Hemligt...

Igår var min mamma å systrar här det var trevligt vi åt lite mat och så gick dom igenom mitt smink. Men innan på dagen var jag hos docktorn och dom skulle ta blodprov på mig men dom fick inget. Dom stack mig i båda armarna och på ovansidan av handen. Och det var smärta kan jag lova jag kände mig som tre år när jag låg där och lipa å skaka som ett asplöv. Så jag får komma tbax om två veckor igen och se om det går bättre då men då får dom fan hålla sig till armarna jag gör det aldrig i handen igen. Sen efter familjen åkt kom Thommy och Stino så satt dom och drack men jag kände mig inget vidare sällskaplig så det känndes lite dumt men jag hoppas att dom har överseende med att det finns andra saker som kräver min energi nu för tiden.

Idag är det big plan på G. Jag vet tyvärr inte vad för det är Mikael och hans mamma och pappa som kokat ihop något så det ska bli spännande att se vad dom har hittat på. Men nu är jag i vart fall välvårdad och ser mänsklig ut i  jämförelse med igår när alla trodde att jag var sjuk.

I morgon vet jag inte riktigt vad som är på planeringen först sova sen vill jag nog faktiskt till staden. Shopa lite det var faktiskt ett bra tag sedan sist. Men den som lever får se.

Jeje nu ska jag gå vidare adjö...

Sjukvård?

Jag är verkligen inget big fan av sjukvård å specielt inte när man inte vet vad som händer själv. Man blir bara runtskickad å dom vet inget å tänker inte hjälpa en att ta reda på något heller. Nopp här får du en internet adress där hittar du info och numer. Aldrig att jag tar det nopp nu blir det förhoppningsvis privat vård i stället. Vi har hittat något som lät bra så vi får väl se. Men det är ju ganska överbelastat i gbg som det är. Så det är bara att hålla tummarna.

Mötet med chefen gick väl så där. Jag var ärlig och sa vad jag tyckte så får vi väl se om de blir något bättre. Sen fick jag lite bättre förklarningar till saker som har vart rätt luddigt.

Nopp nu blir det dusch å sen mat natten kallar...

What a *pip*

O morses när jag vaknade var det helt vitt ute och nu när man tittar kan man knappt tro att våren faktiskt har vart här. Men den vände väl och väntar på bättre tider. Hoppas bara att det är snart.

I helgen hade vi en trevlig födelsedagsfest för mig med tema singstar. Det gick riktigt bra för vissa men jag var inte riktigt in satt i det eftersom alla skulle besvära sig med att komma samtidigt och då var jag ju tvunget att vara lite social så klart. Men trevligt det var det. Synd bara att et tog slut rätt fort. Klockan var halv 2 när den siste gick. Fast för min del som var nykter spelade de inte så stor roll eftersom jag var rätt trött på alla fyllekajor =) Men ni vet att jag älskar er än då.

I går var det faktiskt riktigt vår fint ute så jag å Mikael bestämde att viskulle ta en promenad. Vi bjöd med Linda å Stino med sällskap men dom banga ur i sista sekund så det blev bara jag och Mikael. Fast de gjorde inget. vi gick till Kviberg å sen tog vi vagnen in till stan å sen gick vi och åt världens brak middag kosta bara 400. Men det var det värt. Vi hade både trevligt och mysigt och sen åt vi på ett ställe vi aldrig hade ätit på förut så det va jätte kul.

Idag händer inte mycket jag vaknade rätt tidigt och upptäckte att jag blödde näseblod så det fick jag ju ta hand om. Mikael är inte hemma förrän tre så det blir allt att slappa fram tills dess.
I morgon är det möte med chifen är lite nervös men sätter hon sig på mig ska hon allt få veta att hon lever. Jag tror att det kommer bli ett möte av intresse.
På onsdag är det ett annat möte inplanerat och det kommer nog att göra ont är jag rädd för. Men måste man så måste man.
Sen på torsdag kväll börjar mitt maraton med 4 nätter i rad. Det kommer nog att bli tuft men allt går bara man vill.

Hej hopp...

Uppdatering...

Jag fick skäll av min vän här om dagen att jag är kass på att uppdatera min blogg. Så här kommer en uppdatering till dig min kära vän. Det har hänt mycket den senaste tiden. Min diet kan jag kasta i sjön i alla fall för tillfället eftersom det har hänt lite andra saker som jag inte riktigt vill avslöja än. Men den funkade bra så länge det vara.

Idag är det min födelsedag. Min kära far ringde halv 4 och sjöng för mig i morses för han ska dra till egypten i dag så han hade inte riktigt tid att ringa sen. Än så länge är det bara två av mina vänner som har hört av sig och min farmor men jag var inte vaken när hon ringde. Jag antar att dom andra hör av sig sen. Men det är ju inte riktigt att lita på.

Min kära pojk kommer inte hem förän i kväll någon gång han skulle handla en födelsedagspressent till mig. Jag undrar vad han ska hitta på det är ju inte direkt så att jag önskat mig något.

Idag ska jag försöka mig på att städa lite för det ser ut som ett krig här och resten av veckan hinner jag inte riktigt. Men det är orken som saknas kan jag villigt erkänna. Sen i kväll hoppas jag att Linda kommer å äter marängswich (eller hur det nu stavas ) med mig. Men det återstår att se.

Nopp nu ska jag gå å pilla i mig något att äta. Ajö...

RSS 2.0