamma liv på måndag. Först startar jag med en eller flera intensiva veckor med Nutrilett vi får se hur länge jag klarar att hålla på. Det smakar ju trotts allt skit. Men vill man vara fin får man lida pin har jag hört. Sen övergår jag till Atkins dieten. Å den är hård vill jag lova. Man får inte äta några kolhydrater över huvud taget under minst 14 dagar. Det kommer bli pest eftersom jag mot min vilja måste erkänna att jag är sockerbeoende. Men det här kommer att gå bra. Jag har gett mig fan på att det ska funka å jag ska bli strand fitt till i maj när jag å pojken drar på en semester. Nu ska det funka.

Så den här bloggen kommer nog redovisa min kamp och knske lite annat smått å gott.
Börjar fundera lite på att ta upp Alovera grejset igen är ju ruskigt bra grejer. Men det krävs nog både en å två funderingar.

Sängen kallar / Natti natti

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0