Metaltown & GeKås

Ojoj vilken intensiv helg det vart. I fredags åkte vi in till stan för att byta ut vår biljett men när vi väl kom in gick kön ifrån shock runt hela arkadbyggnaden och in på mellan gatatan mellan arkaden och nk. Så vi beslutade oss för att lösa det när vi kom fram. Vi var väl ute vid 2 tiden och vi kikade på Raubiter, Madball, F.K.U., Doctor Midnight & The Mercy Cult med bland annat sångaren från turbonegro basisten från Marilyn Manson, sen kollade vi på cavalera conspiracy, at the gates och sist men absolut inte minst system of a down. när system spelade fick jag och M rymma genom handikapps staketet för det var så sjukt mycket folk och trycket bakifrån var helt sjukt och då stog vi ändå inte långt fram. Men folk var som galna och inget staket längre fram fanns det heller som delade av publiken lite.




F.K.U.


System of a Down
Det var en sjukt rolig och bra spelning dock var ljudet riktigt riktigt kass

Sen på natten när vi skulle åka hem fick vi stå i kö i 2½ timma för att få komma in på en buss som tog oss till järntorget och sen ta spårvagnen hem. Det var inget man kände för när man stått upp hela dagen och var trött och frös som bara den. Vi var väl hemma vid 5.

På lördagen tog vi "sovmorgon" till 3 sen gjorde vi oss i ordning för att mota upp Maria i stan och vi beslutade oss för att ÖIB:A (öla i/innan bussen) så när vi kom fram drack vi innan vi gick in och M gick i förväg för att inte missa Cradle of Filth. När vi var klara gick vi efter men det tog säkert en timma å hitta M ibland allt folk. Sen spenderades merparten av kvällen i öltältet för det regnade och blåste hela kvällen. Men inget som störde nämnvärt. Vi kollade i vart fall på Avenged sevenfold, korn och lite på volbeat. Vi ville ju inte uppleva samma missöde som fredagen. Väl inne i stan bestämde vi oss att dra dit Mikael var och festade för han åkte in i förväg. Men vi var väl hemma vid 7 på morgonen. 






Söndagen var seg och lugn.   

Måndagen spenderades på GeKås med svärföräldrarna hur trevligt som helst men då var jag bra seg. Jag hittade lite kläder till Jonte och Theo och lite bra ha saker men annars var det inga vanvetts affärer direkt.

   
Här är det någon som har haft tråkgigt och bygt en miniatyr i lego av GeKås. Det var riktigt fräckt med kassor och kö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0