Stolt mamma

Det är svårt att förklara för någon hur stolt man blir när ens barn gör gigantiska framsteg. Det är ännu svårare att förklara när det handlar om "bagatell" grejer.
Idag bestämde sig Jonte äntligen för att använda pottan på rätt sätt. Han var jätte duktig och sa till varje gång han behövde kissa och inte en enda olycka. Han sprang direkt till pottan och satte sig. Dock har nog en viss kiss och bajs ålder inträffat för det var himla roligt att sätta sig och trycka fram tre droppar för att sedan resa sig och beskåda sitt mästerverk. Så höll det på i säkert en kvart innan han bestämde sig för att han var klar. För att sitta stilla tills man var klar gick inte.Att förklara för någon annan som inte har ett sent utvecklat barn att ens barn gör framsteg är skitsvårt. Varje litet litet framsteg är ett gigantiskt i mina ögon. Theo kryper ju nu mera och han har även lärt sig att resa sig längst med saker. Han ställer sig mot soffan och vänder sig om och lägger upp båda armarna och står och cool hänger ibland stampar han även med foten för att vara lite extra cool.
För att sätta sig ner kanar han på ryggen tills han är nära golvet nog för att kunna sätta sig.


Jag måste bara slänga in en bild på Jontes feting bula han har fått ifrån ett bet av någon blodsugare. Den står ut säkert fem centimeter ifrån huvudet. Jag har nog aldrig sett så stora bulor förut. När han vaknade i morse trodde jag han hade dunkat huvudet i sängen miljoner gånger för han hade röda märken och bulor som täckte hela skallen.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Du har stor rätt att vara stolt mamma Jennie (och det är väl egentligen en sak man är till vardags också över sina fina barn), men just detdär lilla extra stolta... jag förstår helt klart vad du menar. Pontus bestämde sig också för att kissa på pottan (toaletten) för första gången igår faktiskt (han har bajsat 1 gång innan men blev ju aldrig något mer sen). Då blev jag också mäkta stolt :) Helt underbart.Vad roligt att Theo också börjar utvecklas, och det i rask takt verkar det som :)Har ni något ledigt i sommar och hinner och vill ses något? Vi vill gärna träffa er och barnen ju. Vi har ju aldrig träffat Theo och det vore så kul att se honom också, och såklart Jonte och hur stor kille han blivit :) Att träffa Stino och Thommy samtidigt hade ju helt klart varit ett stort plus :)Ta hand om er. KRamkram

2011-06-12 @ 07:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0